Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τι θα συνέβαινε αν η Ελλάδα έπαιρνε την απόφαση ότι δεν θέλει να διασωθεί;


Κάπως έτσι ξεκινούσε το άρθρο του Alen Mattich της Wall Street Journal, της εφημερίδας που είναι για τους "διακόνους" της "Μέκκας" του καπιταλισμού δηλαδή του χρηματιστηρίου της Wall Street, ότι και οι κομματικές φυλλάδες για τους καντηλανάφτες των ελληνικών αριστερών κομμάτων.

Προφανώς με μια φτηνή μεν αλλά "πιασάρικη" ρητορική ερώτηση, ο δημοσιογραφικός "διάκονος" των οικονομικών δολοφόνων, μας λέει πως "..αν η Ελλάδα δήλωνε την πρόθεσή της να χρεοκοπήσει, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προχωρούσε σε τεράστιους συμβιβασμούς ή ακόμα και θα διέγραφε το χρέος..." θεωρώντας πως το αντίστοιχο παράδειγμα της Αργεντινής είναι πλέον η...ιδανικότερη λύση για την Ελλάδα.

O Alen Mattich, λέει, στο άρθρο του, ότι σε αυτή την περίπτωση η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα έρχονταν σε πολύ δύσκολη θέση .

Μία τέτοια ενέργεια θα ενείχε τον κίνδυνο μιας συστημικής κρίσης του χρηματοπιστωτικού τομέα σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της μεγάλης έκθεσης των....

ευρωπαϊκών τραπεζών. Δεδομένης μίας "ανεξέλεγκτης" οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση τότε θα προχωρούσε σε τεράστιους συμβιβασμούς ή ακόμα και θα διέγραφε το χρέος.

Για φαντάσου!

Αυτοί που διακονούν με ευλάβεια τα οικονομικά επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και που συμμετείχαν στην οργάνωση και την εκτέλεση των πιο απάνθρωπων σχεδίων οικονομικής και φυσικής εξόντωσης ολόκληρων λαών, να είναι σήμερα εκείνοι που μας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι και μας προτείνουν τον τρόπο για να σωθούμε.

Δεν πρέπει, αν μη τι άλλο, να μας "πονηρεύει" τουλάχιστον ,το γεγονός ότι ...οι ίδιοι που μας έριχναν την μια μαχαιριά μετά την άλλη και μας άφησαν ετοιμοθάνατους στο ‘έλεος’ των Ελλήνων και Ευρωπαίων εντολοδόχων τους, μας υποδεικνύουν που θα βρούμε "εφημερεύον φαρμακείο";

Η ανακριτική μέθοδος του καλού και του κακού χωροφύλακα είναι τόσο παλιά και χοντροκομμένη που μπορεί να πιάσει μόνο σε εκείνους που άφησαν τον εαυτό τους έρμαιο στην "ενημέρωση" των "αρίστων" και των "σοφών" της "Νέας Εποχής".

Από την μια δηλαδή η κατοχική κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της να μας βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές και από την άλλη οι εγκάθετοι καθοδηγητές της αγανάκτησης να μας προτείνουν είτε το "τίποτα" είτε την "χημειοθεραπεία" του τύπου "τσαμπουκάς δια της χρεοκοπίας".

Και οι δύο, μιλούν για την επιβίωσή μας σαν σε ένα παιχνίδι πόκερ που ο μεν ένας λέει "να πάμε πάσο" και ο άλλος να παίξουμε "μπλόφα", ενώ επί της ουσίας πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη και προγραμματισμένη εξόντωση τύπου "ρώσικης ρουλέτας" (οι γνώστες της χαρτοπαιξίας να με συγχωρέσουν αν δεν χρησιμοποιώ τους σωστούς όρους μιας και η μοναδική μου γνώση για το "άθλημα" προέρχεται από κινηματογραφικές ταινίες).

Είπε κανείς από δαύτους τους "αλεξιπτωτιστές" την αλήθεια;

Ότι δηλαδή σήμερα δεν "σπάει" απλά το οικοδόμημα του καπιταλιστικού συστήματος, αλλά το "αυγό του φιδιού" που χρόνια επώαζε στην ζεστασιά ων κοπράνων του;

Αυτό που ετοίμαζαν τόσα χρόνια, σήμερα είναι έτοιμο να απλωθεί σαν "σωτήρια λέπρα" που θα μας γλυτώσει δήθεν από την μιζέρια και την πείνα. Αυτό που θα μας φέρει την "ευνομία", την "τάξη" και την "ισορροπία" (κάποιοι τολμούν να την ονομάζουν "ειρήνη"). Αυτό δηλαδή που ονόμασε ο δικός μας εντολοδόχος κυβερνήτης και οι άλλοι παροικούντες την "Σιών", "παγκόσμια κυβέρνηση".

Το αυγό του φιδιού πρέπει να προστατευτεί μέχρι να σκάσει και για αυτό οι λαοί πρέπει να τρομοκρατηθούν, να πεινάσουν, να αγανακτήσουν, να παραπλανηθούν και στο τέλος να παραδοθούν ανήμποροι ή ανύποπτοι στα νύχια του "θηρίου".

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν σήμερα αποκοιμηθούμε είτε στον καναπέ μας είτε στις πλατείες τότε πολύ σύντομα δεν θα ζήσουμε μόνο πιο φτωχοί, αλλά σαν κρατούμενοι μιας παγκόσμιας φυλακής.

Πηγή

3 σχόλια:

Φοινικας1957 είπε...

Θεος να μας φυλαει λοιπον

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Αν δεν πληρώσουμε, οι φιλοι μας και προστάτες (γνωστοι και ως νταβατζήδες) Βρετανοί θα μας βομβαρδίσουν οπως έκαναν το '44, η οπως κανουν τωρα και στους μεχρι προ τινος φιλους τους στη Λιβύη.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να μην περασει το μεσοπροθεσμο και μετα να δουμε τι θα κανουν οι Ευρωπαιοι και το ΔΝΤ.
Καπου εχουν ξεφυγει με τους φορους και πρεπει να προλαβουμε το ξεπουλημα των "ασημικων" μας πριν ψηφιστει.