Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Η (made in USA) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στη Μ. Ανατολή και η αισχρή σιωπή των Αμερικάνων (σιωνιστών) χριστιανών


Από το blog THE CATHOLIC KNIGHT / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ:

Μάλιστα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με έδρα την Ουάσιγκτον, στηρίζει τους αντάρτες της Συρίας που εκτελούν συστηματικά (σκοτώνουν) Χριστιανούς στους δρόμους, στα σπίτια τους, και στις εκκλησίες τους. Σκοτώνουν ιερείς και μοναχές, γυναίκες και παιδιά, και όλα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικάνους φορολογούμενους. Το άκουσες Αμερική; Τα χρήματα που κατέβαλε ο θείος Σαμ τον περασμένο Απρίλιο είναι τα χρήματα του αίματος. Ένα τμήμα τους χρησιμοποιείται για να βοηθηθούν οι φανατικοί μουσουλμάνοι να σκοτώσουν χριστιανούς. Πώς αισθάνεστε;

Ακούσατε τίποτα από τα mainstream μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό; Σιωπή! Τίποτα! Τα χείλη τους σφραγισμένα! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάζεται με τους Μουσουλμάνους Αδελφούς. Για πιο λόγο; Με λίγα λόγια. Μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις (κυρίως επιχειρήσεις ενέργειας) θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής. Τα μουσουλμανικά έθνη που εργάζονται με αυτές τις εταιρείες ανταμείβονται πλούσια με πολλά χρήματα. Σκεφτείτε τη Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, ή το Κουβέιτ, ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα έθνη που αρνούνται να συνεργαστούν πάνε στη μαύρη λίστα και μόλις βρεθούν στην εταιρική μαύρη λίστα, δεν περνάει πολύς καιρός πριν καταλήξουν στη μαύρη λίστα του θείου Σαμ. Σκεφτείτε για παράδειγμα το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν. Τώρα, πώς λειτουργεί ο θείος Σαμ. Πρώτον, στέλνει τη C.I.A. συγκεκαλυμμένα να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει αντάρτες που θα επιχειρήσουν μια «αλλαγή καθεστώτος» μέσω ενός πραξικοπήματος ή ενός εμφυλίου πολέμου. Δεύτερον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, υπάρχει το ΝΑΤΟ ή ο ΟΗΕ να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, μέσω μιας εκστρατείας βομβαρδισμών. Τρίτον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, ή εάν κάποια από αυτές τις δύο οργανώσεις δεν συνεργάζονται με το θείο Σαμ, εκείνος «πηγαίνει μόνος» με ένα «συνασπισμό προθύμων» και εγκαινιάζει μια υπό αμερικανική ηγεσία εκστρατεία βομβαρδισμών ή μια ολοκληρωτική εισβολή. Αν κοιτάξετε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό το σενάριο περίπου παίζει πάντα. Είναι μια προσέγγιση σε τρία στάδια. Ένα, δύο και τρία. Ελπίζουν ότι το πρώτο βήμα θα κάνει τη δουλειά του. Αν όχι, υπάρχει το βήμα δύο, και αν ούτε αυτό δεν λειτουργήσει, καλά, ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποσταθεροποιήσουν ενεργά τη Μέση Ανατολή στην επιδίωξη της «ελευθερίας», αλλά η "ελευθερία" αυτή δεν σημαίνει την ελευθερία με την έννοια που εσείς και εγώ καταλαβαίνουμε. Λένε "ελευθερία" με την έννοια του να αφήσουν τους φανατικούς ισλαμιστές να αναλάβουν την εξουσία και να κυβερνήσουν τις χώρες τους, σύμφωνα με ό, τι ο θρησκευτικός τους ζήλος απαιτεί. Ήταν υπό την Κυβέρνηση του G.W. Μπους που λήφθηκε η απόφαση να συμμαχήσουν με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, τη ‘μητέρα’ όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή. Η ιδέα ήταν να «αλλάξουν τις πλευρές» να το πω έτσι, να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους να πάρουν αυτό που θέλουν, και σε αντάλλαγμα να ελπίζουν για τον περιορισμό της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν προνομιακή θέση στις τιμές του πετρελαίου με τις, υπό αμερικανική ηγεσία, διεθνείς εταιρείες. Η πίεση στο Ισραήλ να εγκαταλείψει την κατεχόμενη γη για ειρήνη ξεκίνησε σοβαρά υπό τον GW Μπους, και συνεχίζεται κάτω από την σημερινή κυβέρνηση Ομπάμα.
Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι του Ομπάμα. Ούτε είναι του G.W. Μπους. Πιστέψτε με, αν ο Mitt Romney εκλεγεί, δεν θα κάνει απολύτως τίποτα για να το αλλάξει. Όχι, αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ουάσιγκτον D.C.! Ονομάζεται "Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός", και πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο. Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν είναι κάτι νέο, και έχει μια μακρά ιστορία χρηματοδότησης από πολλά χρήματα στη Νέα Υόρκη και εταιρείες που καλύπτουν όλο το κόσμο από εκεί.

