Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες


Μια οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση

Από Southern Nationalist Network / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Δρ Michael Hill, ο πρόεδρος της Λίγκας του Νότου, γράφει στο τελευταίο άρθρο του για τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Αμερικής, την ειρήνη και την ευημερία: την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο Δρ Hill είναι πρώην καθηγητής πανεπιστημίου και συγγραφέας. Η Λίγκα του Νότου (League of the South) είναι μία Νότια εθνικιστική οργάνωση της οποίας απώτερος στόχος είναι μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Δημοκρατία του Νότου. Ο Δρ Hill είναι επικεφαλής του Νότιου εθνικιστικού κινήματος και της αντίθεσής του στην Ομοσπονδιακή τυραννία από την ίδρυση του Συνδέσμου το 1994.

Γράφει:

Εκείνοι που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των πολιτειών, το κράτος δικαίου, καθώς και το δικαίωμα της απόσχισης τώρα ονομάζονται από τη κυβέρνηση των ελίτ «ακροδεξιοί εξτρεμιστές» και εν δυνάμει εγχώριοι τρομοκράτες. Εμείς οι παραδοσιακοί νότιοι είμαστε όντως εξοικειωμένοι με αυτό το παιχνίδι. Τα ίδια έλεγαν στους προγόνους μας - από τον Ουάσιγκτον και τον Τζέφερσον στον Lee και τον Davis. Εγχώριους τρομοκράτες τους αποκαλούσαν οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι αντίστοιχα. Ήταν επίσης και "προδότες". Απορρίπτουμε τη χρήση των δύο όρων και για εμάς και για τους προγόνους μας. Αντ 'αυτού, μπορούμε να δηλώσουμε ότι η πραγματική απειλή για την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Και όμως συνεχίζουμε να τους τιμάμε και να τους αφήνουμε να αποφαίνονται για μας.

Ποιοι είναι;

Οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες ήταν (και είναι) αυτοί που αντιτίθενται στην χριστιανική ελευθερία και την κοσμοθεωρία που την υποστηρίζει. Πράγματι, ο Abe Lincoln και τα τσιράκια του γέννησαν μια μακρά σειρά εγχώριων τρομοκρατών, με πλέον πρόσφατο τον Τζορτζ Μπους και τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα (και όλοι όσοι τους βοηθήσουν στην κακοδιοίκησή τους). Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου επίσης.

Τα περισσότερα που κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πέρα ​​από τα όρια των συνταγματικών διατάξεων. Αυτό την καθιστά παράνομη. Αυτό το οποίο είναι παράνομο τελικά τρομοκρατεί την κοινωνία. Ο Jefferson μας είπε ότι ο θεμελιώδης νόμος της γης θα πρέπει να θεωρείται ως η αλυσίδα που κρατάει ένα ιδιότυπο επικίνδυνο θηρίο (την κεντρική κυβέρνηση). Για ένα διάστημα το θηρίο είχε με επιτυχία δεσμευθεί. Ωστόσο, γλίστρησε από τις αλυσίδες του για τα καλά το 1865 και η δημοκρατία μας χάθηκε. Σήμερα, ζούμε κάτω από ένα περίεργο συνδυασμό σοσιαλισμού και φασισμού που σίγουρα θα ικανοποιούσε τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Λένιν, τον Μάο και θα έκανε τους Ιδρυτές μας να νιώθουν αηδία.

Το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο είναι αρκετά σαφές-υπήρχε μια αργή και σταθερή επανάσταση, και οι περισσότεροι Αμερικανοί ήταν κοιμισμένοι, ενώ αυτή δούλευε υπομονετικά το δρόμο της μέσα σχεδόν σε κάθε ίδρυμα στη χώρα. Μερικοί δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Αλλά σύντομα θα το καταλάβουν.

