Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

"Θέλετε ελευθερία; Θα πρέπει να σκοτώσετε μερικούς λευκούς! Θα πρέπει να σκοτώσετε ορισμένα από τα μωρά τους!"


"Θέλετε ελευθερία; Θα πρέπει να σκοτώσετε μερικούς λευκούς! Θα πρέπει να σκοτώσετε ορισμένα από τα μωρά τους!" ("You want freedom? You're gonna have to kill some crackers! You're gonna have to kill some of their babies!")

Αυτά ήταν τα λόγια του λεγόμενου ‘Minister King Samir Shabazz’, γνωστού επίσης και ως Maurice Heath, ηγέτη των Νέων Μαύρων Πανθήρων της Φιλαδέλφειας.

Είναι άραγε ο κ. Σαμπάζ «ρατσιστής»;Σύνδεσμος

Αποκλείεται και ο λόγος είναι ότι δεν είναι λευκός, αλλά μέλος μιας «ιστορικά καταπιεσμένης ομάδας», και συνεπώς, μόνο τα μέλη της «προνομιούχας ελίτ καταπιεστικής πλειοψηφίας» μπορεί να είναι ρατσιστές. Εάν η οργάνωσή του επιτύχει το στόχο της και καταστρέψει τους λευκούς ανθρώπους, αφήνοντας να επιβιώσει ένα απομεινάρι ως μειονότητα, ίσως τότε θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε.

Ο Σαμπάζ είναι ο ίδιος άνθρωπος στον οποίον το Υπουργείο Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Ομπάμα αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη, αφού βιντεοσκοπήθηκε την ημέρα των εκλογών του 2008 μαζί με τον Jerry Jackson να φοράνε παραστρατιωτικές στολές, να κρατάνε γκλομπ και να στέκονται έξω από μία πόρτα εμποδίζοντας μία εταιρία δημοσκοπήσεων για να εκφοβίσουν τους ψηφοφόρους.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το παραπάνω περιστατικό, καθώς και τον Σαμπάζ να φωνάζει στον δρόμο, μπροστά στους Νέους Μαύρους Πάνθηρες:

«Μισώ τους λευκούς ανθρώπους! – Μέχρι και τον τελευταίο λευκό (‘cracker’ λευκός κοροϊδευτικά στην γλώσσα των μαύρων)» , φωνάζει ο Σαμπάζ με ένα μεγάφωνο σε ένα γεμάτο πεζοδρόμιο. "Είμαστε εδώ στη South Street με τη λευκή, βρώμικη, cracker πόρνη [βλαστήμια] μπροστά μας. Και αποκαλούμε τους εαυτούς μας μαύρους άνδρες με αφρικάνικη περιβολή". ("I hate white people – all of them! Every last iota of a cracker, I hate 'em", "Through South Street with white, dirty, whore [expletive] on our arms. And we call ourselves black men with African garb on.")

Στη συνέχεια, ο Σαμπάζ εντοπίζει έναν μαύρο άνδρα να αγκαλιάζει μια λευκή γυναίκα.

"Τι στο διάολο συμβαίνει με σας, μαύροι;" φώναξε στο μεγάφωνο του. "…[δεν ακούγεται] με ένα λευκό κορίτσι με το καταραμένο το χέρι σου!

"Θέλετε ελευθερία; Θα πρέπει να σκοτώσετε μερικούς λευκούς! Θα πρέπει να σκοτώσετε ορισμένα από τα μωρά τους!" ("You want freedom? You're gonna have to kill some crackers! You're gonna have to kill some of their babies!")

Σε μια συνέντευξη του 2008 για τον Philadelphia Inquirer, ο Sabazz είπε: «Είμαι υπέρ της ολικής καταστροφής των λευκών ανθρώπων. Είμαι υπέρ της ολοκληρωτικής απελευθέρωσης των μαύρων. Μισώ τους λευκούς ανθρώπους. Μισώ τον εχθρό μου...»

Το National Geographic περιγράφει το κόμμα των Νέων Μαύρων Πανθήρων ως «μια μαχητική ομάδα μίσους που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, DC, και επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τον αγώνα των μαύρων για ισότητα και ζητάει απελευθέρωση από αυτό που θεωρεί ως λευκή υπεροχή."

