Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σομαλός μουσουλμάνος έσπασε τα δάκτυλα της γυναίκας του γιατί ήθελε να ταΐσει τα παιδιά της κατά την διάρκεια του Ραμαζανού


Ένα 24χρονος Σομαλός μουσουλμάνος στη Γερμανία έσπασε δύο δάχτυλα της συζύγου του μετά από μια έντονη διαφωνία που είχαν το προηγούμενο Σάββατο (18 Αυγούστου).
Σύμφωνα με τη Βόρεια Αστυνομική Διεύθυνση στο Neuruppin, η γυναίκα θέλησε να δώσει στα δύο μικρά παιδιά της, κάτι για να φάνε κατά τη διάρκεια του μήνα της μουσουλμανικής νηστείας του Ραμαζανιού.
Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στο σύζυγό της, ο οποίος θεωρώντας ότι αυτό είναι μεγάλη αμαρτία σύμφωνα με την ισλαμική πίστη, της το απαγόρευσε χρησιμοποιώντας βία. 
Η αστυνομία παρέπεμψε τον 24χρονο για στέγαση στη κοινότητας Stolpe Süd-στην περιοχή Hennigsdorf. Στη γυναίκα δόθηκε ιατρική περίθαλψη ως εξωτερικός ασθενής.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: