Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Όλοι οι βιασμοί τα τελευταία 5 χρόνια έχουν διαπραχθεί από "μη-Δυτικούς" μετανάστες


Αυτοί οι «μη δυτικοί» μετανάστες (καμία αναφορά στην θρησκεία τους;;;) θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα «από το Θεό» να φέρονται στις γυναίκες με όποιον τρόπο επιθυμούν, διότι η θρησκεία τους έτσι λέει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από αναφορά σε κανάλι της Νορβηγίας με αγγλικούς υπότιτλους. Προσέξτε την 'soft' εξήγηση της αστυνομικίνας (είναι και γυναίκα!) για τους βιαστές ότι είναι άνεργοι κακόμοιροι που έρχονται από τραυματισμένες (!) χώρες και ζητάνε άσυλο (ακόμα να κλάψεις από συγκίνηση;;) και πρέπει λέει να εξετάσουμε τον τρόπο που βλέπουν την γυναίκα στον πολιτισμό τους και μέχρι να μπλα μπλα μπλα μπλα και αφού μπλα μπλα μπλα μπλα το εξετάσουμε και μπλα μπλα μπλα μπλα το ξαναδούμε κι άλλες Νορβηγίδες θα τραυματίζονται σωματικά και ψυχικά ανεπανόρθωτα. Θυσία στον βωμό του νεοφερμένου πολυπολιτισμικού ‘θεού’.

και με ελληνικούς

από το http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites

Δείτε σχετικά:

Αναφορά της νορβηγικής τηλεόρασης για 41 βίαιους βιασμούς, που έγιναν όλοι από μουσουλμάνους μετανάστες.

Το βίντεο που δεν λειτουργεί ΕΔΩ:

-------------------

"Φυσικά οι άνθρωποι αισθάνονται ανασφαλείς", δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος του Όσλο, Anstein Gjengedal στην εφημερίδα Dagbladet μετά από νέο κρούσμα βιασμού.

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου του Όσλο και ανοικτά ομοφυλόφιλος Erling Lae (φωτο), είπε ότι η ελεύθερη κυκλοφορία αποτελεί μια θεμελιώδη ελευθερία, και ότι συνειδητοποίησε την έκταση του προβλήματος αργά ένα βράδυ στην πόλη, όταν βάδιζε προς το σπίτι του πίσω από μια γυναίκα.

«Όταν βάδισα πιο γρήγορα, έκανε το ίδιο και, στη συνέχεια κατάλαβα ότι ήταν τρομοκρατημένη. Είναι σημαντικό να καταπολεμήσουμε αυτή τη βασική ανασφάλεια", δήλωσε ο Lae, και πιστεύει ότι η πόλη μπορεί να κάνει το μέρος της.

«Πρέπει να βελτιώσουμε το φωτισμό των δρόμων. Γνωρίζουμε ότι οι ασφαλέστερες οδοί είναι εκείνες που σφύζουν από ζωή", δήλωσε ο Lae.

Ο αστυνομικός επίτροπος Gjengedal από την άλλη συμβουλεύει τις γυναίκες να μην πηγαίνουν στο σπίτι μόνες τους τη νύχτα, και να περπατάνε όπου υπάρχει πλήθος ανθρώπων. Και καταλήγει: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να καλύψει όλη την πόλη. Οι γυναίκες πρέπει να σκεφτούν πως θα γυρίσουν σπίτι τους, και ίσως να αγοράσουν ένα σπρέι για άμυνα".

Καληνύχτα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: