Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Άνδρες, σταματήστε να βλέπετε πορνό, αλλιώς θα καταστρέψετε την ζωή σας, λέει πρώην πορνοστάρ


Η Jennifer Case εγκατέλειψε τη βιομηχανία του σεξ πριν από τρία χρόνια με τη χάρη του Θεού, όπως λέει, και το μήνυμά της προς τους άνδρες είναι πολύ σαφές: «Υπάρχει ένα πραγματικό άτομο στην άλλη πλευρά των εικόνων που βλέπετε, και καταστρέφετε τη ζωή της και τις ζωές των παιδιών της".

Σε συνέντευξή της στο ‘The Porn Effect’, η Case μιλάει από την προσωπική της εμπειρία για τη ζημία που κάνει η βιομηχανία πορνό στις γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή. Λέει ό, τι τραυματίστηκε ψυχικά, κακοποιήθηκε και καταπιέστηκε, καθώς και μπλέχτηκε με τα ναρκωτικά και χρειαζόταν τα χρήματα από το πορνό για να συνεχίσει να κάνει χρήση. Σωματικά είχε να κάνει με σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες: «Είχα τόσες πολλές διαφορετικές λοιμώξεις όλο τον χρόνο. Άφησα το Χόλιγουντ γιατί έγινα τόσο άρρωστη από χλαμύδια. Η κοιλιά μου πονούσε τόσο πολύ που έπρεπε να γυρίσω πίσω στο σπίτι», είπε.

Η βιομηχανία πορνό τροφοδοτείται από τους καταναλωτές της - και τα χρήματά τους που οδηγούν αυτήν την καταστροφική επιχείρηση - και κατά συνέπεια η ζημία που γίνεται σε αυτές τις γυναίκες μπορεί να αποδοθεί στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς. Ωστόσο, η πρώην ηθοποιός πορνό δεν κρατά καμία κακία στους άνδρες για την προηγούμενη ζωή της. Έχει μία έντονη διορατικότητα στην εθιστική φύση του πορνό και λέει ότι συνειδητοποιεί ότι θα χρειαστούν τη βοήθεια του Θεού οι άνδρες για να βγουν από τον εθισμό, όπως την χρειάστηκε εκείνη για να αποχωρήσει από την αυτή την επιχείρηση.

"Άνδρες, ο Θεός σας αγαπά! Σ 'αγαπώ και εγώ και πάντα θα προσεύχομαι για όλους εσάς, για να σπάσουν οι αλυσίδες», λέει. "Είσαι ένας σκλάβος στο πορνό το ίδιο όσο και ένας πορνοστάρ. Εάν βλέπεις πορνό ή είσαι εθισμένος στο πορνό, προσπαθείς να καλύψεις ένα κενό μέσα σου που μόνο ο Θεός μπορεί να γεμίσει. Κάθε φορά που κοιτάς πορνό, κάνεις το κενό μεγαλύτερο, και θα καταστρέψεις τη ζωή σου".

Λέει ότι το πορνό είναι «κακό» και «είναι ναρκωτικό και δηλητήριο και είναι ένα ψέμα».

"Αν νομίζεις ότι μπορείς να το κρατήσεις στο σκοτάδι, ο Θεός θα το φέρει στο φως για να σε σταματήσει και να σε θεραπεύσει".

Σε μια εγκάρδια έκκληση προς τους άνδρες, η Case ολοκλήρωσε τη συνέντευξη λέγοντας: «Οι γυναίκες αυτές είναι πολύτιμες και αξίζουν να αγαπηθούν, όπως ακριβώς και εσείς. Υπάρχει ένα πραγματικό πρόσωπο στην άλλη πλευρά των εικόνων που βλέπετε, και καταστρέφετε τη ζωή αυτής της γυναίκας και τη ζωή των παιδιών της. Κάθε ταινία πορνό έχει την κόρη κάποιου σε αυτήν. Τι θα έλεγες αν ήταν το κοριτσάκι σου; Μπορείς πραγματικά να συμμετέχεις στον θάνατο κάποιου! Άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί πορνό πεθαίνουν όλο τον χρόνο από AIDS, υπερβολική δόση ναρκωτικών, αυτοκτονίες κλπ. Παρακαλώ σταματήστε να κοιτάτε πορνό. "

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα το εχουν πει και ψυχολογοι οτι η πορνογραφια οδηγει σε εθισμο και ψυχικη διαταραχη και στα δυο φυλλα,για αυτο για να μην καταστρεφεις τον εσωτερικο σου κοσμο να αποτραβιεσαι απο αυτο.

SkyWatcher είπε...

Ο "θερμόαιμος" δεν υπάρχει πια, οπότε δεν έχουν νόημα και περαιτέρω αντιπαραθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες αντιπαραθεσεις;;;!!!
Τι εννοεις οτι δεν υπαρχει πια ο θερμοαιμος;Δε νομιζω οτι σταματησαν οι βιασμοι.Ουτε οτι εχουμε γινει ολοι σαν τους "απαραιτητους" για τη θεαματικοτητα κουνιστους της τηλεορασης.Μπορει τα τροφιμα να αλλοιωνουν την ανδρικη φυση.Μπορει το αγχος της επιβιωσης να μας κοβει τη διαθεση.Αλλα η βιομηχανια πορνο γιγαντωνεται και εξακολουθει να ειναι επικινδυνο για μια γυναικαι να κυκλοφορει μονη της τη νυχτα στις ερημιες.

