Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ομπάμα: Ο πιο φιλοπόλεμος πρόεδρος των ΗΠΑ (βίντεο)



Δείτε το παρακάτω βίντεο (στα αγγλικά) για τον άνθρωπο που πήρε «Νόμπελ Ειρήνης», χωρίς κάνει απολύτως τίποτε για την ειρήνη!!!! Απλά επειδή πούλαγε όνειρα και ελπίδες! Ο αμερικάνικος λαός πίστευσε στην «Αλλαγή» (‘changeto βαρύγδουπο σλόγκαν του) που ΘΑ του έφερνε ο «Μεσσίας» (βλ: 1, 2, 3).

Εάν ήταν ο Μπους στην θέση του θα είχε γίνει χαμός. Τώρα ο «ειρηνοποιός» μεγαλορρήμων έγχρωμος «Μεσσίας» δεν έχει χάσει φαίνεται ακόμα το «χρώμα» του. Κι αν ξεθωριάσει τελείως, οι επικυρίαρχοι θα έχουν κάποιον άλλον καλύτερο και «χαρισματικότερο» ηγέτη να πουλήσει το παραμύθι σε καλύτερη έκδοση, στις μάζες. Στο μεταξύ, εσύ κοίτα να τα βλέπεις όλα ακόμα, «δεξιά – αριστερά».


Παρακάτω σχόλια από το Stop the War Coalition που ανέβασε τα δύο βίντεο που ακολουθούν

Ο Μπαράκ Ομπάμα διεξάγει πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν και τη Λιβύη. Δαπανά τα περισσότερα χρήματα για το στρατό των ΗΠΑ από οποιονδήποτε προηγούμενο πρόεδρο!

Σε περίπτωση που υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ για οκτώ χρόνια (όπως ο Μπους), θα δαπανήσει πάνω από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια για την άμυνα, μαζί με το κρυφό κόστος του οικονομικού πολέμου. Πενήντα τοις εκατό του συνόλου των φορολογικών δολαρίων ΗΠΑ δαπανάται για τον στρατό των ΗΠΑ. Η Αμερική δαπανά περισσότερα για την άμυνα από το συνδυασμένο σύνολο στρατιωτικού προϋπολογισμού κάθε άλλης χώρας στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Από: http://www.youtube.com/user/StoptheWarCoalition

Ο 'πραγματικός' Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι ΘΑ θέσει τέλος στον πόλεμο στο Ιράκ (υπάρχουν ακόμη 50.000 Αμερικάνοι στρατιώτες εκεί), ΘΑ κλείσει το Γκουαντάναμο (είναι ακόμα ανοιχτό), ΘΑ φέρει τους Αμερικάνους στρατιώτες στο σπίτι τους από το Αφγανιστάν, τον Ιούλιο του 2011 (μόνο μια χούφτα έχει αποσυρθεί), Θα βάλει τέλος στις πτήσεις έκνομων μεταγωγών (εξακολουθούν να πετούν), ΘΑ σταματήσει την χρήση βασανιστηρίων (το κάνει ακόμα), ΘΑ βάλει τέλος στις απειλές των ΗΠΑ σε βάρος των μικρών εθνών όπως το Ιράν (που εξακολουθεί να συμβαίνει), ΘΑ άρει το εμπάργκο κατά της Κούβας (είναι ακόμα σε ισχύ).

Ο 'ψεύτικος' Μπαράκ Ομπάμα που εξελέγη το 2007, ("για να τα αλλάξει όλα") έχει την πρόθεση να υιοθετήσει την πολιτική του Τζορτζ Μπους, και ακόμη περισσότερο, να ξεκινήσει νέους πολέμους στο Πακιστάν και τη Λιβύη. Ποιος Μπαράκ Ομπάμα εκλέχτηκε; Ο 'πραγματικός' ή ο 'ψεύτικος'; Ή από την αρχή ήταν ψεύτικος και μας κορόιδευε;

Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από την ταινία «Σηκώνοντας το Πέπλο» για τον Ομπάμα και την καπιταλιστική «δημοκρατία» (‘Lifting the Veil on Obama and capitalist "democracy"’ - Δείτε το ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, τα παραλέτε λιγο σε αυτο το άρθρο!

Δεν χρειάζεται να το κανετε αυτό, το ιστολογιο σας δεν το εχει αναγκη!

*******************************

Καταρχην τους περισσοτερους πολεμους που διεξάγει ο Ομπαμα, τους 'κληρονόμονησε' απο τους προηγουμενους Προεδρους των ΗΠΑ.

Επειτα, αυτο που συμβαινει τωρα π.χ. στην Λιβύη, δεν το λες και πολεμο, σωστα;

Μην τρελαθουμε τελειως!

Το λες "επιθεση", μια "μικρη επιδρομη", ....αλλα όχι και πΟΛΕΜΟ, σωστα;

Δεν εχουμε και 3ο Παγκ. Πολεμο για 10 χρονια, σωστα;

Με 100 εκατομμυρια νεκρους...εκτος αν εγω ζω σε αλλον πλανητη...

Τελοςπαντων...

Μυρμιδόνας

SkyWatcher είπε...

Τα αρχικά (κόκκινα) σχόλια είναι του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Τα υπόλοιπα από την Βρετανική οργάνωση 'Stop the War Coalition': http://www.stopwar.org.uk/ (το διευκρίνησα τώρα) που ιδεολογικά ανήκει στην αριστερά και για αυτό αυτή η απογοήτευσή τους! Ο τίτλος του βίντεο όπως και του δεύτερου είναι δικά τους.

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ είπε...

http://lavrendis.blogspot.com/

SkyWatcher είπε...

Πες κι ένα γεια βρε Λαυρέντη..

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή!Θα δοθεί η ευκαιρία στο Tea party να κυβερνήσει.Πρέπει κάποιος να εκπληρώσει τις προφητείες περί Αρμαγεδώνα.Και δεν υπάρχει καλύτερος από αυτό το "κίνημα".