Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αμερικανός «προφήτης» περιμένει την Δευτέρα Παρουσία στην … Φαιά Πέτρα Σερρών


Αυτοαποκαλείται «Ζουρούμπαμπελ» (δηλαδή Ζοροβάβελ) και δηλώνει … «προφήτης». Άφησε πίσω του τις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής, για να στήσει το ιδιόρρυθμο κοινόβιο του, περιμένοντας την Δευτέρα Παρουσία στις 19 Ιουλίου 2012. Μέχρι τότε, καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει» βίντεο με … «κηρύγματα» του στο YouTube.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό, προκειμένου να … σωθεί από τον επικείμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.

Εκτός από τον ίδιο και την πολυμελή οικογένεια του, άλλη μία οικογένεια από τις ΗΠΑ εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο κοινόβιο που στήθηκε σε αγρόκτημα έξω από το χωριό, ενώ αναμένεται μία ακόμη οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκωτία συγκεκριμένα.

«Ο Θεός μας είπε να έρθουμε στον τόπο αυτό, για να προστατευτούμε. Θα συμβούν πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη τους επόμενους μήνες. Ο τόπος αυτός είναι «προστατευόμενος» από τον Θεό και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού» δήλωσε ο ιδιόρρυθμος «προφήτης», που ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των λιγοστών κατοίκων του χωριού, που δεν έχουν πρόβλημα με την παρουσία τους αν και δεν ενστερνίζονται τα όσα αυτός πρεσβεύει.

Πάντως το κοινόβιο, φαίνεται πως έχει θορυβήσει τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, που αν και αρνήθηκε να συναντηθεί με τον ιδιόρρυθμο επισκέπτη, εν τούτοις απέστειλε ιερείς προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί του, για τους λόγους που εγκαταστάθηκε στην περιοχή.

-

Δείτε το βίντεο από το Τηλέ ΕΠΙΛΟΓΕΣ των Σερρών

Στην ιστοσελίδα του ‘Repairing the Bridge’ μας εξηγεί ότι είναι ένας από τους δύο προφήτες που αναφέρονται στην Αποκάλυψη ( ο άλλος λέει, είναι ο Χριστός). Την αλήθεια αυτή του «την φανέρωσε ο Θεός πριν 10 χρόνια». Μάλιστα, λέει ότι «μετέτρεψε ο Θεός το νερό του βαπτίσματος σε αίμα Χριστού» μέσα από αυτόν.

Στην ιστοσελίδα του έχει βάλει κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις, μεταξύ των οποίων, αναφέρονται τα εξής:

«Έχω ανακοινώσει σε ένα πρόσφατο βίντεο που έχω επιλέξει πως είμαι ένας από τους δύο μάρτυρες που καταγράφονται στην Αγία Γραφή, που θα κηρύξουν την ημέρα της επιστροφής του Μεσσία».

Σε ερώτηση γιατί καταφέρεται ενάντια στις Επιστολές του αποστόλου Παύλου λέει: «Ο Σαούλ (απ. Παύλος) έφερε ένα διαφορετικό ευαγγέλιο από αυτό του Yehshua και τα κείμενα των Προφητών αποδεικνύουν πως ο Παύλος είναι λάθος. Προφήτεψαν ενάντια στον Σαούλ όπως και ο Yehshua. Επίσης, η Αγία Γραφή δείχνει ότι ο Σαούλ και τα γραπτά του είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ».

Επίσης σε ερώτηση γιατί μιλάει ενάντια στον Χριστιανισμό, απαντά: «Έχει αποκαλυφθεί ότι τα διάσπαρτα έθνη του Ισραήλ είναι εκείνα που κατά κύριο λόγο συνθέτουν το Χριστιανισμό σήμερα. Βρίσκονται σε αιχμαλωσία σε αυτή την βλάσφημη θρησκεία που έχει κάνει τις εντολές του Elohiym μας αδρανείς».

«Μεγάλωσα σε μια προτεσταντική εκκλησία που διδάχτηκα να δεχθώ ότι το Σάββατο ήταν σαν την Κυριακή. Όπως όμως με την πάροδο του χρόνου ο El Shadai άρχισε να μου αποκαλύπτει την αλήθεια, ένα από τα πράγματα που ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω ήταν το γεγονός ότι η Ρωμαιοκαθολική Αυτοκρατορία έκανε την Κυριακή επίσημη ημέρα της λατρείας τον τέταρτο αιώνα.

«Το θηρίο είναι το σύστημα που έχει αφαιρεθεί η Τορά Του (Θεού) και ο άνθρωπος που φέρει το σήμα του (σημ. εγκόλπιου: εννοεί τον σφραγισμένο με το 666) είναι ο αποστάτης άνθρωπος, αυτός που δεν θα αφουγκράζεται την αλήθεια…»

Σε ερώτηση: Γιατί λέτε ότι ο Yehshua θα επιστρέψει στις 19 Ιουλίου 2012, όταν ο Ίδιος είπε ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει την ημέρα ή την ώρα; Απαντά: «…Ήταν μια διαδικασία μέσω Αποκαλύψεων που με οδήγησε σε αυτήν την ημερομηνία. Ο Yehshua είπε ότι κανένας άνθρωπος δεν θα γνωρίζει την ημέρα ή την ώρα, επειδή ήξερε ότι ο άνθρωπος δεν θα γνώριζε μέχρι να σφραγιστεί και ο τελευταίος των 144.000».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

1 σχόλιο:

konion είπε...

Δὲν μποροῦσε νὰ πάη λίγο πιὸ κεῖ, στὸν νομὸ Ξάνθης ἢ Ροδόπης.
Κι αὐτὸς τοῦ βολέματος εἶναι.