Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άννα Βαγενά: 'Περπατήστε για να δείτε την Αθήνα της ντροπής'


Μια διαφορετική ομιλία από αυτές που έχουμε συνηθίσει ακούστηκε στο κοινοβούλιο από την ανεξάρτητη βουλευτή, Άννα Βαγενά. Η κα Βαγενά ανέβηκε για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά στο βήμα της Βουλής, αποφασισμένη να μην χρησιμοποιήσει ξύλινο λόγο.

Η ηθοποιός κυρία Αννα Βαγενά έκανε ίσως τη πλέον βραχύβια θητεία που είχε ποτέ βουλευτής του ΠαΣοΚ. Ορκίσθηκε βουλευτής του ΠαΣοΚ, την Κυριακή, (12/2/2012) στις 12.30 μετά το μεσημέρι και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με απόφαση του Γ. Παπανδρέου γιατί καταψήφισε το μνημόνιο: «Δεν ήμουν ποτέ ΠαΣοΚ, ούτε ποτέ γνώρισα τον κ. Παπανδρέου, ούτε συμφωνούσα ποτέ με την πολιτική του ΠαΣοΚ. Απλώς έτυχε να συνεργασθώ μαζί με το ΠαΣοΚ, μετά από μεσολάβηση, ορισμένων κοινών γνωστών μας», λέει χωρίς ωστόσο να θέλει να αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Βαγενά, τα λέτε θαυμάσια, ίσως όμως θα έπρεπε να τονίσετε ότι οι 299 συνάδελφοί σας, είχαν 2 επιλογές, η μία ήταν να σώσουν το καράβι και η άλλη να προσπαθήσουν να βάλουν όσα περισσότερα μπορούν στις τσέπες τους πριν βουλιάξει το καράβι. Αυτοί επέλεξαν το δεύτερο μια και αυτό τους προστάζει η κουλτούρα τους. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και οι του ΚΚΕ που φωνάζουν καθημερινά για το δίκιο του εργάτη, δεν έχουν πεί ποτέ για το προσωπικό τους φαγοπότι που κάνουν ως βουλευτές στην πλάτη αυτού του άμοιρου εργάτη. Σήμερα κυρία Βαγενά εάν ζεις από τα έσοδα μιας πόρνης, λέγεσαι ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, εάν ζεις σαν προύχοντας από τον ιδρώτα χιλιάδων εργατών, λέγεσαι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, μόλις δε ο συνδικαλιστής γίνει βουλευτής ψηφίζει το μνημόνιο για την μείωση μισθών, κάτι που ο νταβατζής δεν θα έκανε ποτέ γιατί δεν φτύνει εκεί που τρώει.