Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πρώην αρχηγός του FBI καταγγέλλει τα chemtrails: οι χωματερές του θανάτου πρέπει να σταματήσουν

Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη NebraskaLincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard.

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://aircrap.org/

* Το άρθρο τον αναφέρει ‘Chief’ (αρχηγό), αλλά στην Wikkipedia αναφέρεται ως ‘Special Agent In Charge’, δηλαδή Ειδικός Πράκτωρ - Υπεύθυνος Γραφείου. Το FBI έχει 56 Γραφεία (ονομάζονται επίσης και Τμήματα) σε κεντρικά μέρη, σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές σε όλες τις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο. Κάθε περιφερειακό Γραφείο διοικείται από Ειδικό Πράκτορα (special agent in charge).- βλέπε ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως αρχηγός γραφείου του FBI γνωρίζει ότι τίποτα δε στέκει νομικά χωρίς αποδείξεις.
Γνωματεύσεις που να αποδεικνύουν ότι κάποια πουλιά πέθαναν από τα συγκεκριμένα χημικά που ψέκάζονται;
Η δημιουργία εντυπώσεων είναι εύκολο πράμα.
Η εύρεση αποδείξεων όμως είναι κοπιαστική.
Μέχρι να υπάρξουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ολά αυτά τα λόγια ,από όποιον και να ειπώνονται, ανήκουν στο χώρο της συνομωσιολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Συνομωσιολογιες ολα ειναι. Και οι διοξινες. Και οι προφητειες. Λογια του αερα. Εφοσον δεν τα προβαλλει η τηλεοραση δεν ευσταθουν. Αμα το κανει θεμα η Τατιανα και το επαναλαβει στο νυχτερινο δελτιο η Τρεμη τοτε θα ανησυχησω! Αφηστε με στη Νιρβανα μου.

Ανώνυμος είπε...

Αλλα κι αυτος δεν ειναι και κανενας τυχαιος. Σκοπο εχει, για καλο ομως;

Ανώνυμος είπε...

23 Ιανουαρίου 2011 1:27 π.μ.

Να στησουμε μια κρεμαλα στο συνταγμα και να λεμε ονοματα.Ο Γιαννης ειναι βιαστης.Στην κρεμαλα.Ο Κωστας εκλεψε.Στην κρεμαλα.
Δε χρειαζονται αποδειξεις.Η υποψια αρκει.Γιατι να κοπιασουμε για αποδειξεις.
Συγνωμη,τωρα πρεπει να σας αφησω.Πρεπει να δω Τατιανα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχα τη δυνατοτητα και τον τροπο θα σηκωνα ενα ερευνητικο αεροσκαφος να επαιρνε δειγματα απο τους "αεροψεκασμους".
Εφοσον δεν μπορω και το κρατος ειναι αναλγητο ή εσκεμμενα κωφευει για μενα θελουν ολοι οι κυβερνωντες στησιμο στα 6 μετρα. Και μετα παμε ολοι μαζι να δουμε την Παττυ στην Τατιανα. Θα το αντεξω.

SkyWatcher είπε...

Οι σκέψεις σας και προβληματισμοί σας έχουν βάση, αγαπητοί μου ανώνυμοι φίλοι (ένας, δύο ή τρεις είστε, δεν ξέρω... Το πρόβλημα με την ανωνυμία είναι ότι δεν ξέρεις ποιος μιλάει με ποιόν...)
Πάντως από έναν πρώην αρχηγό του FBI περιμένω να μου πει το κάτι παραπάνω - που δεν θα μπορέσω να ανακαλύψω εγώ ο κοινός θνητός (που δεν βλέπω Τατιάνα).

ΥΓ. Υπάρχει στο YouTube μεταφρασμένη η σειρά βίντεο "Τι στο καλό μας ξεκάζουν". Πρώτη αναφορά στον Κ.Ο. ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Απο τους "σουπερ-ντουπερ" "ασυμβιβαστους" "δημοσιογραφους" του info warrior θα περιμενα να ελεγξουν μεσω της ΥΠΑ των ΗΠΑ καποια δρομολογια.
Nα καταληξουν σε καποια αεροδρομια και σε καποια αεροσκαφη.
Να βρουν πιλοτους και μεταφορικες εταιριες που εφεραν τα υλικα.
Να βρουν τον παραγωγο.
Και τελικα να βρουν τον παραγγελοντα.
Δεν χρειαζεται να εισαι ο 007.
Απλα μπορει να χαλασει η ωραια καταγγελτικη σουπα της συνομωσιολογιας.
Και τελικα αυτο που η συντριπτικη πλειοψηφια των λαων θεωρει απλη συνομωσιολογια διαφορων γραφικων τυπου Alex Jones να αποδειχθει οτι ειναι πραγματικοτητα.
Οποτε αναρωτιεμαι μηπως τελικα ο Jones παιζει ακριβως τον αντιστροφο ρολο απο οτι νομιζουμε;
Κι αν ναι απο βλακεια ή εν γνωσει του;