SkyWatcher είπε...

Κάποιος διάβασε το άρθρο και θεώρησε ότι έπρεπε να πετάξει μια "εξυπνάδα". Μετά ήρθαν άλλοι και τον έκραξαν και για να μην επεκταθούν τα "γαλλικά" και χάσουμε την μπάλα, έκοψα όλα τα σχόλια που δεν οδηγούν πουθενά.
Τώρα για να καταλάβω. Είμαστε εναντίον της νοοτροπίας των "απαραίτητων" κουνιστών και της αλοίωσης της ανδρικής φύσης, αλλά και εναντίον του να φοβάται μία γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της στον δρόμο. Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται!

MEGADRAGSTER 288 είπε...

Ε λοιπον τι θα πρεπει να κανουμε εμεις για να σταματησει αυτο? Υπαρχει κατι που ο ανθρωπος αλλα και εσυ, εγω, κανεις δεν το εχει καταλαβει ακομη: "τιποτα δεν ειναι αδυνατο για τον ανθρωπο να κανει αν ο ιδιος το θελησει" οποτε το γεγονος που υπαρχουν οι βιομηχανιες πορνο λεει οτι φταίμε ολοι μας. Αρα κατι πρεπει να κανουμε για να σταματησουν να υπαρχουν οι βιομηχανιες πορνο. Αυτο το σχολιο πρεπει να το δειτε ολοι σας και πρεπει να μεταφερθει αμεσα και στη Google για να γινει αμεση η μινηση δηλ η Google να αποβαλλει καθε πορνογραφικό περιεχομενο και να διαταξη απαγορευση σε ολους που θελουν να ανεβασουν ιστοσελιδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ετσι αν καποιος ανθρωπος προσπαθησει να δει πορνογραφικό περιεχόμενο αντι αυτου που θελει θα βγαινει κατι σαν σφαλμα. Το σχολιο αυτο πρεπει να μεταφερθει αμεσα στο κρατος της Ελλαδος να βγαλει απαγορευση κυκλοφοριας καθε ειδους πορνογραφικού περιεχομένου ακομα και αν ειναι μια απλη γυναίκα. Θα πρεπει να βγει ακομη και νομος σχετικα με την ενδυμασια των γυναικών, ετσι ωστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα καποιος να βιασει τις γυναικες. Να απαγορευθει επισης καθε διαφημηση σχετικα με γυναικες διοτι το 35% των πιθανοτητων συμβαινει εξαιτιας των διαφιμιστικων φιλλαδιων η και διαφιμισεων. Να απαγορευθει επισης καθε καναλι με κυκλοφορια πορνογραφικού περιεχομενου. Η Ελλαδα πρεπει να ειναι καθαρη απο αυτα οποτε σας παρακαλω οποισδηποτε αν μπορει ας διαδοσει αυτο το σχολιο ετσι ωστε το σχολιο αυτο να ερθει σε επαφη με το προεδρο της Ελλαδος η τη βουλη της Ελλαδος. Πρεπει να γινει θεμα για αυτο το συμαντικο ζυτημα. Μην το αφηνετε ετσι. Οσο πιο πολυ το κανετε τοσο πιο πιο πολυ οι βιομηχανιες πορνου θα μεγαλωνουν. Και δεν εχει μετα ή αυριο ή αλλες τετοιες δικαιολογιες. Οτι πρεπει να γινει πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατο. Αν θελετε να φυλαχθειτε, να η λυση για σας.

MEGADRAGSTER 288 είπε...

Και κατι αλλο. Αν οποιοσδηποτε ξερει καποια ιστοσελιδα που ερχεται σε επαφη με τον προεδρο ή αν την ιστοσελιδα αυτη την εχει καποιος κατοχος που ειναι κοντα στο προεδρο δηλ ειτε εχει Facebook, Twitter ή κατι σχετικο ας επικοινωνισει μαζι με τον κατοχο αυτο. Ο κατοχος πρεπει να δωσει το μυνημα που εστειλα παραπανω στον προεδρο ή στη βουλη για να συζητηθεί το συμαντικο θεμα αυτο που πλητει πολλες οικογενειες. Δεν θελω κανεις σας να ζει θλιβερό περιβαλλον. Επισης δεν θελω οικογενειες να χωριζονται εξαιτιας του οτι καποιος απο τα μελη του γαμου ειδε πορνογραφια. Για αυτο σας παρακαλω και ικετευω εσας ακομα και σε εσας αγαπητε κυριε ή κυρια δημοσιογραφε που γραψατε το αρθρο αυτο να κανετε οτι ειναι δυνατον για να σταλθει το παραπανω σχολιο στη βουλη ή στον προεδρο της Ελλαδος. Με τιμη και ευγνωμοσυνη θελω να εκφρασω το ευχαριστω που ανεβασατε το παρον και πολυ συμαντικο αρθρο.

Με αγαπη
PaulEngineer
Χωρα: Ελλαδα
Νομος: Δραμα

Για οποιαδηποτε συζητηση σχετικα με το θεμα παρακαλω στειλτε το μεσω του ηλεκτρονικου μου ταχυδρομειου:
megadragster28@gmail.com