Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη», δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν




Την περασμένη Παρασκευή, στις 5 Απριλίου, στην ομιλία του στην 38η Ετήσια Διάσκεψη της Τράπεζας Εξαγωγών-Εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, DC, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) υποστήριξε ότι "η θετική εργασία που έχουμε τώρα είναι να δημιουργήσουμε στην πραγματικότητα μια νέα παγκόσμια τάξη" (“The affirmative task we have now is to actually create a new world order” - το ‘task’ μπορεί να μεταφραστεί και σαν ‘υποχρέωση’) - Βλ. το βίντεο που ακολουθεί.


Όποτε οι παγκοσμιοποιητές πολιτικοί, τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων αρχίσουν να μιλάνε για μια «νέα παγκόσμια τάξη», οι λογικοί άνθρωποι πρέπει να αγρυπνούν. Αυτό, επειδή έχει γίνει φανερό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ότι σε ελίτ κύκλους της παγκοσμιοποίησης αυτή η φράση ήταν, και είναι, ο κώδικας για την "παγκόσμια διακυβέρνηση" (“global governance” που ζητούσε και ο ΓΑΠ) και, τελικά, την παγκόσμια κυβέρνηση. Και, φυσικά, κάνοντας καλά την δουλειά τους, όπως πάντα. τα «προοδευτικά» ΜΜΕ ειρωνεύονται τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τρέχουν να γελοιοποιήσουν κάποιον που επισημαίνει αυτό το προφανές γεγονός.

Έτσι έκανε π.χ. η ιστοσελίδα Gawker.com που στις 7 Απριλίου βιάστηκε να σατιρίσει τους ανησυχούντες για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη γράφοντας "Τα Χριστούγεννα των συνομωσιολόγων ήρθαν νωρίς καθώς ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον όρο ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν έχει χρησιμοποιήσει τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στις 23 Απριλίου του 1992, ο Μπάιντεν έγραψε ένα άρθρο στην Wall Street Journal με τίτλο, «Πώς έμαθα να αγαπώ την Νέα Τάξη Πραγμάτων» (“How I Learned to Love the New World Order”), στο οποίο εξυμνούσε την «συλλογική ασφάλεια» μέσω των Ηνωμένων Εθνών και έκανε έκκληση για μια «μόνιμη δέσμευση των δυνάμεων για χρήση από το Συμβούλιο Ασφαλείας» (βλ. εδώ).

ΚΟ:

- Ο Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε στο Σκράντον της Πενσυλβάνια στις 20 Σεπτεμβρίου 1942. Ήταν γερουσιαστής από το Ντέλαγουερ από τις 3 Ιανουαρίου 1973 και μέχρι την παραίτησή του, λόγω της εκλογής του στην αντιπροεδρία, στις 15 Ιανουαρίου 2009.
- Ο Biden το 2010 είχε συγχαρεί τον ΓΑΠ στον Λευκό Οίκο, λέγοντας  «Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στον σωστό δρόμο». Ο ΓΑΠ τότε τον... διέκοψε, λέγοντας «είμαστε ήδη στον σωστό δρόμο». 
- Ο Μπάιντεν είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council on Foreign Relations) και έχει παραβρεθεί σε συνδιασκέψεις της Λέσχης Bilderberg. Είχε επιλεχτεί από την ‘αυθεντία’ της Bilderberg και μέλος της Goldman Sachs, του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, James A. Johnson, (βλ. εδώ).
- Ο Μπάιντεν είναι Σιωνιστής. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Τζο Μπάιντεν (το 2007) να δηλώνει «είμαι Σιωνιστής».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


3 σχόλια:

konion είπε...

Προφανῶς τὰ συμφέροντα τῶν Η.Π.Α. εἶναι αὐτὸ ποὺ λέγεται «Νέα Παγκόσμιος Τάξις».

Ἀλήθεια, πόσο αἷμα ἑλληνικὸ ἔχει ὁ κ. Παπανδρέου (ΓΑΠ);

Ανώνυμος είπε...

10.4.2013
Είναι τόσο ενδιαφέρον και τεράστιο το θέμα που δεν φτάνει ούτε ολόκληρο βιβλίο για να το καταλάβουν καλά, όσοι το γνωρίζουν λίγο ή καθόλου. Προαιώνιος πόθος των εβραίων σιωνιστών είναι η παγκόσμια κυριαρχία την οποία μέχρι τώρα έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Για το σκοπό τους αυτό, έχουν χρησιμοποιήσει ένα σωρό μεθόδους. Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο ''Τα 24 πρωτόκολλα των σοφών της Σιών'', μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει Νέα Παγκόσμια Τάξη, Παγκόσμια Κυβέρνηση ή θρησκευτικός οικουμενισμός. Πράγματι θα την πετύχουν την παγκόσμια κυβέρνησή τους οι σιωνιστές, διότι κατάφεραν να έχουν κυβερνήτες σε όλες σχεδόν τις χώρες της γης οι οποίοι εκτελούν τις εντολές τους. Επικεφαλής της παγκόσμιας κυβέρνησής τους θα είναι κατ' εμάς τους χριστιανούς ο αντίχριστος, κατ' αυτούς ο αναμενόμενος Μεσσίας τους. Μόνο που η παγκόσμια κυριαρχία του ''Μεσσία τους'' θα κρατήσει 3,5 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτή θα κτίσει το Ναό του Σολομώντα, θα σφραγίσει όλους τους ανθρώπους της γης για να μπορούν να συναλλάσσονται, και θα καταδιώξει όχι μόνο όλους τους εθνικούς αλλά και τους ίδιους τους εβραίους που θα είναι εναντίον του. Καταλαβαίνοντας τότε οι απλοί εβραίοι, οι σιωνιστές και όλα τα τσιράκια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ότι πλανήθηκαν οικτρά από τον ''Μεσσία'' τους ή τον παγκόσμιο κυβερνήτη τους, θα κλάψουν πικρά, αλλά θα είναι αργά !

Ανώνυμος είπε...

Για τον μπαιντεν λέγανε οτι είναι φιλελλην.γίνεται σιωνιστής και φιλέλλην;