Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Είναι νέος, είναι κατά του ρατσισμού, θέλει την χώρα του έξω από το Ευρώ, βρίσκεται στο κόμμα που εκφράζει τους καταπιεσμένους και τον λένε Alexis…


Μην... μπερδευτείτε όμως, είναι υπεύθυνος νεολαίας του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.


 
Την Λεπέν, την οποία η 53χρονη Καμπαλίστρια, με τον 24χρονο μουσουλμάνο φίλο της και την φωνή Μίκυ Μάους, την παρουσίασε με σβάστικα στο μέτωπο σε ένα βίντεο κλιπ της, την περασμένη Πέμπτη (31/5), στην πρεμιέρα της περιοδείας της σε στάδιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.
Προφανώς, θέλει να "προστατεύσει" του αμαθείς και καθυστερημένους Γάλλους από το «ναζισμό». Όπως και ο Μπαρόζο τους Έλληνες. Όποιος δεν σκύβει το κεφάλι στη νέα α-εθνική, ομογενοποιημένη, πανθρησκειακή, μυστικιστική κοινωνία που οραματίζονται όλοι αυτοί οι - γεμάτοι ευαισθησίες - "καλοί" μας άνθρωποι, μία ταμπέλα πρέπει να κολληθεί στο κούτελό του: «Ναζί». Δηλαδή «βρυκόλακας». Δηλαδή τρέχτε μακριά να σωθείτε. (Και μπήξτε του και καμία ξύλινη σφήνα…)
 
Ο 25χρονος Alexis Dejardin, είναι υπεύθυνος νεολαίας του Εθνικού Μετώπου στην περιφέρεια Vaucluse και μιλάει στον βρετανικό Guardian, για το «νέο» Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν (πριν τις εκλογές).

«Το Εθνικό Μέτωπο (FN) έχει φορτωθεί ένα βαρύ όνομα από το παρελθόν από τα μέσα ενημέρωσης», λέει. «Αυτό δημιούργησε προβλήματα στη δουλειά μου που είναι λυπηρό, γιατί το κόμμα είναι πραγματικά διαφορετικό τώρα. Η Marine έχει καθαρίσει το τοπίο.. Δεν είναι μόνο που αποτοξίνωσε την εικόνα, το άλλαξε, πραγματικά, από μέσα. Η παλιά φρουρά, οι σκληροπυρηνικοί, οι κόπανοι ρατσιστές είναι έξω. Εκείνοι οι τύποι που λένε: «δεν μου αρέσουν οι Άραβες, και όταν τους ρωτήσεις γιατί, λένε: «Πραγματικά, δεν ξέρω» - το είδος των ανθρώπων, με τους οποίους, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καμία απολύτως ομοιότητα ιδεολογική - έχουν φύγει. Αν δεν είχαν φύγει, πιστέψτε με, δεν θα ήμουν μέλος του κόμματος "..

Για τις εκλογές ο Alexis, λέει «Είμαι διχασμένος», εξομολογείται. «Είναι ένα δίλημμα. Αν κερδίσει ο Hollande, η χώρα οδεύει προς την καταστροφή. Από οικονομική άποψη, βεβαίως, αλλά και γιατί θα δώσει στους μετανάστες το δικαίωμα να ψηφίζουν αμέσως, θα επιτρέψει να ιδρυθεί ένα ισλαμικό πολιτικό κόμμα... Μέσα σε πέντε χρόνια, η Γαλλία θα είναι σε τέτοια κατάσταση που θα μπορούσε να υπάρξει πραγματική πολιτική αναταραχή. " Αλλά, λέει ο Alexis, "θα ήταν καλό για το κόμμα, αν νικήσει ο Hollande. Επειδή το UMP του Σαρκοζί θα καταρρεύσει, θα αποσυντεθεί, μέσα σε καυγάδες και σε συγκρούσεις μεταξύ των βαρόνων. Και εμείς θα είμαστε η νέα, η ενοποιημένη, η μόνη πραγματική δύναμη της Δεξιάς στη Γαλλία. Στη συνέχεια, σε πέντε χρόνια, θα έδινα στην Marine πιθανότητες 80% να εκλεγεί πρόεδρος».

Η FN, λέει ο Alexis, βρίσκεται σε μία πορεία: «Έχουμε αλλάξει Δεν θέλουμε τον φυλετικό διαχωρισμό. Έχουμε αφήσει αυτήν την ρητορική. Προσελκύουμε ένα εντελώς διαφορετικό είδος υποστηρικτών:... Διευθυντικό προσωπικό, δημόσιους υπάλληλους, νέους από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια στη Γαλλία, φοιτητές Νομικής - λογικούς ανθρώπους, πραγματικά νοήμονες. "Οι νεότεροι ψηφοφόροι από οικογένειες μεταναστών, επίσης υποστηρίζουν το κόμμα, λέει ο Alexis: "Τους υποσχέθηκαν τον ουρανό με τα άστρα, οι διάφορες διαδοχικές κυβερνήσεις, και τους πρόδωσαν ξανά και ξανά Είμαστε το φυσικό τους σπίτι. Είναι Γάλλοι. Έχουν ενσωματωθεί. Τους.. αξίζει κάτι καλύτερο. " (Και καθώς το λέει αυτό, μια νεαρή μητέρα βορειοαφρικανικής καταγωγής που περνάει από εκεί με τον δύο ετών γιό της, τον χαιρετά με θέρμη και τον ασπάζεται.)

