Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

History Channel: Ο Αντίχριστος



Δείτε αυτό το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ του History Channel...

Σχ. ΚΟ: Το είχα δει παλιά. Πολλοί λένε πολλά...


Νο1

Νο 2

Νο 3

Νο 4

Νο 5

Από : http://www.youtube.com/user/foinikas2011 - Το είδα ΕΔΩ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ HSTORY CHANNEL ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ. AYTH H ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αυτό το ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα συνονθύλευμα ανακριβειών, αιρετικών δοξασιών (και μάλιστα αιρετικών αλλάζουν κατά το δοκούν τις γραφές) και διφορούμενων ιστορικών γεγονότων.

Είναι απίστευτα εύκολο για τον σοβαρό μελετητή να αντικρούσει και να γελοιοποιήσει την πλειοψηφεία των επιχειρημάτων που αναφέρει.

Άλλη μια αναμενόμενα αντιχριστιανική και "non historical" παραγωγή του "History Channel"...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τα Αμερικανάκια είναι μανούλες στη δραματοποίηση.
Τα δικά μας τα ντοκυμαντέρ είναι σαν το χωριάτικο κοτόπουλο,σκληρό και χωρίς πολύ ψαχνό,δύσκολα το τρώει η...μάζα αλλά υγιεινό.
Τα δικά τους είναι σαν τα λαχταριστά κοτόπουλα σούβλας,γεμάτα ψαχνό και ξεροψημένη γευστική πέτσα φλομωμένα στην ορμόνη.