Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΡΩΣΙΑ: Απολύσανε τον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Μετανάστευσης επειδή είπε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση απειλεί την επιβίωση της λευκής φυλής


Από: The Moscow Times / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης στην Ρωσία απολύθηκε την Τετάρτη λίγες ώρες αφότου δήλωσε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση απειλεί «την επιβίωση της λευκής φυλής».

Ο Konstantin Poltoranin, μιλώντας σε μια συνέντευξη με τη Ρωσική Υπηρεσία του BBC, επέκρινε την πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ για την αποδοχή των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, που, όπως είπε, έχουν σε μεγάλο βαθμό αποτύχει να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή κοινωνία.

"Οι σχέσεις θα πρέπει να οικοδομηθούν με διαφορετικό τρόπο για να εξασφαλιστεί ότι το αίμα αναμιγνύεται στο σωστό καθεστώς", πρόσθεσε, μιλώντας σχετικά με το γιατί η Ρωσία δεν δέχεται μετανάστες από αυτές τις περιοχές.

Η χώρα χρειάζεται κατά κύριο λόγο "ανθρώπους της σλαβικής ομάδας" για να αντισταθμίσουν μια φυσική μείωση του πληθυσμού, είπε ο Poltoranin.

Ο Poltoranin, ο οποίος είναι δικηγόρος που έχει υπηρετήσει ως εκπρόσωπος από το 2005, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι ρατσιστής σε μεταγενέστερη συνέντευξη στο Rusnovosti.ru.

Παρ 'όλα αυτά, απολύθηκε λίγο αργότερα επειδή έκανε «απαράδεκτες» δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης, Konstantin Romodanovsky, όπως ανέφερε το Interfax.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

H.Bogart είπε...

Η ονομασία «λευκή φυλή» είναι απαγορευμένη σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική . Η λέξη φυλή έχει αντικατασταθεί από την λέξη "λαός" που είναι αφηρημένη όπως αφηρημένη είναι και η λέξη δημοκρατία, ελευθερία , δικαιοσύνη . Δεκάδες ακόμα λέξης , φράσεις , ορισμοί δεν αναφέρονται η αποκρύπτονται από το παγκόσμιο κέντρο εξουσιάσου που θέλει τον άνθρωπο να καταναλώνει και να μην σκέφτεται .
Στην επιστήμη η ανθρωπολόγοι και οι γενετιστές και ιστορικοί πρέπει να λένε τα πράγματα όχι όπως είναι αλλά όπως βολεύει την παγκόσμια κυβέρνηση που καραδοκεί να αρπάξει την εξουσία για να μας σώσει από την κρίση που η ίδια δημιούργησε .
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ;
Η καθημερινότητα αποδεικνύει το αντίθετο .
Ο Xριστός να αναστήθηκε αλλά σήμερα πιο πολλές πιθανότητες έχει να αναστηθεί το αρνί που φάγαμε από την Ελλάδα .