Οι προεδρικές εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα. Εάν γίνει ο Mitt Romney πρόεδρος δεν θα σταματήσει αυτό. Θα το κάνει, και, ενδεχομένως, με περισσότερο ζήλο από τον Ομπάμα και τον Μπους μαζί. Ποιος είναι το αρνί της θυσίας; Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής, φυσικά! Από τη νέα αυτή αμερικάνικη πολιτική έχει δολοφονηθεί στη Μέση Ανατολή, τόσο μεγάλος αριθμός χριστιανών όσο είχε να δολοφονηθεί από την εποχή των σταυροφοριών! Στο Ιράκ, οι Αμερικανοί ήταν σίγουροι ότι οι Χριστιανοί θα ήταν ασφαλείς μέσα στην, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δημοκρατία. Αντ’ αυτού, δολοφονήθηκαν χιλιάδες χριστιανοί, εκκλησίες βομβαρδίστηκαν (ενώ ήταν μέσα), και υπάρχει από τότε μια μαζική φυγή χριστιανών από το Ιράκ. Στην Αίγυπτο, η C.I.A. έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενορχήστρωση των διαμαρτυριών και την ανατροπή του καθεστώτος εκεί. Αφότου ήρθε η δημοκρατία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, η Αίγυπτος έγινε ένα σφαγείο για τους Χριστιανούς. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν πολλοί χριστιανοί στη Λιβύη ώστε να γίνουν στόχος των ανταρτών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και την  εκστρατεία βομβαρδισμού του ΝΑΤΟ. Τώρα, ο θείος Σαμ στρέφεται στη Συρία, εξοπλίζοντας τους αντάρτες, και χωρίς αμφιβολία χρησιμοποιώντας τη CIA για να τους εκπαιδεύσει και να συντονίσει τις επιθέσεις τους. Τι ακολουθεί; Το καθεστώς του Άσαντ δεν έχει πέσει ακόμα, και οι χριστιανοί ήδη σφάζονται στη Συρία. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα που θα χτυπήσει ο θείος Σαμ – το Ιράν. Πόσοι Χριστιανοί θα πεθάνουν εκεί, ως αποτέλεσμα του ιμπεριαλισμού των Γιάνκηδων;