Τα πράγματα ήταν άσχημα υπό τον Μπους II. Αλλά επειδή αυτός και οι ρεπουμπλικάνοι μεταμφιέστηκαν σε «συντηρητικούς», οι περισσότεροι Αμερικανοί το έχαψαν. Αλλά όπως ένας διάσημος από την Alabama είπε κάποτε, δεν αξίζει μια δεκάρα η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων. Και είχε δίκιο. Μπους 1 ή Κλίντον; Μπους 2 ή Ομπάμα - η ρητορική μπορεί να διαφέρει, αλλά τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια: μεγαλύτερη και πιο παρεμβατική, και άνομη κεντρική κυβέρνηση και λιγότερη ελευθερία και ευημερία για τους υπόλοιπους από εμάς. Τώρα, τα λίγα που μας έχουν απομείνει από την άποψη της ελευθερίας και της ιδιοκτησίας μας αφαιρούνται ανοιχτά χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση εκ μέρους μας.

Μια Οργανωμένη Εγκληματική Επιχείρηση

Ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι μια οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από οποιονδήποτε που είναι ενήμερος για την εν εξελίξει, στο φως της ημέρας προσπάθεια να λεηλατήσουν τον πλούτο της χώρας. Οι αξίας πολλαπλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων διασώσεις και τα σχετικά συστήματα έχουν εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τους Άνδρες του Χρήματος που κινούν τα νήματα που ζωντανεύουν τους πολιτικούς, και η αφαίμαξη δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι μείωσης. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί αυτό να τους επιτρέπεται να συμβαίνει, να θυμάστε αυτό – το Κογκρέσο σας και οι γερουσιαστές σας δεν δουλεύουν για σας. Μάλλον, λειτουργούν για εκείνους οι οποίοι γεμίζουν τα ταμεία της εκστρατείας τους και κάνουν την εκλογή και την επανεκλογή δυνατή. Εργάζονται για τους Άνδρες του Χρήματος, και οι Άντρες του Χρήματος έχουν την "δική σας" κυβέρνηση κλειδωμένη. Και είναι έτοιμοι να αποκτήσουν όλα τα άλλα. . . αν δεν τους σταματήσουμε.

Μην περιμένετε καμία έκκληση προς το Σύνταγμα ή το κοινό αίσθημα για να σταματήσει η εγκληματική τάξη από το να συνεχίζει να τρομοκρατεί τη χώρα. Άλλωστε, δεν ήταν ο Τζορτζ Μπους ο οποίος το αποκάλεσε απλά ένα "καταραμένο κομμάτι χαρτί;" Λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο είχε δίκιο (αλλά για λάθος λόγους, φυσικά). Ο μεγάλος νότιος πολιτικός φιλόσοφος John C. Calhoun σημείωσε ότι το Σύνταγμα δεν είναι παρά ένα άψυχο αντικείμενο, ανίκανο από μόνο του να επιβάλει. Αντίθετα, είπε, είναι στο χέρι των ανθρώπων, υπό την ιδιότητά τους ως πολίτες πολλών κυρίαρχων πολιτειών, να βεβαιώσουν ότι ασκεί εξουσία. Μας είπε επίσης: "Μόνο εξουσία μπορεί να ελέγξει εξουσία».

Έτσι, στην πραγματικότητα, είμαστε σε αυτό το χάος γιατί δεν έχουμε κάνει σωστά τη δουλειά μας με το να φυλάμε το επικίνδυνο θηρίο αλυσοδεμένο. Έχει ελευθερωθεί και έχει γίνει αφέντης μας και εμείς οι δούλοι του. Κατά τη διαδικασία αυτή έχει γίνει επίσης, υπερβολικά ισχυρό. Μας κρατά σε μια ισορροπία ζωής και του θανάτου, ή έτσι φαίνεται.

