Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

“Freedom can go to Hell”. Μουσουλμάνοι που σιχαίνονται την ελευθερία


Η «ελευθερία» που – κατά τον κ. Ελγαντούρ - απολαμβάνουν χιλιάδες μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να αποτελεί αρετή για κάποιους άλλους μουσουλμάνους.


Για τον φίλο λοιπόν που ρώτησε:

“Freedom can go to Hell” δηλ. «Η ελευθερία να πάει στην κόλαση» είναι ένα από τα συνθήματα φανατικών μουσουλμάνων της ακραίας ισλαμικής ομάδας Islam4UKπου δραστηριοποιείται στην μεγάλη Βρετανία.


Η ομάδα τέθηκε εκτός νόμου, βάσει των βρετανικών νόμων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στις 14 Ιανουαρίου 2010. Πριν από την απαγόρευση, ήταν υπό την ηγεσία του Anjem Choudary.


Μεταξύ των ιδρυτών της ομάδας είναι ο φανατικός ιεροκήρυκας Omar Bakri Mohammed, - ο οποίος ζει εξόριστος στο Λίβανο - και ο πρώην δικηγόρος Anjem Choudary, που και οι δύο έπαιξαν ρόλο στην ακραία ισλαμική ομάδα Al Muhajiroun, που λόγω απαγόρευσης μετονομάστηκε σε ‘Islam4UK’ . Με άλλα ονόματα, (‘al-Ghurabaa’ και ‘The Saved Sect’) είχε απαγορευθεί και στο παρελθόν.



Ο Bakri, που ενέπνευσε τον τρομοκράτη Omar Khyam, βοήθησε στην οργάνωση ενός σεμιναρίου μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου υπέρ των "Υπέροχων 19" ("Magnificent 19") και αποκάλεσε τους τρομοκράτες της 7 Ιουλίου 2005 "Fantastic Four".



Στο δικτυακό τόπο της, η Islam4UK αυτοχαρακτηρίζεται ως "ομάδα που δημιουργήθηκε από ειλικρινείς μουσουλμάνους ως μια πλατφόρμα για να προπαγανδίσουν την ανώτατη ισλαμική ιδεολογία στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, ως ‘θεία’ εναλλακτική λύση στον ανθρώπινο νόμο" για να "πείσουν το βρετανικό κοινό για την ανωτερότητα του Ισλάμ. .. αλλάζοντας έτσι την κοινή γνώμη υπέρ του Ισλάμ, προκειμένου να μεταβιβαστεί η δύναμη και η εξουσία ... στους μουσουλμάνους με σκοπό την εφαρμογή του νόμου της Σαρία στη Βρετανία.



Στις 16 Οκτωβρίου 2009, τα μέλη της ομάδας μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη στη Βρετανία, του Ολλανδού βουλευτή Geert Wilders. Κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως "Η Σαρία είναι η λύση, η ελευθερία να πάει στην κόλαση" και "Στον Geert Wilders αξίζει ισλαμική τιμωρία".


Τον Ιανουάριο του 2010, η ομάδα τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, όταν ανακοίνωσε τα σχέδιά της για διεξαγωγή πορείας διαμαρτυρίας στην πόλη Wootton Bassett, μια πόλη όπου γίνεται άτυπο δημόσιο πένθος προς τιμήν των Βρετανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την υπηρεσία τους.

Είναι αλήθεια ότι η Βρετανία έχει προχωρήσει στη λήψη σκληρών αντιτρομοκρατικών μέτρων, μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιουλίου του 2005 στο Λονδίνο, αλλά και εξαιτίας των άκρως ανησυχητικών στοιχείων για τη συμπεριφορά μεγάλων ισλαμικών μαζών που διαβιούν στη χώρα.



Την εικόνα της απειλής (και της υποστήριξης της τρομοκρατίας) που βαίνει αυξανόμενη από τη στάση των ισλαμικών μαζών δίνει πρόσφατη έρευνα, σύμφωνα με την οποία:


«• Το 6% των Βρετανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι οι βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο ήταν δικαιολογημένες. Το ποσοστό αυτό φαίνεται μικρό, αλλά αντιπροσωπεύει 100.000 ανθρώπους.

