Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

18χρονη σκότωσε εισβολέα, προστατεύοντας την Εστία της και το 3 μηνών βρέφος της. Δεν θα τις απαγγελθούν κατηγορίες.



Ήταν μόλις μια βδομάδα αφότου η 18χρονη Σάρα Μακ Κίνλεϊ από την Οκλαχόμα έχασε το σύζυγό της από καρκίνο στο πνεύμονα και έμεινε μόνη να ...

φροντίζει τον μόλις τριών μηνών γιο τους.

Ωστόσο σα να μην έφτανε όλο αυτό, τη πρωτοχρονιά έζησε το τρόμο καθώς δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν.

Η νεαρή μητέρα κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και “φράκαρε” τη πόρτα με τον καναπέ του σπιτιού ενώ πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση.

Μάλιστα έδωσε στον γιο της το μπιμπερό για να τον κάνει να σωπάσει.

Ο ένας δράστης χτυπούσε επίμονα την εξώπορτα, κρατώντας ένα μαχαίρι καλώντας την να του ανοίξει, ενώ ο άλλοςχτυπούσε την πόρτα της κουζίνας.

Η γυναίκα ανέφερε τι συνέβαινε, και ζήτησε άδεια από το κέντρο να πυροβολήσει εάν δεν προλάβουν να έρθουν οι αστυνομικοί.

“Κρατάω δύο όπλα στα χέρια μου, μπορώ να πυροβολήσω εάν παραβιάσει το σπίτι μου;”, ρώτησε χαρακτηριστικά.

Το κέντρο της απάντησε πως πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της.

“Δεν μπορώ να σας πω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό (να πυροβολήσετε), αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να προστατεύσετε το μωρό σας”, είπαν από το κέντρο.

Έτσι όταν ο ένας από τους δύο άνδρες έσπασε τη πόρτα δέχτηκε τα πυρά της 18χρονη, η οποία τον πυροβόλησε στο στήθος και πέθανε ακαριαία. Ο δεύτερος άνδρας έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και λίγες ώρες μετά παραδόθηκε.

Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι μια βδομάδα πριν, μετά τη κηδεία του άντρα της, ένας άνδρας είχε επισκεφτεί πάλι το σπίτι της, ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιος γείτονας που απλά ήθελε να τη γνωρίσει αλλά εκείνη δεν άνοιξε. Φαίνεται πως εκείνος ξαναγύρισε με παρέα αλλά δεν φαντάστηκε τι θα επακολουθούσε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλαδα του λαθροπασοκ, η μανα αυτη θα ηταν ισοβια μεσα στη στενη...

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

...

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Εχουμε φτάσει στην Ελλάδα ο δράστης να έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμα.
Γι΄αυτό και οι πολιτικοί δεν τιμωρούνται ποτέ.
Ερώτηση
Πως τα κατάφερε να τιμωρηθεί ένας Πόντιος πολιτικός
Απάντηση
Εγώ δεν ξέρω, ας απαντήσουν οι αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν και τα καλά τους οι ΗΠΑ!Εδώ θα της έπαιρναν το παιδί,θα προφυλακιζόταν και μετά από μακροχρόνη δικαστική ταλαιπωρία θα καθόταν τρία χρόνια μέσα και θα έβγαινε υπό επιτήρηση.Θα έπρεπε κι εδώ σε περίπτωση παραβίασης οικίας να έχεις το δικαίωμα αυτοάμυνας.

Αργοναυτης είπε...

Εδώ ένα χαστούκι να δώσεις στον φονιά, θα πας για βιοπραγία και θα φας περισσοτερη ποινή από τον φονιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νόμος λέει ρητά ότι για να σου επιτραπεί να κάνεις χρήση όπλου εντός της οικίας πρέπει ο δράστης να ρίξει την πρώτη σφαίρα.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Έτσι δίνει εκούσια το δικαίωμα του ιδιοκτήτη που απειλείται να ρίξει με το όπλο με την δικαιολογία ότι έριξε ο δράστης την πρώτη.
Στην Αμερική ο Νόμος λέει ότι σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εισέλθει στην οικία του άλλου, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να ρίξει κατ ευθείαν. (Τί γίνεται όλως στα γκέτο που σύμφωνα με την νομοθεσία ορίζονται ως "μοναδική οικία";; Δίνεται το δικαίωμα να ανταλλάσσονται πυροβολισμοί και μάλιστα νόμιμα... Αυτό για να ξέρετε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Αμερική που είπατε παραπάνω...

Τάσος είπε...

Είαμι με το μέρος της κοπέλας αλλά με τρομάζει το παρακάτω νέο...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_21/03/2012_476542

Αυτό δεν ονομάζεται "Λευκή τρομοκρατία" ;
Το αμερικάνικο νομοθετικό και δικαστικό σύστημα που προκάλεσε θαυμασμό μετά το επεισόδιο Στρος-Καν σε όλο του το μεγαλείο !

SkyWatcher είπε...

Για την ακρίβεια ο Zimmerman είναι λατίνος.