Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: ‘Hair Pride!’ «Stop στην μουστακοφοβία»! Δικαιώματα τώρα για τους μυστακοφόρους και γενειοφόρους!


Ουάσινγκτον

Αμερικανοί με μουστάκια διαδήλωσαν στην Ουάσινγκτον, ζητώντας φοροαπαλλαγή για την περιποίηση του μουστακιού τους. Οι μυστακοφόροι ισχυρίζονται ότι απαιτούνται περισσότερα έξοδα για την φροντίδα του μουστακιού τους.

Η εκδήλωση «Million Mustache March» οργανώθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Μουστακιού.

Ανάμεσα στα συνθήματα που ακούγονταν ήταν τα εξής: «Καταλάβετε το Άνω Χείλος» (από το κίνημα Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ) και «Είναι τρίχες. Είναι εκεί. Συνηθίστε το» (“It's Hair, It's There, Get Used To It!”. Είναι παραποιημένο το στιχάκι των ακτιβιστριών λεσβιών στις ΗΠΑ: "We're Here! We're Queer! Get used to it!"')

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου δήλωσε ότι στόχος της πορείας είναι να δείξει ότι το να φέρει κάποιος μουστάκι βοηθά στην ανάπτυξη της οικονομίας.

«Οι μυστακοφόροι Αμερικανοί παρέχουν υπηρεσία σε αυτή τη χώρα, με το να βελτιώνουν την καλή εμφάνιση κατά 38%. Αυτή η υπηρεσία έρχεται με ένα κόστος για αυτά που θα πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε τον σεξουαλικά δυναμικό τρόπο ζωή μας: πράγματα όπως αποτριχωτική μηχανή για γένια και μουστάκι, κερί για το μουστάκι, συσκευές εκπαίδευσης καράτε, δυναμίτης, μαγιονέζα, αυτά είναι βασικά πράγματα, στα οποία πρέπει να επενδύουμε και οδηγούν σε τόνωση της οικονομίας των ΗΠΑ» ανέφερε ο Άαρον Περλού στο πρακτορείο Reuters.

Αν και οι διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πρωταπριλιά, οι μυστακοφόροι αρνούνται ότι τα αιτήματά τους έχουν σχέση με την ημέρα.

Συμβουλή ΚΟ: Φτιάξε κι εσύ ένα κίνημα «δικαιωμάτων». Μπορείς!

Νομίζω ότι πρέπει να βάλω το κατάλληλο βίντεο…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

CenotapheR είπε...

Επιτέλους αναγνωρίζονται τα δικαιώματα μου!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αναγνωρίζονται τα δικαιώματα μου!