Το FN είναι το κόμμα για όλους τους καταπιεσμένους της Γαλλίας, όπως λέει. "Κοιτάξτε, η Γαλλία ήταν η πρώτη δημοκρατία της Ευρώπης. Τώρα έχουμε δημιουργήσει αυτο-εξυπηρετούμενους επιχειρηματίες και πολιτικούς ελίτ. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι πολιτικοί δεν έχουν κάνει τίποτα γι’ αυτούς. Η μόνη συνεκτική οικονομική πολιτική είναι ο έξυπνος προστατευτισμός", που θα βγάλει τη Γαλλία από το ευρώ. Ένας άμεσος τερματισμός της περαιτέρω μετανάστευσης, "ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ήδη έχουμε. Τότε θα δούμε. " Αυστηρότερη αστυνόμευση. Μια απόλυτη επιμονή ότι το Ισλάμ πρέπει να προσαρμοστεί στη Γαλλία, όχι το αντίθετο. «Το κοσμικό κράτος πρέπει να είναι ισχυρό, να επιβάλλεται. Αν θέλουν να ζήσουν εδώ, θα πρέπει να σέβονται τον πολιτισμό μας, όπως θα έκανα κι εγώ αν έμενα στο Μαρόκο . Και ξέρετε, είναι φυσικό να μην αισθάνεσαι μια συγγένεια με ανθρώπους που δεν φαίνονται, ντύνονται, συμπεριφέρονται σαν κι εμάς. Είναι απλά η πολιτική ορθότητα που δεν επιτρέπει σε κανέναν να το πεις».

«Ο καλύτερος φίλος μου είναι μαύρος. Είναι ο "αδελφός" που δεν είχα ποτέ. Σπούδασε εδώ, δουλεύει εδώ, έχει Γαλλίδα φίλη, ένα μωρό, άδεια οδήγησης, είναι στους εκλογικούς καταλόγους, κανένα πρόβλημα με το νόμο. Δεν έχω πρόβλημα με το από που προέρχονται οι άνθρωποι. ... Η ενσωμάτωση, αυτό για μένα μετράει. Έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι Γάλλος πολίτης».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

konion είπε...

Αὐτὸς ὁ Alexis εἶναι χλιαρὀς. Καὶ στὴν Ἀποκάλυψι λέει:

«Οἶδα σου τὰ ἔργα ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός, ὄφελον ψυχρὸς ἧς ἢ ζεστὸς, οὔτως ὅτι χλιαρὸς εἶ καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἒκ τοῦ στόματός μου» (Αποκ. Γ΄15).

Δηλαδὴ τοὺς χλιαροὺς θὰ τοὺς ἐμέσω.

Ανώνυμος είπε...

Οι Γάλλοι να μας κάνουν την χάρη να μην μιλάνε και πολύ, μαζί με τους Άγγλους έχουν καταστρέψει την Ευρώπη και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι και θύματα. Γελοίος, δειλός και ασήμαντος λαός, πουλάει στους αφελείς γαλλική επανάσταση και Ζαν ντ' Αρκ. Ο γαλλικός εθνικισμός είναι θάνατος για την Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί είναι οι «σκληροπυρηνικοί» στην Γαλλία, καλύτερα να μην δούμε τους πολιτικά ορθούς...

SkyWatcher είπε...

Ο γαλλικός εθνικισμός είναι καλός για την Γαλλία, ο ιταλικός για την Ιταλία και πάει λέγοντας. Όποιος συμβάλει στο να μην καταντήσει η Ευρώπη ένας χυλός ετερόκλητων στοιχείων, χωρίς ταυτότητα και ιστορική μνήμη είναι κάτι θετικό. Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Ή εκτός αν οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες και τα "open society" στυλ κράτη είναι το ζητούμενο. Για τον ΚΟ δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ουρανε, συμφωνω μαζι σου.
Οι ανωνυμοι πιο πανω ειναι προφανως σιωνιστες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να πεις ότι ο γερμανικός εθνικισμός του Χίτλερ ήταν καλός για την Γερμανία. Και επίσης ότι αυτός ακριβώς ο εθνικισμός μιλούσε για καθαρότητα φυλών και μάλιστα πήρε μέτρα για την προφύλαξη της γερμανικής φυλής. Θα ψήφιζες τον Χίτλερ εάν ήσουν Γερμανός, Ουρανέ;
Ο σημερινός γαλλικός εθνικισμός είναι φίλος ή εχθρός με τον παλαιό εθνικοσοσιαλιστικό γερμανικό εθνικισμό;
Ποιος εκ των δύο εξυπηρετεί τους στόχους που έθεσες;
Ο σχολιαστής που ανακάλυψε σιωνιστές στους προηγούμενους, ας εκμεταλλευθεί το χάρισμά ψηφιακού εντοπισμού σιωνιστών που διαθέτει και να το πουλήσει σε τύπου Λιακό να βγάλει και καμιά δραχμή.

Ανώνυμος είπε...

Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι καλός για όποιο έθνος τον επιλέγει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ που είναι ότι κοντινότερο υπάρχει σήμερα. Σήμερα ο Ε/Σ για εμάς πρέπει να συμπεριλάβει όλη την Λευκή φυλή. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος και οι Εβραίοι να μας ξαναβάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας.