Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Ron Paul θα προβεί σε ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα



Prison Planet / Μετ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Alex Jones, σήμερα (4-4-2011), ο Τεξανός Ρεπουμπλικάνος Ron Paul δήλωσε ότι θα προβεί σε τελική απόφαση εντός ενός μηνός σχετικά με το εάν θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012.
Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων ο Paul είπε ότι θα πάρει σύντομα μια «συμβολική απόφαση» εάν θα συμμετάσχει σε μια προεδρική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Καρολίνα το Μάιο. Ο Dr. Paul είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσει να περιληφθεί στη συζήτηση μεταξύ των πιθανών προεδρικών υποψηφίων χωρίς δέσμευση για επίσημη κατάθεση εγγράφων που θα δηλώνουν την υποψηφιότητά του.
"Είμαστε πολύ κοντά," εξήγησε ο Πωλ ". Και υπάρχουν μόνο μερικά άλλα πράγματα που έχω να διευθετήσω προσωπικά για να πάρω την τελική απόφασή μου". Σημείωσε ότι κανένας άλλος φέρελπις πολιτικός - με την εξαίρεση του Ομπάμα – έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.
Ο Alex Jones ρώτησε τον Πωλ, εάν θα εγκαταλείψει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και θα κατέβει ως ανεξάρτητος. Τη Δευτέρα, ο πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα, Jesse Ventura, είπε στον Τζόουνς ότι θα συνταχθεί με τον Ron Paul αν ο εκπρόσωπος του Τέξας εγκαταλείψει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Ο Βεντούρα δήλωσε ότι και τα δύο κατεστημένα πολιτικά κόμματα είναι το πρόβλημα και δεν θα ενταχθεί σε κανένα από τα δύο.
Ο Ron Paul, δήλωσε ότι προς το παρόν θα παραμείνει στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. «Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα Δημοκρατικός γερουσιαστής», είπε στον Jones, "και τα καταφέραμε την τελευταία φορά ως Δημοκρατικός." Είπε ότι πιστεύει πως τα πολιτικά κόμματα είναι άνευ σημασίας και το κατεστημένο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα χρησιμεύει τώρα ως ένα όχημα για την παράδοση του φιλελεύθερου μηνύματος. Ωστόσο, ο Πωλ είπε ότι δεν έχει αποκλείσει να αφήσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σε κάποια μελλοντική ημερομηνία.
Νωρίτερα σήμερα, ο γιος του Ron Paul, Rand, ο πρόσφατα εκλεγμένος γερουσιαστής από το Κεντάκι, είπε στην Politico ότι πιστεύει ότι ο πατέρας του θα κατέβει για υποψήφιος. "Παίρνω όλες τις ενδείξεις από την εξέταση του προγράμματός του και ακούω τι κάνει και νομίζω ότι πιθανότατα θα κατέβει", δήλωσε ο Ραντ. «Αλλά αυτό είναι δική του απόφαση."
Τον Απρίλιο του 2010, μια δημοσκόπηση της Rasmussen διαπίστωσε ότι ο Πωλ ήταν σε στατιστική ισοπαλία με τον Ομπάμα. Ο σημερινός πρόεδρος συγκέντρωνε 42 πόντους σε σχέση με τους 41 του Paul σε μια υποτιθέμενη κόντρα για το 2012, σύμφωνα με την έρευνα. Οργισμένοι Δημοκρατικοί κατηγόρησαν την εταιρία δημοσκοπήσεων για τα αποτελέσματα.
Το Φεβρουάριο, ο Ron Paul κέρδισε τις προεδρικές εκλογές CPAC (Conservative Political Action Conference) για δεύτερη χρονιά. Ο πρώην κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης Mitt Romney ήρθε δεύτερος.
Πέρυσι, ο Πωλς κέρδισε την πρώτη θέση με 31 τοις εκατό των ψήφων. Ο Romney, ο οποίος κέρδισε τις τρεις προηγούμενες εκλογές της CPAC, ήταν δεύτερος με 22 τοις εκατό των ψήφων.
"Ο πιο σημαντικός στόχος μου είναι να προωθήσω την ελευθερία του ατόμου με τη μείωση του μεγέθους και του πεδίου εφαρμογής της κυβέρνησης και της εισβολή της στη ζωή των πολιτών".
Ο Ron Paul είναι σε όλη του την σταδιοδρομία αγωνίστηκε υπέρ της ατομικής ελευθερίας και προειδοποίησε ενάντια σε μία μεγάλη και ολοένα και πιο δεσποτική ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το '88 εβλεπα WWF και το σχολιασμο τον εκανε ο Ventura.Ειχα σχηματισει τη γνωμη οτι επροκειτο για τουβλο με σφραγιδα γνησιοτητας αλλα μαλλον εκανα λαθος.

Αν ο Ron Paul πιστευει αυτα που λεει θα τον φαει το μαυρο το σκοταδι.Ετσι νομιζα και για τον Ομπαμα κι αποδειχθηκε "λευκος" κι απο λογια "φουμαρα" οταναναδειχθηκε προεδρος.