Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο βίντεο της ‘νέας εποχής’ του MTV είναι μασονικό


Στο βίντεο είναι το κομμάτι "Pow Pow" των LCD Soundsystem, όπου εμφανίζεται η ηθοποιός Anna Kendrick (γνωστή για τις ταινίες ‘Twilight’).

Αυτό το video clip των LCD Soundsystem, "...σύμφωνα με άρθρο του Vulture, είναι σημαντικό γιατί σηματοδοτεί την Αρχή Μιας Νέας Εποχής για το είδος και την επιστροφή του MTV στο "Μ" του ονόματός του. Η συνταγή περιλαμβάνει χρηματοδότηση ακριβών παραγωγών από το ίδιο το δίκτυο, με γνωστά ονόματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και απώτερο σκοπό τα video clip να γίνουν ξανά το αντίπαλο δέος της YouTube προχειρότητας…» (Πηγή).

Ακολουθεί άρθρο από το The Vigilant Citizen

Δεν νομίζω ότι για αυτό το βίντεο αξίζει να γράψεις κάποιο αναλυτικό άρθρο για τα κρυφά μηνύματά του. Σε μια προσπάθεια να «δώσει ζωή» στον κόσμο του μουσικού βίντεο, το MTV ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να χρηματοδοτεί την παραγωγή μουσικών βίντεο. Το Pow Pow του LCD Sounsystem είναι συνεπώς το πρώτο βίντεο που χρηματοδοτείται από το MTV και ... είναι συμβολικό των δυνάμεων που κρύβονται πίσω από το MTV.

Εδώ το βίντεο:


Ανακεφαλαιώνοντας: μια κοπέλα επισκέπτεται «πονηρούς (ή κακούς) άνδρες» και τους ζητεί να υπογράψουν μια σύμβαση (ή συμβόλαιο). Αυτές οι άνδρες φαίνεται ότι νιώθουν αποτροπιασμό για τους όρους της σύμβασης και αρνούνται. Μετά την άρνηση, το κορίτσι ρίχνει ένα αστραπιαίο εκτυφλωτικό φως στους άνδρες, όπου στο κέντρο εμφανίζονται ξεκάθαρα κλασικά μασονικά σύμβολα, όπως αυτό

Το Μάτι του Ώρου σε τρίγωνο

και αυτό

Το κλασσικό Μασονικό σύμβολο: Γνώμων και Διαβήτης

Οι ‘κακοί άνδρες’ τελικά, βρίσκονται σε μια Τεκτονική Στοά, μαζί με κάποιους που ο ένας μοιάζει με πολιτικό, ο άλλος με στρατιωτικό και ο άλλος με σερίφη (εκπρόσωποι της ελίτ).

Ο τελετάρχης, ντυμένος με μασονική στολή, παραγγέλλει τους άνδρες να σταθούν στη γραμμή, μαζί με το πολιτικό και το στρατιωτικό.

Ενδιαφέρουσα άποψη. Η αντανάκλαση του Τεκτονικού πατώματος κρύβει το ένα μάτι.

Στο τέλος του βίντεο, το κορίτσι εμφανίζεται από μια «αίθουσα φωτός», ντυμένη με ένα τελετουργικό λευκό νυφικό. Ετοιμαζόμαστε για την μύηση των ‘κακών ανθρώπων’;

Τι λοιπόν εκπροσωπεί αυτό το βίντεο; Ποιο είναι το συμβόλαιο που τους προσφέρεται; Γιατί αυτά τα άτομα στρατολογήθηκαν; Ποιος ξέρει; (Και ποιος νοιάζεται).

Μήπως το MTV μας λέει ότι η μύηση στην ελίτ των Μασόνων είναι το "κλειδί της επιτυχίας" (‘The Key to Success’);

Στο τέλος του βίντεο, το μπλουζάκι αυτού του τύπου φαίνεται να αποκτά πραγματικό νόημα.

Έτσι, το πρώτο βίντεο που χρηματοδοτείται από το MTV είναι ένα ιδιαίτερα μασονικό. Αν έχετε επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του MTV στον Καναδά, μάλλον δεν θα εκπλαγείτε...

MTV Canada, Toronto

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ που υπάρχετε. Το ιστολόγιο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, διδάσκει τον τρόπο του πως να κερδίσει κάποιος τον σεβασμό.


Ένας συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ 2:11

Ανώνυμος είπε...

Δείτε επίσης:
OPEN YOUR EYES: Pseudo Occult Media
http://www.youtube.com/watch?v=pDQWIJFaMt8

intheknow7's Blog
http://intheknow7.wordpress.com/

Pseudo-occult media
http://pseudoccultmedia.blogspot.com/

Illuminati Cards Game NWO All the photos:
http://grou.ps/et/photos/person/ucxejmrwgxqmphbmf

Organisation for the unified understanding, revelation and truth of Evil
http://www.one-evil.org/

Followers of Jesus Christ
http://www.ritualabusefree.org/

Ευχαριστώ