Στηρίξτε την Αντίσταση

Οποιαδήποτε μορφή τυραννίας αξίζει μια σκληρή αντίσταση. Αυτή η κάστα εγχώριων τρομοκρατών δεν θα σταματήσει τη λεηλασία του πλούτου μας και της κληρονομιάς μας για την ελευθερία, μέχρι να τους σταματήσουμε. Είναι τόσο απλό. Εμείς οι νότιοι θα έπρεπε να είμαστε οι πρώτοι που θα αντισταθούμε. Τέτοια τόλμη είναι στο αίμα μας. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για την αντιμετώπιση της εν λόγω ακαταμάχητης δύναμης; Πρώτον, μπορούμε να αποσύρουμε τη ψυχολογική συγκατάθεσή μας από την εγκληματική τάξη που μας κυβερνάει. Το σύστημά μας υποτίθεται ότι βασίζεται στην «συναίνεση των κυβερνώντων». Αν το πιστεύετε τότε αποσύρετε τη συναίνεσή σας. Και η πιο δύσκολη τυραννία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την υποστήριξη του λαού. Όταν θα αποσύρουμε τη συναίνεσή μας ψυχολογικά, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να την αποσύρουμε και σωματικά. Με απλά λόγια, μην δουλεύετε για αυτούς υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και μην τους δίνετε τίποτα που μπορείτε να κρατήσετε από τα χέρια τους. Μην συγκαταβαίνετε στα θεσμικά τους όργανα. Μην ψηφίζετε όποιον δουλεύει για αυτούς. Θυμηθείτε, σας ληστεύουν τυφλά κάτω από το χρώμα του νόμου, χωρίς φόβο αντιποίνων. Κάντε τους να κερδίσουν αυτό που κλέβουν από σας.

Με ρώτησε κάποιος: «Πώς μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία, όταν δεν έχουμε κανένα τρόπο να τους πλησιάσουμε;" Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα. Στο κάτω-κάτω, ποιος θα παρελάσει στα έγκατα της DC ή στη Wall Street και θα συλλάβει το Πρόεδρο, τον πρόεδρο της Fed, τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, τον διευθύνοντα σύμβουλος της Goldman Sachs, ή ακόμα και Γερουσιαστή σας; Ζουν και εργάζονται σαν βασιλιάδες σε πραγματικό φρούρια που έχουν κατασκευαστεί και φυλάσσονται με τα χρήματα που έχουν λεηλατηθεί από εσάς, τους ‘χωριάτες’. Προστατεύονται επίσης, από το «Νόμο» (που τον χρησιμοποιούν και το ερμηνεύουν όπως θέλουν), και αν τον παραβείτε θα σας φυλακίσουν ή θα σας πυροβολήσουν. Πως λοιπόν θα σταματήσετε αυτούς τους εγκληματίες; Ενώ μπορεί να μην είστε σε θέση να ασκήσετε οποιαδήποτε άμεση επίδραση στο ‘μεγάλο ψάρι’, σίγουρα μπορείτε να κάνετε τη ζωή πολύ δυσάρεστη για τα ‘μικρότερα ψάρια’, τους αρμόδιους υπαλλήλους που κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους για λογαριασμό του κράτους και σε τοπικό επίπεδο.

Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα για το λαοί που είχαν κατακτηθεί εξοστράκισαν κοινωνικά τους κατακτητές τους. Εάν η κοινότητά σας έχει δυνάμεις επιβολής της σημερινής τυραννίας, βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι και τι είναι. Απομονώστε τους και μην τους δίνετε καμία εθελοντική συνεργασία. Τα δικαιώματά μας στη ζωή, την ελευθερία, και την περιουσία προέρχονται από τον Θεό και όχι από οποιαδήποτε κυβέρνηση. Συμπεριφερθείτε σαν να πιστεύετε σε αυτό. Αν σας πουν ότι είναι παράνομο να καλλιεργείτε το δικό σας φαγητό να ταΐζετε τον εαυτό σας και τους γείτονές σας, τότε καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό, παρά τα όσα λένε. Αυτός ο περιορισμός δεν είναι τόσο απίθανος όσο νομίζετε. Αν σας λένε να αφήσετε τα πυροβόλα όπλα σας, κρύψτε τα. Εάν εμφανιστούν στην πόρτα σας για να τα συγκεντρώσουν, αντισταθείτε. Ο νόμος της αυτοπροστασίας είναι θεμελιώδης και βιβλικός. Αν σας λένε ότι απαγορεύεται να λατρεύετε τον αληθινό και ζωντανό Θεό, τότε το κάνετε ανοιχτά στη δημόσια πλατεία. Αν έρθουν να πάρουν τα παιδιά σας, τότε συμπεριφερθείτε σαν ζώο που το έχουν στριμώξει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρατήσετε οικειοθελώς τα δοσμένα από το Θεό δικαιώματά σας για τους τυράννους. Συνήθισαν σε ένα μαλακό και συγκαταβατικό λαό. Κάντε τους να εκπλαγούν. Και πάλι, κάντε τους να πληρώσουν υψηλό τίμημα για αυτό που κλέβουν.