Αμερικάνοι Ευαγγελικοί, θα πρέπει να ντρέπεστε. Βοηθήσατε με την υποστήριξή σας σε αυτό, με αυτόν τον εσχατολογικό τρελό Σιωνισμό σας. Κάθε χρόνο, στέλνετε εκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ, για τα πάντα, από τη βοήθεια των Εβραίων να εγκατασταθούν στα κατεχόμενα εδάφη, έως την ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. Αδιαφορείτε για τα δεινά των χριστιανών αδελφών σας στην Παλαιστίνη, και τώρα αδιαφορείτε για τον πόνο τους στο Ιράκ, την Αίγυπτο και τη Συρία. Λέτε, "ο Ομπάμα να φύγει και να εκλέγει ο Romney!" Και δεν σας νοιάζει ότι  ο Romney θα κάνει ό, τι έκαναν στη Μέση Ανατολή ο Μπους και ο Ομπάμα, και πιθανόν πολύ περισσότερα! Ντροπή σε κάθε Αμερικάνο Καθολικό ο οποίος τόλμησε να υποστηρίξει την Ευαγγελικό σιωνιστικό (“πρώτα το Ισραήλ”) όραμα της Μέσης Ανατολής και με τον τρόπο αυτό, να κάνει τα στραβά μάτια σε ό, τι κάνει η Ουάσιγκτον στους χριστιανούς αδελφούς του εκεί.

Έχω αποκηρύξει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν την αναγνωρίζω πλέον, ως νόμιμη. Πρόκειται για μια τυραννική δικτατορία που ξεκίνησε το 1861 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Καταλαμβάνει το έθνος μου (Dixie) και χρησιμοποιεί τους πόρους μας και τους νέους άνδρες για να προωθήσει τα αυτοκρατορικά της σχέδια. Τώρα διώκει τους Χριστιανούς σε αμερικάνικο έδαφος, λέγοντας ότι τα παιδιά δεν μπορούν να προσεύχονται στο σχολείο τους και τα χριστιανικά φιλανθρωπικά ιδρύματα οφείλουν να παρέχουν αμβλώσεις και αντισύλληψη. Ενώ συνεχώς στηρίζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω αυτή την κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα ανάθεμα. Είθε ο Θεός να σώσει τους χριστιανούς αδελφούς μου στη Μέση Ανατολή από τις σατανικές της φιλοδοξίες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.dimokratianews.gr/content/7941/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%83%CE%B9

Eτοιμαστειτε για μεγαλα γεγονοτα αποσταθεροποιησης και ελλειψης στοιχειωδων ελευθεριών στην λεκανη της Μεσογειου.

Ανώνυμος είπε...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9573.html

Some leaders choose differently.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εξαιρετικα παραξενο και αντιφατικο αφ'ενος οι υποτιθεμενα σιωνιστοκρατουμενες ΗΠΑ αδιστακτα να εγκαθιδρυουν ισλαμοφασιστικα , αντιχριστιανικα και αντιεβραικα καθεστωτα στις αραβικες χωρες και αφ'ετερου να παρουσιαζονται ως απηνεις διωκτες των ισλαμιστων τρομοκρατων .
Μαλιστα εχει αποδειχτει οτι οι ΗΠΑ εχουν συνεργαστει με την Αλ Καιντα και αλλες εξτρεμιστικες τζιχαδιστικες και σαλαφιστικες οργανωσεις στην Γιουγκοσλαβια , τον Καυκασο ,την Αιγυπτο , τη Λιβυη και την Τυνησια.
Οι λεγομενες κυβερνησεις της αραβικης ανοιξεως εχουν ηδη προσαρμοσει τη νομοθεσια στο ισλαμικο δικαιο της Σαριας και εχουν θεσπισει εξοντωτικους νομους κατα των χριστιανων και των αθεων.
Το ακρως περιεργο ειναι πως οι υποτιθεμενες φιλοισραηλινες ΗΠΑ εγκαθιδρυουν αντιισραηλινα καθεστωτα γυρω απο το Ισραηλ...Η επισκεψη Πουτιν στο Ισραηλ μηπως κατι θελει να μας πει ?
Μηπως οδηγουμαστε σε μια ανατροπη της αντιληψεως οτι οι ΗΠΑ υπερασπιζονται τον χριστιανικο-ευρωπαικο και εβραικο κοσμο ?
Μηπως δηλαδη οι ΗΠΑ εχουν ηδη αλωθει εκ των εσω απο το Ισλαμ ???
Aχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Στον παραπάνω φίλο, να του πω ότι όλο το παιχνίδι ¨στήνετε¨ για να δημιουργήσουν οι Σιωνιστές Εβραίοι τον φόβο στον απλό Ισραηλινό λαό, ώστε να αποζητάει έναν Μεσσία, για να τον σώσει.. (μέσα στο παραπάνω σχέδιο, περιλαμβάνει και την άνοδο της ακροδεξιάς στον δυτικό κόσμο. Κατά τις "προφητείες" τους, οι Εβραίοι όλου του κόσμου θα πρέπει να μαζευτούν (ή να αναγκάσουν να μαζευτούν) στο Ισραήλ, όταν θα έρθει ο "ψευτομεσσίας τους....

