Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας.Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας». 

Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιασ Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνόν σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.

Ο Πάπας είπε:

«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."

Αυτές οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από τον Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το 2010 η Καθολική Εκκλησία ζήτησε τη δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κλάδου και της διεθνούς προσφοράς χρήματος.

Αναφέρθηκε ότι το Βατικανό ζήτησε «μια υπερεθνική αρχή», η οποία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγεί και να ελέγχει τις παγκόσμιες οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.

Η νέα κίνηση της Κίνας για στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία, οι αυξανόμενες παρεισφρήσεις από ταΗνωμένα Έθνη όσον αφορά τον έλεγχο του Διαδικτύου και οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από την Καθολική Εκκλησία, όλα δείχνουν πως ο κόσμος βαδίζει προς μια νέα παγκόσμια τάξη. Σε ένα δρόμο από τον οποίο δεν θα υπάρχει επιστροφή.

Διάβασε:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 12.12.2012
Mετά τις ομολογίες διαφόρων πολιτικών ηγετών, για την ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, αρχίζουν οι ομολογίες και από θρησκευτικούς ηγέτες. Γίνεται πλέον κατανοητό ότι όλοι αυτοί οι ηγέτες (πολιτικοί και θρησκευτικοί), με τέτοιες δηλώσεις προετοιμάζουν τους λαούς να δεχτούν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία όμως δεν πρόκειται να είναι δημοκρατική και να λειτουργήσει εις όφελος των λαών, αλλά εις όφελος της ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Νέα Πρωία είπε...

Σχόλιο Ιστολογίου Νέα Πρωία:
Η είδηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη. Αντιθέτως έρχεται να διαλύσει κάθε αμφιβολία για το ότι το Βατικανό εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους κεντρικότερους παράγοντες που απεργάζονται την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στα πλαίσια των απροκάλυπτων μεθοδεύσεων του, ήδη πριν ενάμιση χρόνο (30/5/2011) Ιησουΐτες είχαν διοργάνωσει στην Αθήνα σχετική προπαγανδιστική διάλεξη-συζήτησημε θέμα «Παγκοσμιοποίηση & Χριστιανισμός: Πολιτιστικές Ταυτότητες καί Παγκόσμια Διακυβέρνηση».

Διαβάστε την ανάλυση που είχαμε δημοσιεύσει για την εν λόγω εκδήλωση με τίτλο "Θρησκειακές διεργασίες ἐνόψει Παγκόσμιας Διακυβέρνησης." στο link http://neaproia.wordpress.com/2011/07/24/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C/