Το κόμμα έκανε πορεία την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, σέρνοντας αμερικανικές σημαίες στους δρόμους, ποδοπατώντας τη σημαία και να βάζοντάς της φωτιά. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τα μέλη ενός παρατήματός τους της Νέας Υόρκης να διαμαρτύρονται για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας σε μια εκδήλωση που ονομάζεται "4th of U-lie" («4η του Ψέματος») στις 5 Ιουλίου, 2008. Τα μέλη λένε ότι η μέρα αυτή δεν είναι γιορτή της ανεξαρτησίας για τους μαύρους.

Όπως ανέφερε το WND, ένα άτομο από την ομάδα που έκανε τις δημοσκοπήσεις κάλεσε την αστυνομία στις 4 Νοεμβρίου 2008, όταν είδε τον Σαμπάζ να κρατάει γκλομπ για να απειλήσει τους ψηφοφόρους μόλις 15 μέτρα έξω από το εκλογικό κέντρο της Φιλαδέλφεια. Ο Σαμπάζ στεκόταν μπροστά από το κτίριο μαζί με τον Τζάκσον.

«Καθώς περπατούσα, έκλεισαν τις αίθουσες, τη μία μετά την άλλη», είπε ο μάρτυρας στο Fox News. "Έτσι πέρασα από ανάμεσά τους και μπήκα μέσα και βρήκα τους παρατηρητές της δημοσκόπησης. Είπαν ότι ήταν εκεί για περίπου μία ώρα. Και μας είπαν να μην βγούμε έξω, επειδή ένας μαύρος πρόκειται να κερδίσει αυτές τις εκλογές (Ομπάμα) ότι και να γίνει... "

Είπε ο άνθρωπος με το γκλομπ, «Είμαστε κουρασμένοι από την λευκή υπεροχή», και τότε αρχίζει να αγγίζει το γκλομπ στο χέρι του. Τότε του είπα,« Εντάξει, δεν πρόκειται να μαλώσουμε εδώ, και κάλεσα την αστυνομία».

Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες, οι δύο άνδρες ξεστόμιζαν επίσης ρατσιστικά επίθετα όπως «λευκέ διάβολε» και "cracker" και έλεγαν στους ψηφοφόρους ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν να «κυβερνηθούν από τον μαύρο». Ένα άτομο είπε οι δύο άνδρες αποκάλεσαν ένα μαύρο εργαζόμενο για τους Ρεπουμπλικάνους «φυλετικό προδότη» και του είπαν θα το «πληρώσει ακριβά».

Το ακόλουθο είναι βίντεο από το περιστατικό την ημέρα των εκλογών:

Κατατέθηκε μήνυση σύμφωνα με το άρθρο 11 (β) του νόμου για την ψηφοφορία του 1965 και κατηγορήθηκαν τέσσερα άτομα για προσπάθεια εκφοβισμού των ψηφοφόρων και εκφοβισμού των ατόμων που βοηθούσαν τους ψηφοφόρους.

Ο Σαμπάζ, είχε σχεδιάσει την παρουσία 300 μελών του την ημέρα των εκλογών.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής καταδίκασε ερήμην τα μέλη των Νέων Μαύρων Πανθήρων αφού εκείνα αρνήθηκαν να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση Ομπάμα διέταξε να μην αποσυρθεί η υπόθεση παρά την αντίθετη γνώμη των εισαγγελέων που έφεραν την υπόθεση.

Τον Απρίλιο, οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες εξέδωσαν μια δήλωση στην οποία κατηγορούσαν τους Ρεπουμπλικάνους, τους «ρατσιστές του tea party» και τους «δεξιούς κύκλους» ότι έκαναν παράπονα και παρενοχλούσαν την οργάνωση.

"Η μόνη σχέση μας με τον Πρόεδρο Ομπάμα είναι το κοινό χρώμα του δέρματός μας,» λέει η δήλωση. «Το ίδιο το σκυλί που δαγκώνει τον Πρόεδρο Ομπάμα δαγκώνει και εμάς το ίδιο. Οπότε λέω, αν ήσασταν σοφοί, θα αφήνατε μόνο του τον Ομπάμα καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία σας για να σώσει τη χώρα σας. Έχετε τρελαθεί γιατί ένας μαύρος έχει εκλεγεί για να την προεδρία, και αυτό προσβάλει το υπερμέγεθες εγώ σας. "

"Η υπόθεση απορρίφθηκε στις 15 Μαΐου, [2009]," είπε ο δικηγόρος J. Christian Adams στο Fox News. "Όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν κατά των τριών από τους κατηγορούμενους και μόνο σε ένα επιβλήθηκε μία μικρή ποινή."

