Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Nigel Farage: Οι άνθρωποι σας περιφρονούν κ. Μπαρόζο


Μέσα στα έγγραφα που διέρρευσαν από την Wikileaks γίνεται αναφορά στην υποδοχή της Μόσχας στον José Manuel Barroso, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν επισκέφτηκε την Ρωσία.

Σε μια ενότητα που είχε τον τίτλο «μυστικό» και «noforn," που σημαίνει ότι δεν έπρεπε να εμφανίζεται σε μη Αμερικανούς αξιωματούχους, μία απροσδιόριστη γαλλική πηγή αναφέρει πως "οι Ρώσοι συμπεριφέρθηκαν στον Μπαρόζο σκληρά και συγκαταβατικά, και προσπάθησαν να τον αποκλείσουν από πολλές από τις συνεδρίες."

Σύμφωνα με την Γαλλική πηγή, η μεταχείριση αυτή οφειλόταν "στην άποψη των Ρώσων ότι ο Barroso είναι βασικά ένας δοξασμένος διεθνής δημόσιος υπάλληλος» που δεν αξίζει να είναι στην [παρουσία] του Τσάρου» και η πηγή επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν εμφανίστηκε πουθενά κατά την επίσκεψη Μπαρόζο".

Ο Farage τονίζει εδώ (14-12-2010) εκ νέου, ότι ο Barroso δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά, ενώ στην απάντησή του ο Barroso καυχιέται ότι εξελέγη ‘μυστικά’ από τους ίδιους τους ανθρώπους του.

# Farage (EFD): Σχετικά με τα αρχεία από το Wikileaks: κ. Barroso, σας αγνόησαν / απέκλεισαν στη Ρωσία ως ένα "δοξασμένο δημόσιο υπάλληλο». Δεν είστε εκλεγμένος, δεν έχετε καμία νομιμότητα.

# Μπαρόζο: Έχω εκλεγεί από το Κοινοβούλιο. Δεν υπάρχουν άμεσες εκλογές, καθώς η ΕΕ δεν είναι ένα ενιαίο κράτος. Είναι η δημοκρατία της ΕΕ σε πρόοδο (σε εργασία).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο τυπος τα "χωνει" αγρια και σε εμας τους Ελληνες.