Αντίσταση από τις Πολιτείες

Αν θέλετε να υπερασπιστείτε την κοινότητά σας από τους εγχώριους τρομοκράτες, χρησιμοποιήστε πρώτα το κατάλληλο συνταγματικό όχημα – ην πολιτεία σας. Εκεί υπάρχει η απόλυτη χρονική κυριαρχία στο σύστημά μας. Φυσικά, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από τις κυβερνήσεις των πολιτειών μας είναι στα χέρια των ανδρών που αναζητούν την εύνοια της εγκληματικής ομάδας, είναι ένα μέρος της (ή φιλοδοξούν να είναι), ή φοβούνται να την προσβάλουν. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο έργο να αναλάβετε τον έλεγχο της κυβέρνησης της πολιτείας σας από το να επηρεάσετε την πολιτική στην Ουάσιγκτον, DC. Εάν η πολιτεία σας έχει περάσει ήδη ένα ψήφισμα κυριαρχίας ή εξετάζει το ενδεχόμενο να το κάνει, έχετε κάποια ελπίδα. Συζητήστε με τους εκλεγμένους αξιωματούχους της πολιτείας και τους τοπικούς άρχοντες σχετικά με την ενίσχυση της Πολιτειακής Πολιτοφυλακής σας (State Militia) ή της Πολιτειακής Φρουράς (State Guard) (και δεν μιλάω εδώ για την Εθνική Φρουρά – μία οργάνωση που υπόκειται στην ομοσπονδιοποίηση. Είναι στην πραγματικότητα μέρος του Στρατού των ΗΠΑ).

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις επαρχίες μας ως προπύργια κατά της εγκληματικής ομάδας. Ο Επαρχιακός Σερίφης είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ειρήνη στην περιοχή της δικαιοδοσίας του. Ως εκ τούτου, μπορεί να πει νόμιμα στους Ομοσπονδιακούς να toGo to Hell” και να παραμείνουν έξω από την περιοχή του. Επίσης μπορεί να εξοπλίσει όσους πολίτες της επαρχίας επιθυμεί. Κανείς δεν μπορεί να τον υπερπηδήσει μέσα στα όριά του. Βεβαιωθείτε ότι ο τωρινός σερίφης σας γνωρίζει την εξουσία του. Αν είναι απρόθυμος να χρησιμοποιήσει την εξουσία του για το καλό του λαού της δικαιοδοσίας του, να τον αντικαταστήσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Προσωπικά, αποθαρρύνω τη δημιουργία ιδιωτικών πολιτοφυλακών παρά μόνον ως ύστατη λύση. Εάν η Πολιτείας σας και οι τοπικοί αξιωματούχοι αρνούνται να υπηρετήσουν τους πολίτες και να τους προστατεύσουν μέσα από το συνταγματικά κατοχυρωμένο ιστορικό όρο της Εκμηδένισης, Επέμβασης, ή Απόσχισης, (Nullification, Interposition, Secession) τότε μπορεί να έχετε φτάσει στο "έσχατο όριο". Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε καμία άλλη εναλλακτική λύση εκτός από το να απαλλαχτείτε από τα αφεντικά σας. Κάθε ελεύθερος άντρας και γυναίκα θα πρέπει να ασκούν τα δικαιώματά τους, όπως εκφράστηκαν κατά τη δεύτερη τροποποίηση του Συντάγματός μας. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους από ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή, την ελευθερία, και την ιδιοκτησία τους. Όταν πολιτικές εναλλακτικές λύσεις δεν είναι πλέον διαθέσιμες, αυτός είναι ο μόνος τρόπος που απομένει. Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Το Μόνο που Θέλουμε Είναι να μας Αφήσουν Ήσυχους

