Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνοι επιτίθενται σε αριστερή ομιλήτρια σε κομμουνιστικό φεστιβάλ!Η Caroline Fourest είναι μια Γαλλίδα λεσβία αριστερή δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότρια του ‘αντιρατσιστικού - αντιθρησκευτικού’ περιοδικού "ProChoix", η οποία προσπαθεί να βρει την ‘λεπτή ισορροπία’ μεταξύ του κινδύνου από τον «ισλαμισμό» και του κινδύνου από την «άκρα δεξιά». Έχει προσπαθήσει να προειδοποιήσει την αριστερά της Ευρώπης σχετικά με τους κινδύνους της συμπόρευσής της με το Ισλάμ και για το λόγο αυτό έχει δει πολλές φορές τον εαυτό της να εξοστρακίζεται από τους πρώην συντρόφους της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα αριστερά διαπιστευτήριά της επιτίθεται συνεχώς στο Εθνικό Μέτωπο, ενώ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο κατά της Marine Le Pen λίγο πριν από τις τελευταίες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
 
Αλλά, όπως αυτό το βίντεο αποδεικνύει, αυτή η λεπτή ισορροπία φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη, καθώς το Ισλάμ ολοκληρώνει την κατάκτηση της αριστεράς στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη στο ετήσιο Κομμουνιστικό φεστιβάλ “Fête de l’Huma” στα βόρεια του Παρισιού, όπου η Fourest κλήθηκε να αναπτύξει το θέμα "Πώς να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το Εθνικό Μέτωπο;"

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Fourest δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους που φοράνε την παραδοσιακή ενδυμασία. Οι μουσουλμανικές οργανώσεις είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για την πρόσκλησή της και είχαν ζητήσει να αποσυρθεί, από το φεστιβάλ, κατηγορώντας την ότι είναι «ισλαμόφοβη». Αλλά αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τον αποκλεισμό της, έκαναν ό,τι συνήθως κάνουν οι μουσουλμάνοι: στράφηκαν στη βία.
  
Καθώς οι μουσουλμάνοι προσπαθούν να σταματήσουν την ομιλία της, οι αριστεροί χωρίζονται σε δύο ομάδες, η μια που υποστηρίζει το δικαίωμά της να μιλήσει, και η άλλη που δεν το υποστηρίζει. Σε μια σκηνή που μοιάζει να είναι το αποκορύφωμα της παρωδίας και ένα τέλειο σύμβολο της σύγχρονης σύγχυσης της αριστεράς, οι μουσουλμάνοι που είναι κατά της Fourest κραυγάζουν "Ο ρατσισμός δεν θα περάσει", ενώ εκείνοι που είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου τους απαντάνε φωνάζοντας "Ο φασισμός δεν θα περάσει! "Αυτό συνεχίζεται για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αρχίζουν οι καρπαζιές και η «σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος», καθώς η εκδήλωση ακυρώνεται.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για γέλια και για κλάματα.Για να μην μακρηγορούμε,ο παραλογισμός του αριστερισμού και του φασισμού της πολιτικής ορθότητας (αυτής της ιδεολογικής λέπρας) δεν θα μπορούσε να καταδειχθεί πιο ευκρινώς...

Σε φιλοσοφική γλώσσα θα τ'ονομάζαμε και "contradictio in se".Ήτοι "αυτοαντίφαση"...Η Κορωνίδα του παραλογισμού!!

Σουκαράς Απόστολος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ CΙΑ NA TIΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Απόστολε ήδη άρχισαν τα όργανα ανάμεσα σε "λάθρο" και "αλληλέγγυους"...

Διάβασε το παρακάτω άρθρο στον σύνδεσμο,τα άτομα είναι φελλοί!Προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανθελληνικές ιδεοληψίες τους αναγκάζονται αυτοί οι φανατικοί άθεοι(αναρχοαριστεροί) να συμπορεύονται με φανατικούς ισλαμιστές,το αποτέλεσμα θα χάριζε άφθονο γέλιο αν δεν ήταν τραγικό για την Πατρίδα...

http://filonoi.gr/m-arxise-na-ragizi-to-metopo-anarxikon-kai-mousoulmanon/

konion είπε...

Οἱ ἀνώμαλοι, ὤχ συγνώμη, ὁμοφυλόφιλοι ἤθελα νὰ πῶ ἔχουν καταλάβει τὶ τοὺς περιμένει.

Ἦλθε ἡ ὥρα κάπως νὰ πληρώσουν ὅσοι νομίζουν ὅτι οἱ μουσουλμᾶνοι εἶναι τὸ νέο αἷμα τῆς ἀριστερᾶς καὶ τοῦ προλεταριάτου. Ἔτσι κι ἀλλιῶς τὸ ξῦλο βοηθᾶ τὸν ἄνθρωπο νὰ ξυπνἠση.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι καθώς αξίζει εδώ να σημειώσω έναν ακόμα σύνδεσμο,καθώς στην προκειμένη περίπτωση συγκρούονται μουσουλμάνοι,αριστεροί και μια λεσβία (τζάκ-ποτ!)...Κατάσταση η οποία προκαλεί σύγχυση στο μυαλουδάκι του "προοδευτικού" που δεν ξέρει τι είναι "ισχυρότερο"...(σαν τις παλαιές κάρτες "υπερ-ατού" ένα πράγμα)

Παρακάτω ένα πρόχειρος οδηγός- ματιά στην σκέψη της θολοκουλτούρας, γραμμένος με πολύ χιούμορ από τον συντάκτη του άρθρου...

"η ιεραρχία του προοδευτικού"
http://aristidisdikaios.blogspot.gr/2011/02/blog-post_18.html