Το υπουργείο Δικαιοσύνης είπε έλαβε μια απόφαση με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία και ότι η υπόθεση δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.

Όπως ανέφερε το WND, η Αμερικανική Επιτροπή για τα Ατομικά Δικαιώματα πιστεύει ότι από ότι φαίνεται, το Υπουργείο εφαρμόζει απαγόρευση διώξεων εάν οι κατηγορουμένοι είναι μαύροι.

Σε ακρόαση στην Ουάσιγκτον ο Adams κατέθεσε ότι επιτελικά στελέχη σε όλο το τμήμα έχουν διαπιστώσει εδώ και χρόνια ότι η πρωταρχική ευθύνη του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είναι να προστατεύει τα δικαιώματα ψήφου των εκλογέων που ανήκουν σε μειονότητες και όχι σε λευκούς. Πρόσθεσε ότι οι διορισθέντες από την κυβέρνηση Ομπάμα έχουν ενισχύσει αυτή την ιδέα με το να κάνουν τέτοιες φυλετικές διακρίσεις σε μία επίσημη πολιτική.

Σύμφωνα με τον Adams, η Αναπληρώτρια Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Julie Fernandez, που διορίσθηκε από τον Ομπάμα στην κορυφή του τμήματος, ανακοίνωσε σε μια συνάντηση πολιτικής ότι «το θέμα της ψήφου δεν θα φέρει άλλες υποθέσεις εναντίον μαύρων και άλλων μειονοτήτων."

Ο Mark Corallo, πρώην διευθυντής δημοσίων υποθέσεων του Υπουργείου, είπε: "Δεν με εκπλήσσει ότι που Τμήμα επιτίθεται στον δικηγόρο J. Christian Adams. Η περίπτωση με τους Μαύρους Πάνθηρες είναι κραυγαλέα απόδειξη ότι το τμήμα έχει μια συγκεκριμένη ατζέντα. Εάν το Κογκρέσο πραγματικά ενδιαφέρονταν για το δίκαιο, θα υπήρχαν ακροάσεις για αυτή την υπόθεση και για άλλες».

Στο παρακάτω βίντεο που ποδοπατείται και καίγεται η αμερικάνικη σημαία, αποκαλείται (1:26) ο λευκός "ο διάβολος"...

Σχ. ΚΟ:

Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες ιδρύθηκαν το 1989 και έχει έδρα το Dallas του Texas.

Το ίδρυμα Huey P. Newton Foundation εξέδωσε μία ανακοίνωση που καταγγέλει τους Νέους Μαύρους Πάνθηρες:Σύνδεσμος

"Ως θεματοφύλακας της αληθινής ιστορίας του Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, το ίδρυμα Dr. Huey P. Newton Foundation, που περιλαμβάνει πρώην ηγετικά στελέχη του Κόμματος, καταγγέλλει την εκμετάλλευση από αυτή την ομάδα, του ονόματος και της ιστορίας του Κόμματος. Η αποτυχία να βρει τη δική του νομιμότητα στη μαύρη κοινότητα, άρπαξε το όνομα του Κόμματος για τον εαυτό της, κάτι που καταδικάζουμε ... Αυτοί δυσφημούν το όνομα του Κόμματος, με το να προωθούν έννοιες απολύτως αντίθετες με τις επαναστατικές αρχές πάνω στις οποίες το Κόμμα ιδρύθηκε ... Οι Μαύροι Πάνθηρες δεν ήταν ποτέ μια ομάδα οργισμένων νέων παραστρατιωτικών γεμάτοι με οργή ​για το «λευκό καθεστώς». Η ομάδα έδειχνε αγάπη για τους μαύρους, και όχι μίσος για τους λευκούς".

Ο Bobby Seale, ένα από τα συν-ιδρυτικά μέλη των αρχικών Μαύρων Πανθήρων, τάχθηκε κατά των Νέων Μαύρων Πανθήρων, αποκαλώντας τη ρητορική τους "ξενοφοβική" και τα σχόλιά τους "παράλογα και ρατσιστικά".