• Το 10% δεν «πιστεύει» καθόλου στη χώρα, ενώ το 6% «πιστεύει» λίγο.

• Το 56% «μπορεί να κατανοήσει» τη συμπεριφορά των βομβιστών.

Το 31% αισθάνεται ότι η δυτική κοινωνία βρίσκεται σε παρακμή και στερείται κανόνων ηθικής, γι’ αυτό οι μουσουλμάνοι θα έπρεπε να θέσουν τέλος στο φαινόμενο αυτό με «μη βίαια μέσα», ενώ το 1% (δηλαδή 16.000 άνθρωποι) τάσσονται υπέρ και της βίας, «αν αυτό κριθεί αναγκαίο».

Το 41% θεωρεί ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων θα ήταν απρόθυμη να ενημερώσει την αστυνομία για κάτι ύποπτο.


Στις περισσότερες ερωτήσεις, αρκετά μεγάλα ποσοστά απαντούν «δεν γνωρίζω». Για παράδειγμα, το 11% δε γνωρίζει αν θα επιδίωκε τον «αφανισμό» της δυτικής κοινωνίας και, αν ναι, αν θα κατέφευγε σε «βίαια μέσα».

Συμπερασματικά, η συνολική εικόνα είναι πραγματικά ανησυχητική. Οι περισσότεροι Βρετανοί μουσουλμάνοι τάσσονται κατά των ακραίων στοιχείων. Ωστόσο, αρκετά μεγάλα ποσοστά συμμερίζονται τις απόψεις των βομβιστών, αντιμετωπίζουν εχθρικά τη Μ. Βρετανία και θα ήταν απρόθυμα να συνεργασθούν με τις αρχές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.


Δείτε το σχετικό βίντεο με εκπομπή του CNN, όπου ο Anjem Choudary, σε ερώτηση της δημοσιογράφου, λέει ότι δεν πιστεύει στην δημοκρατία και ότι ο νόμος της Σαρία (όπου κόβουν τα χέρια και τα κεφάλια στους παραβάτες) θα εφαρμοσθεί μία μέρα στην Βρετανία, είτε με το καλό (με… συζήτηση) είτε με το κακό (με τον στρατό του Αλλάχ)..

7 σχόλια:

Μάνος είπε...

Οι μουσουλμάνοι στην ήδη διεθαρμενη δύση απλώς βρίσκοντε ένα βήμα μπροστά στην βία και στην εγκληματικότητα, ώστε να μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο ρόλο σ΄αυτήν, πετυχαίνοντας την υιοθέτηση δικών τους νόμων απο ήδη προετιμασμένους δυτικούς και ευρωπάιους.

Γιατί να προκαλούν έκπληξη τα παραπάνω συνθήματα όταν μιλάμε για τρομοκρατική οργάνωση; (Islam4UK).

Επίσης και τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία δεν λένε κάτι ιδιαίτερο κατά των μουσουλμάνων.
Π.χ Το 1% των μουσουλμάνων λέει 'τάσσονται υπέρ και της βίας, αν αυτό κριθεί αναγκαίο', .. Μα είμαστε σίγουροι; Γιατί στην Ελλάδα όταν είναι ''αναγκαίο'', θα ταχθούν τουλάχιστον το 30% των ελλήνων υπερ της βίας, αν είναι έτσι, να πάρουμε μαθήματα καλής συμπεριφοράς απο τους μουσουλμάνους..

Επίσης λέει ότι το 10% των μουσουλμάνων δεν πιστεύει καθόλου στη χώρα, ενω το 31% αισθάνεται ότι η δυτική κοινωνία βρίσκεται σε παρακμή και στερείται κανόνων ηθικής',. Και ποιος λέει ότι τα ποσοστά αυτά αλλάζουν για τους μη μουσουλμάνους;..