Ανώνυμος είπε...

Στον φιλο 28-6-12 1.04πμ
δεν νομιζεις πως ενας λαος 7 εκατομμυριων που περιβαλλεται απο εκατονταδες εκατομμυρια εχθρικους εως θανατηφορους μουσουλμανους ειναι ηδη ετοιμος να αποδεχτει τον ''μεσσια'' και δεν χρειαζεται περισσοτερη πιεση?
Αλλωστε ειναι εντελως απιθανο να συγκεντρωθουν οι Εβραιοι ολου του κοσμου στο Ισραηλ αν αυτο βρισκεται σε θανασιμο κινδυνο...μαλλον το αντιθετο θα συμβει...θα φυγουν απο εκει για να γλιτωσουν.
Γι'αυτο λοιπον θεωρω οτι δεν μπορουμε να ερμηνευσουμε την φιλοισλαμιστικη πολιτικη των ΗΠΑ ως αποτελεσμα του υποτιθεμενου σιωνισμου τους. Πιστευω οτι το κινητρο ειναι οικονομικο και λεγεται πετρελαιο ...Για το πετρελαιο οι ΗΠΑ εχουν αποφασισει να βαλουν σε τεραστιο κινδυνο το Ισραηλ και εχουν ηδη παραδωσει τους Αμερικανους στον αχαλινωτο μουσουλμανικο προσηλυτισμο.
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Μια αποδειξη οτι οι Εβραιοι εχουν αρχισει να ξυπνουν και να βλεπουν οτι η κυβερνηση της Ουασιγκτων εχει ξεπουλησει την υποθεση του Ισραηλ καθως και να οργανωνονται κατα των ισλαμιστων στη Δυση ειναι οι διαφοροι εβραικης καταγωγης Αμερικανοι οπως η Pamela Geller και o Robert Spencer που με βιβλια και τα μπλογκς τους αφυπνιζουν εβραιους και χριστιανους.
Σε ομιλια της Παμελα Γκελερ στο Γιουτουμπ αναφερει μαλιστα το γεγονος οτι εκατονταδες ναοι χριστιανικοι και ινδουιστικοι εχουν μετατραπει σε τζαμια η εχουν γκρεμιστει και φερνει και το παραδειγμα της Αγιας Σοφιας που υμνει ως αριστουργημα και ζηταει να ξαναλειτουργησει ως εκκλησια.
Επομενως νομιζω οτι με νηφαλιοτητα και αντικειμενικοτητα πρεπει να επιδιωκουμε συμμαχιες με οσους εχουν αφυπνιστει κατα του ισλαμιστικου κινδυνου.
Με προκαταληψεις και αναχρονιστικα τσιτατα κατα των Εβραιων δεν νομιζω πως οδηγουμαστε σε ορθες αποφασεις.Τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα .Η Ελλαδα εκτος του οτι απειλειται θανασιμα απο ενα μουσουλμανικο κρατος εχει να αντιμετωπισει μια εν δυναμει πυρηνικη βομβα στα θεμελια της , τους μουσουλμανους {λαθρο}μεταναστες.
Αχιλλεας Πατροκλος