"Απλά το να μισείς ένα άλλο πρόσωπο, λόγω του χρώματος του δέρματός του ή της εθνικότητάς του – αυτό δεν το κάνουμε. Αυτός δεν είναι ο στόχος. Ο στόχος είναι η ανθρώπινη απελευθέρωση. Ο στόχος είναι η ενίσχυση της συνεργασίας της Κοινότητας και του ανθρωπισμού. Ο στόχος είναι να απαλλαγούμε από τον θεσμοποιημένο ρατσισμό...."

Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των αρχικών Μαύρων Πανθήρων και των Νέων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία πρόταση ολόκληρης της ανάρτησης τα λέει ΌΛΑ.

mnk είπε...

Πρακτοράτζες μυρίζομαι...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 12 Νοεμβρλιου 2011
Κύριοι,
Ο φίλος που έγραψε ότι μυρίζεται "πρακτοράτζες" έχει δίκιο.
Στις ΗΠΑ ένα "λόμπι" έχει το πάνω χέρι, η άκρα δεξιά με έδρα την πολιτεία του Τέξας (εκ του τέχας στα ισπανικά που σημαίνει κεραμίδια, ενώ τεχάρ σημαίνει πλέκω).
Το τεξάνικο λόμπι διευθύνει και συμπαρασύρει, οι "θωρητικοί" γεωπολιτικής (Χαντικτον, Μπρεζίνσκι κλπ) εκεί εντάσσονται.
Τα όποια "αντιρατσιστικά" (εναντίον των φυλετικών διακρίσεων) και εκφυλιζόμνα, από τον πολύ "αντιρατσισμό" σε ρατσιστικά "κινήματα", όπως και τα θρησκευτικά και τα πολιτισμικό-κοινωνικά, ελέγχονται χρηματοδοτούνται και χειραγωγούνται με πρώτο και καλλίτερο την φωνασκούσα και εγκληματούσα αλ-κάϊντα, με δυτική, μέσω Σαουδικής Αραβίας ("πολιτιστική" οργάνωση Ραμπίτα για τα "ειρηνικά" έργα κι έλλες για τα υπόλοιπα, διαφώτιση κλπ), χρηματοδότηση και ανοχή, τη χαμάς, με ισραηλινή, πάντα κατόπιν δυτικών εντολών, ανάμιξη,την κεντροασιατική ισλαμική οργάνωση στο Ουζμπεκιστάν (ΙΜU-Islamic Muvement of Uzbekistan), τις τσετσένικες οργανώσεις στον Καύκασο κι άλλα παρεμφερή κλπ.
Οι όποιοι αφροαμερικάνοι, κάτω από το βάρος τραυματικών τους εμεπειριών, εκδηλώνονται εναντίον των "λευκών", αννοείται πρώην αγγλοσαξώνων "δυναστών" των προγόνων τους, ελεγχονται και κατευθύνονται ως δύναμη ελέγχου των "απαιτητικών" προς την εξουσία των ΗΠΑ απογώνων των πρώην "δυναστών" των αφροαμερικανών προ του εμφυλίου πολέμου, που δεν τελείωσε, και ειδικά των απογόνων των νοτίων, που ακόμα ερωτούν "που ήταν οι δικοί σου στον πόλεμο", δηλαδή με τη Ντίξι (νότος) ή με την συνομοσπονδία (κονφεντερέϊσον = βορράς).
Ο εμφύλιος θα επαναληφθεί, τα εννέα έθνη, γεωγραφικές ζώνες, των ΗΠΑ εχούν λίγο ως πολύ κοινή μόνο τη γλώσσα. Στις ΗΠΑ το "σύστημα" είναι τέλειο μόνο κακοί άνθρωποι υπάρχουν, οι αφροαμερικάνοι δεν ήταν θύματα εκμετάλλευσης των ΗΠΑ, του τραπεζικού κεφαλαίου και του πολιτικοκοινωνικού συστήματος, για τα όποια δεινά πρέπει να στοχοποιούνται και να συγκρούονται όλοι οι άλλοι εκτός από τους αληθινούς βρυκόλακες, ειδικά αεριτζήδες τραπεζίτες, βιομήχανους, πολιτικούς κλπ.
Οι πενόμενοι αφροαμερικανοί είναι εύκολα χειραγωγούμενοι κια δυστυχώςοι π΄ρωτοι που θα στοχοποιηθούν απ΄ όλους..
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

ή αδικημένοι
ή αγανακτησμένοι
ή επαναστάτες
ή ψυχασθενείς
ή δαιμονισμένοι
ή ποιός ξέρει τι άλλο