Εμείς οι κοινοί Νότιοι (και οι περισσότεροι άλλοι Αμερικανοί) προτιμούμε να είμαστε ελεύθεροι να εργαζόμαστε, να λατρεύουμε, και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας υπό το καθεστώς που μας κληροδότησαν οι ιδρυτές μας. Δεν επιθυμούμε να πάρουμε εκείνο που δεν είναι δικό μας ή να στερήσουμε από τους άλλους αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει. Ούτε θέλουμε να πούμε στους άλλους πώς πρέπει να ζήσουν. Δεν οδηγούμαστε από ουτοπικές ιδεολογίες ή διεστραμμένες φαντασιώσεις. Δεν επιθυμούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο, να τον καβαλήσουμε και να τον τιθασεύσουμε σαν άλογο, για να ικανοποιήσουμε μια σφοδρή επιθυμία για δύναμη και εξουσία. Όπως είπε ο Τζέφερσον Ντέιβις, (πρόεδρος των Συνομόσπνοδων Πολιτειών Αμερικής 1861-1865) αυτό που θέλουμε είναι να μας αφήσουν ήσυχους. Αλλά δεν μας αφήνουν. Αντίθετα, μας λήστεψαν με την μεγαλύτερη, πιο κραυγαλέα και ξεδιάντροπη ληστεία στην ιστορία του κόσμου. Και δεν είναι μόνο είναι ο πλούτος μας που μας παίρνουν, αλλά και οι ελευθερίες μας. Μας αντικαθιστούν σταδιακά, επίσης, με ένα αλλοδαπό πληθυσμό, ως αποτέλεσμα της πλήρους και της παράνομης μετανάστευσης από τη Λατινική Αμερική.

Πείτε μου λοιπόν, ποιοι είναι οι εγχώριοι τρομοκράτες; Όσοι επιθυμούν να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης, σύμφωνα με την αρχική αμερικανική συνθήκη ή εκείνοι που επιδιώκουν την ανατροπή της για την πλεονεξία και τη φιλοδοξία τους;

Αυτή η εγκληματική ομάδα που διοικεί τώρα την Αμερική έχει προσπαθήσει να μας κάνει να είμαστε οι εγχώριοι τρομοκράτες. Απευθύνουν σε εμάς τα χαρακτηριστικά που εκείνοι έχουν. Αυτή η ανέντιμη διαδικασία ονομάζεται ‘The Law of Preemptory Accusation’ - χτυπάνε πριν μπορέσετε να τους χτυπήσετε. Αν είναι κλέφτες, σας κατηγορούν για κλοπή. Αν είναι ψεύτες, σας κατηγορούν ότι εσείς λέτε ψέματα. Αν είναι μισαλλόδοξοι, κατηγορούν εσάς για ‘μίσος’. Έτσι δουλεύουν.

Δεν είναι πολύ αργά για τους εγχώριους τρομοκράτες που ελέγχουν αυτό το καθεστώς (και οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι, η Ουάσιγκτον και η Wall Street) να υποχωρήσουν και να συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όλα τα εγκλήματά τους, να επιστρέψουν ότι έχουν κλέψει (με ποινές και με τους τόκους που συνδέονται), να υποσχεθούν ότι στο εξής θα υπακούν στον αληθινό και θεμελιώδη νόμο της γης, και θα κλειστούν για αρκετά χρόνια στη φυλακή. Εν ολίγοις, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι υπηρέτες μας και εμείς οι αφεντάδες τους. Πιστεύω, επίσης, στον Άγιο Βασίλη, στο Πασχαλιάτικο Λαγουδάκι, και στις Νεράιδες.

Σύνδεσμος

J. Michael Hill, Killen, Alabama

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: