Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΗΠΑ: Τα "εγκλήματα μίσους" δεν είναι για όλους…


ΚΟ: Οι λευκοί χριστιανοί της Αμερικής που είναι η πλειοψηφία δεν έχουν επιλεγεί να είναι θύματα "εγκλημάτων μίσους", (hate crimes) ένας ωραιοποιημένος νεοταξικός όρος, που ήρθε και στην πατρίδα μας πρόσφατα με το νομοσχέδιο «κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας». Το σύστημα που ορέγεται και σχεδιάζει πολυπολιτισμικές, μαζοποιημένες, ασύνδετες και αποχαυνωμένες κοινωνίες, βολεύεται από την υπεράσπιση των κάθε λογής μειονοτήτων, οι οποίες έχουν επιλεγεί ως "βολικές" για την προώθηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Δείχνοντας μονόπλευρη «ευαισθησία» αντιμετωπίζει την κάθε ομάδα και γκρούπα, ό,τι και αν πρεσβεύει, ως «ευπαθή» ομάδα, ενώ τους πιστούς στο Ευαγγέλιο της Αγάπης ως «haters», εκείνους «που υποκινούν το μίσος».
Προσέξτε παρακάτω τις κατηγορίες ομάδων-θυμάτων των "hate crimes" από το Gooogle (αναζήτηση). Για την προπαγάνδα περί "Hates Crimes" από το Hollywood - κατά των λευκών ετεροφυλόφιλων χριστιανών - διάβασε ΕΔΩ.


Του Henry Makow, Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Πότε ένα "έγκλημα μίσους" δεν είναι ένα έγκλημα μίσους;

Όταν το θύμα του είναι χριστιανός, λευκός ή ετεροφυλόφιλος.

Την περασμένη Παρασκευή, μετά από ένα παιχνίδι μπάσκετ του Σχολικού Πρωταθλήματος στη Νότια Καρολίνα, δυο έφηβοι φίλαθλοι ξυλοκοπήθηκαν άγρια επειδή έκαναν
"Tebowing" - δηλ. προσευχήθηκαν όπως ο Tim Tebow, (το αστέρι του NFL (αμερικάνικο football) που είναι χριστιανός και επειδή τολμά και προσεύχεται φανερά, έχει ταράξει τους ψευτο-ευαίσθητους της πολιτικής ορθότητας στις ΗΠΑ - δες άρθρο ΕΔΩ).

"Τους χτυπούσαν με γροθιές και κλοτσιές σε σημείο που ο ένας έκανε εμετό από ατ απανωτά χτυπήματα στο στομάχι.

"Η Lara Isaac, της οποίας ο 17χρονος γιος ήταν ένα από τα θύματα, δήλωσε ότι η επίθεση ήταν αντίποινα για το "Tebowing", που έκαναν τα παιδιά

«Φοβήθηκαν για τη ζωή τους», είπε. "Κανείς υπεύθυνος δεν υπήρχε για να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Τα παιδιά που το έκαναν αυτό προφανώς το γνώριζαν».

Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε «έγκλημα μίσους» στις εφημερίδες και στα media. Ένας αναγνώστης, ο Jimmy, ρωτάει «Θα κάνει καμία έρευνα η αστυνομία; Θα γίνει καμία κατηγορία;"

Αν ξυλοκοπούσαν δύο ομοφυλόφιλους ή δύο Εβραίους για τις πεποιθήσεις τους, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είχαμε ένα πολυδιαφημιζόμενο «έγκλημα μίσους». Η αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο. Οργανώσεις υπεράσπισης «δικαιωμάτων» και κατά των «διακρίσεων» και κατά της «–φοβίας» θα συναγωνιζόντουσαν σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.

Είναι σαφές ότι
τα "εγκλήματα μίσους" αφορούν μόνο τα εγκλήματα κατά των - υπό την αιγίδα της ελιτ - μειονοτήτων. Χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ομοφυλοφιλικής και «πολυπολιτισμικής» της ατζέντα.

