Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών της ΕΕ», λέει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια. Ή φανταστείτε εάν ένας τέτοιος άνθρωπος υποστήριζε την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη Αφρικανών στη Νιγηρία για να υπονομεύσουν την εθνική της ομοιογένεια. Και φανταστείτε να έκανε μια τέτοια "σύσταση" δημοσίως στον κόσμο, χωρίς ντροπή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή θα ήταν για το «καλό» των Κινέζων ή των Νιγηριανών. Τι είδους αντίδραση θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Κινέζους ή τους Νιγηριανούς; Φυσικά, θα εξοργίζονταν - και δικαίως – που ένας παγκόσμιος ηγέτης, ανοιχτά υποστήριζε την υπονόμευση του λαού τους. Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη πρόσφατα, εκτός, φυσικά, από το ότι τα έθνη που είχε ως στόχο για την υπονόμευσή τους, ο κύριος αυτός, ήταν όλα τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη. Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler για το BBC:

.... Η ΕΕ θα πρέπει να "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει" την "ομοιογένεια" των κρατών μελών της, είπε ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.

Ο Πίτερ Σάδερλαντ (Peter Sutherland), ανέφερε ότι η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά!

 ... Ο κ. Sutherland, ο οποίος είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και επικεφαλής του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, το οποίο συγκεντρώνει εκπροσώπους από 160 έθνη που ανταλλάσσουν ιδέες πολιτικής.

Είπε στην επιτροπή της Βουλής των Λόρδων, ότι η μετανάστευση είναι μια «σημαντική δυναμική για την οικονομική ανάπτυξη» σε κάποια έθνη της ΕΕ "όσο δύσκολο και αν είναι να το εξηγήσουμε αυτό στους πολίτες των κρατών αυτών".
This is London...
Η γήρανση ή η μείωση του γηγενούς πληθυσμού σε χώρες όπως η Γερμανία ή νότια κράτη μέλη της ΕΕ ήταν το «βασικό επιχείρημα και, διστάζω να χρησιμοποιήσω τη λέξη επειδή οι άνθρωποι έχουν προσβληθεί, για την ανάπτυξη πολυπολιτισμικών κρατών", πρόσθεσε.

"Είναι αδύνατο να θεωρηθεί ότι ο βαθμός ομοιογένειας μπορεί να επιβιώσει, επειδή τα κράτη πρέπει να γίνουν πιο ανοικτά κράτη, όσον αφορά τους ανθρώπους που τα κατοικούν. Ακριβώς όπως έχει γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. "

Είπε ... στην επιτροπή: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, είναι κοινωνίες μεταναστών και ως εκ τούτου μπορούν να φιλοξενήσουν ευκολότερα εκείνους που προέρχονται από άλλους χώρους από ό, τι κάνουμε εμείς, που ακόμα είμαστε "κολλημένοι" με μια αίσθηση ομοιογένειας και διαφοράς μας από τους άλλους.

"Και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπονομεύσει."

Ο κ. Sutherland υποστήριξε πρόσφατα, σε μια διάλεξη στο London School of Economics, του οποίου είναι πρόεδρος, ότι υπήρξε μια «στροφή από το τα κράτη να επιλέγουν μετανάστες στο οι μετανάστες να επιλέγουν κράτη» και ότι η ικανότητα της ΕΕ να ανταγωνιστεί σε "παγκόσμιο επίπεδο" κινδυνεύει.