Ας μην είμαστε λοιπόν και τόσο βέβαιοι λοιπόν ότι δεν μας αξίζει ως κοινωνία εννοώ να υποστούμε τους μουσουλμάνους και τα δικαιωματά τους..
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι στη παρίδα μας που πιστεύουν ότι το Κοράνι είναι η εξέλιξη της Καινής Διαθήκης, τι να πούμε τώρα..άγνοια.

Ανώνυμος είπε...

Εδω σας θελω τωρα ! Ο Χριστος ειπε "γυρνα και το αλλο μαγουλο" .Αυτο θα κανουμε αν καποτε παρουν το πανω χερι ή θα αρχισουμε να τους "καθαριζουμε" με συνοπτικες διαδικασιες ; Μαρτυρες μεχρι εξαλειψης ή αγωνιστες με οπλα κι αιματοχυσια για την επιβιωση μας ; Το βασικο ιδανικο μας ειναι ελευθερια . Και την εκμεταλλευονται για να κυριαρχησουν και τελικα να μας τη στερησουν . Τι κανει ο πραγματικος χριστιανος ;
ΤΚΒ

SkyWatcher είπε...

Εδώ μας θέλω! Βασικά, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ υπάρχει κράτος, ευνομούμενη πολιτεία κλπ για να μην ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας και να μην παίρνει ο καθένας το νόμο στα χέρια του και "όποιον πάρει ο χάρος". Και στην προκειμένη περίπτωση, αν γίνει καμία φάση, μάλλον ΕΜΑΣ θα πάρει.
Από εκεί και πέρα το επιχείρημα περί "άλλου μάγουλου" θέλει πολλή κουβέντα (που δεν...), όμως ούτως ή άλλως, δεν αποκλείει την λογική και την σύνεση. Δηλαδή, εάν βρίσκονται έξω από την πόρτα του σπιτιού σου 20 εγκληματίες και πασχίζουν να μπουκάρουν μέσα, θα τους ανοίξεις ευγενικά την πόρτα και θα τους δείξεις μάγουλο;;

Ανώνυμος είπε...

Οι μαρτυρες της πιστης μας (αποκεφαλισμενοι,ανασκαλοπισμενοι,καμμενοι,φαγωμενοι απο θηρια) εφηρμοσαν επακριβως τη χριστιανικη διδασκαλια και συμφωνα με την αποκαλυψη του Ιωαννη εχουν ηδη ... "πιασει θεση" στην επουρανια βασιλεια και ... "ειναι ανυπομονοι για την απονομη δικαιοσυνης".
Ποσο λογικο και συνετο ηταν να κατσουν να μαρτυρησουν οπως μαρτυρησαν ; Και το παραδειγμα το εδωσε ο Χριστος .
Ο μαρτυρικος τους θανατος επηλθε απο την εκαστοτε επισημη εξουσια ανα τις εποχες κι οχι απο τον οχλο ή καποιους ακραιους .

Ζουγκλα ;! Οχι στην Ελλαδα απο τους απλους πολιτες . Τη ζουγκλα τη δημιουργει το επισημο κρατος . Η Αθηνα καηκε και λεηλατηθηκε με την επισημη ανοχη του κρατους . Εμεις απλως καθησαμε και μας καψανε και μας πλιατσικολογησανε .
Οι κατοικοι περι το κεντρο πουλανε τα σπιτια τους και φευγουν . Οι καταστηματαρχες τα παραδιδουν σε αλλοδαπους και φευγουν .Οσοι μενουν ειναι φυλακισμενοι στα σπιτια τους .
Οσοι τολμησαν να διαμαρτυρηθουν για την υποβαθμιση της ζωης τους βρηκαν αντιμετωπους τους ψευτοκουλτουριαδηδες .
Στον Α.Ευστρατιο οι κατοικοι ειναι μειονοτητα στο νησι τους της αγονης γραμμης . Κι ενω βοηθουσαν οπως μπορουσαν τους λαθραιους τωρα βρεθηκαν να τους φοβουνται και να φυλαγονται απο τις επιθεσεις τους και τις κλοπες τους .
Αλλα κανεις πουθενα δεν πηρε το νομο στα χερια του .

Οσον αφορα τους εικοσι εγκληματιες το παραδειγμα του Χριστου αλλα και των οποιων μαρτυρων αλλα δειχνει .

