Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρόσφατα στην Αγγλία δύο γυναίκες υπάλληλοι εταιρείας απολύθηκαν από την δουλειά τους γιατί φόραγαν σταυρό. Οι υπάλληλοι προσέφυγαν στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το Αγγλικό κράτος στρέφεται εναντίον της κατηγορίας με το αιτιολογικό ότι δεν αποτελεί καθήκον της χριστιανικής πίστης ο σταυρός στον λαιμό και άρα δεν συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μιά σειρά γεγονότων τα τελευταία χρόνια μας έχουν πείσει ότι ο χριστιανισμός διώκεται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιούνται πάντοτε επιλεκτικά και εις βάρος της χριστιανικής πλειοψηφίας των χωρών της Δύσης. Όλη η αριστερή θολοκουλτούρα στρέφεται εναντίον της χριστιανικής πίστης και ποτέ άλλων θρησκειών, χρησιμοποιώντας τα ίδια κλισέ επιχειρήματα της πολιτικής ορθότητας.

Γιατί οι Αριστεροί εργολάβοι της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν στρέφονται εναντίον των μουσουλμάνων για τις φρικιαστικές ποινές και τιμωρίες που επιβάλει ο ισλαμικός νόμος, αντίθετα χαϊδεύουν τα αγαπημένα τους παιδιά ,τους Μουσουλμάνους, ειδικά μετά την περίφημη Αραβική άνοιξη;

Και γιατί κανείς από τους ΜΚΟτζήδες δεν ασχολείται με τα δεινά των χριστιανών στην Νιγηρία και αλλού;

Η απόλυση όμως δύο εργαζομένων, επειδή τόλμησαν να φέρουν στον λαιμό τους το σύμβολο της χριστιανικής πίστης, δείχνει τι ακριβώς είναι η πολιτική ορθότητα που εδώ και χρόνια μας επιβάλουν οι νεοταξίτες. Είναι η ψυχιατρικοποίηση της πολιτικής και η αστυνόμευση ης σκέψης. Αν ας πούμε πεις ότι ''Δεν αντέχουμε άλλους ξένους'', τότε είσαι ξενοφοβικός, αν πεις ''η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσιολογικό'' τότε αυτομάτως είσαι ομοφοβικός, αν φοράς σταυρό και τραγουδάς τον εθνικό ύμνο τότε είσαι φασίστας... Αυτή είναι η ιδεολογία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Η βασική σκέψη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ για την διάλυση των Εθνικών κρατών επιτυγχάνεται διαλύοντας την κοινωνική συνοχή. Η πολιτική ορθότητα επιτυγχάνει να σπάσει την κοινωνία σε ατελείωτες κατηγορίες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, φορτώνοντας το κράτος με ατελείωτες ΜΚΟ που υπερασπίζονται υπαρκτές ή φανταστικές ομάδες και καταστάσεις και μάχονται βεβαίως πάντα για τα ''ανθρώπινα δικαιώματα''.

Έχουμε ξαναπεί ότι δεν υπάρχουν πλέον οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Αριστερά και δεξιά είναι σχήματα του μεσοπολέμου και δεν έχουν σχέση μεγάλη με το σήμερα. Σήμερα η μόνη διαχωριστική γραμμή -που έχει όντως σημασία- είναι αυτή: ή ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ή ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ.

Η πολιτική ορθότητα είναι ο Φασισμός του μέλλοντος. Δεξιοί και Αριστεροί λιμπεραλιστές κήρυκες της κατάργησης κάθε παραδοσιακής αξίας, άνθρωποι που μισούν ό,τι σχετίζεται με πατρίδα και θρησκεία, εκπονούν νόμους σαν κ αυτόν που είδαμε πρόσφατα να έρχεται στην βουλή προς συζήτηση. Ας μην εκπλαγεί κανείς. Δεν είναι μακριά η μέρα που και ο σταυρός θα απαγορεύεται, αλλά και η σημαία. Όλα αυτά θα θυμίζουν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ το παλιό φαύλο παρελθόν της ανθρωπότητας και βεβαίως δεν θα επιτρέπονται από την παγκόσμια κυβέρνηση της ''ειρήνης και της ασφάλειας ''που ετοιμάζουν.

Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο κείμενο!
Εύγε!
Μου αρέσουν πολύ κάποια τέτοια κείμενα που "ταξινομούν" σε λίγες γραμμές φαινόμενα που βλέπεις γύρω σου και λες ότι "κάτι δεν πάει καλά".
Ορίστε λοιπόν!
Νέα τάξη VS Έθνη κράτη!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η μανια που εχετε ορισμενοι να μπλεκετε το αιτημα των ομοφυλοφιλων για ισα δικαιωματα με τη Νεα Ταξη ειναι εντελως αδικαιολογητη .
1/Υποστηριζετε οτι η διασπαση της κοινωνιας σε ευαισθητες κοινωνικες ομαδες ειναι αποτελεσμα της πολιτικης ορθοτητας... Σοβαρολογειτε ?
Δηλαδη πριν εμφανιστει το γκει κινημα οι δυτικες κοινωνιες δεν ηταν διασπασμενες ? Αστειο !
2/Υπονοειτε οτι οι ομοφυλοφιλοι υπονομευουν την πατριδα , τις παραδοσιακες αξιες , το εθνος !
Αυτο κι αν ειναι αστειο ...
Δηλαδη ο Καβαφης που ηταν ακραιφνης εθνικιστης ηθελε να υπονομευσει τον ελληνισμο και τις αξιες του?
Οι περισσοτεροι φιλοι μου γκει λατρευουν την Ελλαδα και ψηφιζουν εθνικιστικα ,ολοι εχουν υπηρετησει τη θητεια τους,οι περισσοτεροι ειναι χριστιανοι, σεβονται την οικογενεια και ειναι αυτοι που κρατουν ενωμενες τις οικογενειες τους ,νοιαζονται για τους ηλικιωμενους γονεις τους και συνηθως οι γκει ειναι αυτοι που γηροκομουν τον τελευταιο γονεα {εχω αρκετα παραδειγματα }.
3/Μπορει καποιος να μην θεωρει ορθη τη ζωη των γκει , ομως ειναι ενηλικες και εχουν το δικαιωμα να ζουν οπως αυτοι επιθυμουν ,εφ'οσον δεν βλαπτουν κανεναν απολυτως.
Γι'αυτο καλο ειναι η προσωπικη του αποψη να μην τον οδηγει σε ισοπεδωτικες γενικευσεις και συκοφαντηση των γκει δια της διαστρεβλωσεως της ιδιας της πραγματικοτητας.
Αχιλλεας Πατροκλος

konion είπε...

Ὅσο πιὸ ἀκραῖα γίνονται τὰ πράγματα, τόσο πλησιάζουμε τὴν στιγμὴ ποὺ τὸ αἶμα θὰ τρέξη στοὺς δρόμους.
Τὰ ἔθνη ἦλθαν γιὰ νὰ μείνουν γιὰ πολὺ καιρό, δὲν πρόκειται νὰ χαθοῦν λόγω τοῦ πολιτικῶς ὀρθοῦ.
Ἂς μὴν στρουθοκαμηλίζουμε, ὅλοι οἱ πολιτισμοὶ δὲν ἔχουν τὸ ἴδιο βάρος καὶ τὶς ἴδιες ἀξίες καὶ δὲν μποροῦν νὰ συμβιώσουν εὔκολα ὁ ἕνας δίπλα στὸν ἄλλο.

Τάσος είπε...

Υπάρχει κι αυτή η αριστερά .

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=3836