Πολυπολιτισμική Αθήνα: Εγγύηση ευημερίας...
Λίγα πράγματα θα πρέπει να επισημανθούν σχετικά με τον κ. Sutherland και την πρότασή του. Το ότι είναι ένα πρόσωπο με σημαντική θέση στη Goldman Sachs, στο χώρο της ενέργειας (πρώην πρόεδρος της BP) και στα Ηνωμένα Έθνη, κάνει τον . κ. Sutherland να βρίσκεται μεταξύ των υψηλοτέρων ελίτ. Όπως όλοι οι ελίτ, τάσσεται μόνο υπέρ της «πολυπολιτισμικότητας» στις λευκές χώρες: στα κράτη της ΕΕ, στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Επίσης, δηλώνει συγκεκριμένα ότι οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών θα πρέπει να «υπονομεύσουν» την ομοιογένεια, ακόμη και αν αυτό δεν είναι καθόλου δημοφιλές στους λαούς. Αν και είναι γνωστό ότι η Ευρώπη είναι ήδη «πολυπολιτισμική» και «ποικιλόμορφη», και συνεχίζουν να την «εμπλουτίζουν» δεκάδες εκατομμυρίων τριτοκοσμικών μεταναστών, οι οποίοι καταφθάνουν συνεχώς τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλοιώνοντας ραγδαία την εθνολογική ομοιογένεια των κρατών (εκτός από τα «παράπλευρα» προβλήματα που δημιουργούν, της αύξησης της εγκληματικότητας, της υποβάθμισης περιοχών, της επιβάρυνσης της οικονομίας, της μετάδοσης ασθενειών κλπ.)
Είναι προφανές ότι η «πολυπολιτισμικότητα» και η «διαφορετικότητα», όπως χρησιμοποιείται από τις ελίτ όπως και από τον «λευκό» κ. Sutherland, είναι η κωδική λέξη για τη γενοκτονία των λευκών.
Κοίτα να δεις πως ο αγώνας για την εξάλειψη της εθνικής ομοιογένειας, («μαζί με τον πόλεμο κατά του «ρατσισμού») ενώνει «ιδεολογικούς αντιπάλους» (sic). Bαρβάτοι καπιταλιστές και «αριστεροί» έως και «αντιεξουσιαστές» βρήκαν «κοινό πεδίο δράσης». Η "ανοικτή κοινωνία" (open society) ενώνει τον κάθε Soros και τον κάθε "aristero". Μόλις πριν λίγο διάβαζα μια παλαιότερη συνέντευξη του Ψαριανού όπου έλεγε: «….περνάω καθημερινά από τη Σωκράτους και Μενάνδρου και γουστάρω τρομερά όλο αυτό το αλισβερίσι των φυλών…». Από κοντά και οι διάφορες Λέσχες, όπως η γνωστή Bilderberg, με τα διαγγέλματα του στυλ «ο εχθρός είναι ο εθνικισμός».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 3 Ιουλίου 012
Κύριοι, Οι "γερμανικές" φυλές διεισέδησαν στις "λατινικές" χώρες, τους κληρονόμους του ελληνο-λατινικού κόσμου, και οικειοποιήθηκαν των εδαφών τους μετά τη μαζική μετανάστευση αλλοφύλων και δει ασιατών, ισλαμικού θρησκεύματος, τους οποίους "απώθυσαν" κι "ελευθέρωσαν" εκγερμανίζοντας τις οικείες περιοχές, εκεί ακόμη οι βασιλικές αυλές και οι άρχουσες τάξεις είναι γερμανικές.
Το παιχνίδι του ασιατικού επανεπικοισμού, μήπως είναι ο προπομπός μιας νέας "γερμανικής" ποικιλόμορφης επέκτασης, μέσω της εκ νέου επανακατάληψης;
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Εύρυτος είπε...

Δείτε τους απολογητές των εγκλημάτων των μαύρων κατά των λευκών να μας κατηγορούν και να μας (ξανα)στοχοποιούν:
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/07/blog-post_4725.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. Διότι πλέον στην Ελλάδα η λεηλασία του Eλληνικού λαού, από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των «μηχανισμών» άμυνας του λαου είναι πλέον γεγονός.Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ Η «αριστερά» δεν άφησε τίποτα όρθιο. Πρόδωσε όλους τους μεγάλους λαϊκούς αγώνες, ενσωματώθηκε πλήρως στο αστικό καθεστώς (μέχρι που συγκυβέρνησε με τον ακραίο ταξικό αντίπαλο την Δεξιά) Το σπουδαιότερο: Αποτέλεσε την ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ αιχμή της νεοταξικής στρατηγικής των «ανοικτών συνόρων» και όλων των αντίστοιχων νεοταξικών ιδεολογημάτων: του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσιμού», της «πολυπολιτισμικότητας», των «δικαιωμάτων των μειονοτήτων» και κάθε κοινωνικής και πολιτικής διαστροφής Αυτή η «αριστερά» βρέθηκε στην πρωτοπορία της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, σφυρηλατώντας έτσι το «εργαλείο» ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ όλων κοινωνικών, των συνδικαλιστικών και των πολιτικών κατακτήσεων της εργατικής? τάξης, καθώς και των «εθνικών» ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ της ελληνικής κοινωνίας. Ποια είναι τα σχέδια του ΚΚΕ του ΣΥΡΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και όλων? των αριστερών ""φιλανθρωπιστων"" για όλους τους "λαθρους" που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη? και για τις ατέλειωτα καραβάνια που είναι στο δρόμο με προορισμό εμάς , διότι υπάρχουν πολλοί που έχουν συμφέροντα από την νομιμοποίηση όλων των "λαθρων" Υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο το οποιο εξυπηρετείται από δυο άκρα.Φαίνονται τόσο διαφορετικά όμως έχουν "πολλα κοινα" μεταξύ τους. "Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ" έχει το σχέδιο ελεύθερης μεταφοράς κεφαλαίων "καταργηση"? των συνόρων και των πολιτικών κυβερνήσεων ώστε να εξυπερέτηση το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης.Το μεγάλο του όπλο στραγγαλίζοντας υποανάπτυκτα κράτη τους "αποζημα" τις πρώτες ύλες και στέλνει τον πληθυσμό σκλάβους στα προηγμένα κράτη όπου κατεβάζουν την αμοιβή του εργάτη και διαλύουν τα εργατικά δικαιώματα. ‎"Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" Θέλοντας να χτυπήσει το κεφαλαιο πρεσβεύει? ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα ,οι άνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν Εθνικά κάπου, όλοι είμαστε το ίδιο.Ελεύθερη μετανάστευση άρα σπάσιμο στα μερο......κάματα ,Απειλή των εργατικών δικαιωμάτων άρα απεργίες αναμπουμπούλα και το κόμμα ανεβαίνει Kατάργηση των συνόρων ελευθερια μετακίνησης πληθυσμού ώστε να υπάρχει ένα Παγκοσμιο σοσιαλιστικό κράτος.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ και στην μέση υπάρχουμε εμείς που μας βουλιάζουν κάθε μέρα κάτω από τα συμφέροντα τους..