Δυσκολη η θρησκεια μας . Δεν εχει πιλαφια και παρθενες .
Και η ελευθερη , δημοκρατικη κι ευνομουμενη κοινωνια μας ειναι ακομη πιο χαλια . Η γυναικα σου σε βριζει , σε κερατωνει , σε παει στο δικαστηριο , σου παιρνει τα μισα και της πληρωνεις και διατροφη για να λενε αλλον μπαμπα τα παιδια σου .

ΤΚΒ

SkyWatcher είπε...

Φίλε μου, ανοίγεις θέματα που ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ δεν μπορεί να παρακολουθήσει - κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου.
Εάν ζούσαμε επί Νέρωνος, θα το έβλεπα αλλιώς. Το ίδιο εάν ζούσα σήμερα στην Σαουδική Αραβία, στο Ιράν ή στο Πακιστάν. Όμως ζούμε στην Ελλάδα του 2010, όπου και η "κουτσή Μαρία" φωνάζει ότι της καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει πέντε έξι ΜΚΟ δίπλα της. Εμείς να μην επικαλεστούμε τον "Καίσαρα";
Και φυσικά, μιλάμε για μη βίαιη αντίσταση. Εκτός αν σαλτάρουμε τελείως.(Διόλου απίθανο)
Αν δεν φωνάξεις δεν συγκινείται το κράτος από μόνο του. Στο θέμα της δουλείας π.χ. δεν έπρεπε - όταν μπορούσαν - οι χριστιανοί να κάνουν κάτι; Έπρεπε να λένε στους σκλάβους "άστο όπως πάει" και ραντεβού στον Ουρανό;
Είναι άλλο εάν πάσχεις για την πίστη σου σε προσωπικό επίπεδο και άλλο το αν σαν σύνολο διεκδικούμε τα αυτονόητα, τα δίκαια και αν θέλεις, τα "χριστιανικά". Εκτός εάν το να κόβουν χέρια στην γειτονιά σου (Σαρία) δεν σε απασχολεί, ούτε αν αύριο οι "ενσωματωμένοι" συμμαθητές στο "νέο" "πολυπολιτισμικό" σχολείο, σπάσουν στο ξύλο το παιδί σου γιατί έφαγε σαλάμι. Ούτε εάν οι πλατείες, οι γειτονιές, οι πόλεις, τα χωριά και τα νησιά, όπως λες, έχουν παραδοθεί πλέον στον ανεξέλεγκτο και μαζικό (λαθρο)μεταναστευτικό εποικισμό. Ξέρω γω, μπορεί εγώ να μην είμαι τόσο καλός χριστιανός (σίγουρα) και δεν θέλω να μουγκαθώ και να γίνω μάρτυρας, αφήνοντας ανενόχλητη τη νεοταξική λαίλαπα που με μοχλό τις ορδές τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, απολαμβάνει την διάλυσή μου ως άτομο, ως οικογένεια, ως κοινωνία, ως έθνος.. "Σφάξε με αγά μου να αγιάσω" λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το κακο με την επικοινωνια μεσω πληκτρολογιου . Δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις . Δε λεω ουτε να μουγκαθεις , ουτε να γινεις μαρτυρας . Ειμαι υπερ της πληροφορησης . Κι ακομη περισσοτερο για πληροφοριες οπως αυτες που αντλεις εσυ . Πληροφοριες που ειτε χανονται στα ψιλα των εφημεριδων ειτε δεν μαθαινονται ποτε . Το δυστυχημα ειναι οτι εξεφρασα τις πλεον ενδομυχες αγωνιες μου -δεν επρεπε , παρασυρθηκα- διαβαζοντας μερικα αρθρα και δημιουργησα λαθος εντυπωσεις . Εδω ταιριαζει η διαφημιση "καλυτερα να μασας παρα να μιλας" .
ΤΚΒ

SkyWatcher είπε...

Όχι, φίλε ΤΚΒ καλύτερα να μιλάς. Τα περί λάθος εντυπώσεων λόγω πληκτρολογίου είναι αλήθεια. Τα λέμε.