Τα "εγκλήματα μίσους" είναι απολύτως αποδεκτά αν στρέφονται κατά εκείνων που αντιτίθενται σε αυτή την ατζέντα.

Το 2009, αναφορές των υπηρεσιών επιβολής νόμου έκαναν λόγο για 6.604 περιστατικά «εγκλημάτων μίσους» με 7.800 αδικήματα. Από αυτά, περίπου το 18%, ή τα 1400, είχαν θρησκευτικά κίνητρα.

Ένα επιβλητικό
70 τοις εκατό από αυτά τα "εγκλήματα μίσους" ήταν αντι-εβραϊκά.

"Αντι-χριστιανικά" περιστατικά ούτε καν υπήρχαν στην λίστα. Συνολικά επτά τοις εκατό ήταν μεταξύ ενδο-δογματικά (με πολιτικά, στην ουσία, κίνητρα) - τέσσερα τοις εκατό αντι-καθολικά και τρία τοις εκατό αντι-προτεσταντικά. Εννέα τοις εκατό ήταν αντι-ισλαμικά.

Ομοίως, από τα 1436 «εγκλήματα μίσους» με βάση τον «γενετήσιο προσανατολισμό», το 98,5% ήταν εγκλήματα κατά των ομοφυλοφίλων. Το υπόλοιπο 1,5 τοις εκατό ήταν «αποτέλεσμα της αντι-ετεροφυλόφιλης προκατάληψης."

Και από τις 3.816 «ρατσιστικά εγκλήματα μίσους», το 71,4% είχαν ως κίνητρο την προκατάληψη κατά των μαύρων, ενώ μόλις το 17,1% προήλθε από προκατάληψη κατά των λευκών.

Έτσι, όταν
ομάδες νεαρών μαύρων αποδεδειγμένα έβαλαν στόχο λευκούς επισκέπτες στην Έκθεση Wisconsin State Fair τον περασμένο Αύγουστο, οι αστυνομικοί έσπευσαν να απορρίψουν την ιδέα ότι αυτό ήταν ένα «έγκλημα μίσους» (τα media έκαναν λόγο απλά για "όχλο νεαρών" που επιτέθηκαν σε "αθώους πολίτες"...).

Ο πολέμιος της νομοθεσίας περί ‘hate crimes’, συντηρητικός χριστιανός
Ted Pike (National Prayer Network) γράφει: «Μέσα από τα προγράμματα "No Place for Hate" σε πόλεις και κοινότητες της Αμερικής, η ελεγχόμενη από την B'nai Brith γνωστή εβραϊκή οργάνωση ADL, οργανώνει εντατικά τοπικές κυβερνήσεις, σχολεία, εκκλησίες, πολιτικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών για την καταπολέμηση του «μίσους και της ομοφοβίας» (στην ουσία καταπολέμηση του χριστιανισμού) στις κοινότητές τους." (Δες και: Η Anti-Defamation League ζητάει από το Κογκρέσο να πιέσει την Ευρώπη να ψηφιστούν Νόμοι κατά του «Μίσους»)

Τα "εγκλήματα μίσους" είναι στην πραγματικότητα περισσότερο σαν τα «εγκλήματα σκέψης» (thought crimes) της κομμουνιστικής εποχής, αντίσταση στην ατζέντα των Illuminati.

Οι άνθρωποι που κατέχουν τα media μας, τα πανεπιστήμιά μας, και τους πολιτικούς μας έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα επί αιώνες. Οι μόνοι haters είναι οι Illuminati τραπεζίτες.

Τα "εγκλήματα μίσους" έχουν σχεδιαστεί για να αφοπλίσουν εκείνον τον πληθυσμό που είναι ο στόχος τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Οἱ δύο τελευταῖες σειρὲς λένε μία μεγάλη ἀλήθεια.

Ὅσοι λειτουργοῦν καὶ σκέπτονται μ'αύτὸν τὸν τρόπο μᾶλλον πολέμους μὲ ἑκατόμβες νεκρῶν θὰ δημιουργήσουν.