Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια παραδέχεται ότι ο πραγματικός σκοπός του αγώνα των ομοφυλόφιλων για "ισότητα στο γάμο" είναι να καταστρέψουν το γάμο


Αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φανατικοί σε όλες τις κινήσεις, αυτό δεν μειώνει τα όσα ομολόγησε πρόσφατα η λεσβία δημοσιογράφος Masha Gessen* . Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχτηκε πραγματικά ότι οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές λένε ψέματα σχετικά με την ριζοσπαστική πολιτική τους ατζέντα. Είπε ότι δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση στο θεσμό του γάμου. Θέλουν να τον επαναπροσδιορίσουν ριζικά και τελικά να τον εξαλείψουν.

Αυτά είναι που δήλωσε πρόσφατα σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη:

«Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται, αλλά νομίζω επίσης ότι δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι ο θεσμός του γάμου δεν πρέπει να υπάρχει. ... Ο αγώνας για τον γκέι ‘γάμο’ περιλαμβάνει γενικά ψέματα για το τι πρόκειται να κάνουμε με το γάμο, όταν θα φτάσουμε εκεί - γιατί λέμε ψέματα ότι ο θεσμός του γάμου δεν πρόκειται να αλλάξει, και αυτό είναι ένα ψέμα.

Ο θεσμός του γάμου πρόκειται να αλλάξει, και πρέπει να αλλάξει. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει. Και δεν μου αρέσει να συμμετέχω στη δημιουργία μύθων για τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν έκανα γνωστή την ομοφυλοφιλία μου πριν από τριάντα χρόνια.

Έχω τρία παιδιά που έχουν πέντε γονείς, περισσότερους ή λιγότερους, και δεν βλέπω γιατί δεν πρέπει να έχουν πέντε γονείς νόμιμους ... Γνώρισα τη νέα μου σύντροφο, και μόλις είχε ένα μωρό, και ο βιολογικός πατέρας αυτού του μωρού είναι ο αδελφός μου και ο βιολογικός πατέρας της κόρης μου είναι ένας άνθρωπος που ζει στη Ρωσία, και ο υιοθετημένος γιος μου τον θεωρεί επίσης για πατέρα του. Έτσι, οι πέντε γονείς χωρίζονται σε δύο ομάδες των τριών ... Και πραγματικά, θα ήθελα να ζήσω σε ένα νομικό σύστημα που είναι σε θέση να αντικατοπτρίζει αυτή την πραγματικότητα, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι συμβατό με το θεσμό του γάμου».

Για αρκετό καιρό, οι υπερασπιστές του "φυσικού" γάμου προσπαθούν να επισημάνουν ότι η πραγματική ατζέντα πίσω από τις οργανώσεις λόμπι των ομοφυλόφιλων δεν είναι η «ισότητα στο γάμο». Είναι το ολοκληρωτικό ξέφτισμα του γάμου και η εκρίζωση των παραδοσιακών αξιών από την κοινωνία. Και φυσικά θα υπάρχουν άοκνες προσπάθειες να φιμώθεί και να τιμωρηθεί κάθε χριστιανός ή εκκλησία που θα τηρεί τις παραδοσιακές θρησκευτικές τους διδασκαλίες για το γάμο και τη σεξουαλική ηθική.

Αν και λίγοι μιλάνε τόσο ανοιχτά όσο αυτή η λεσβία ακτιβίστρια σε αυτή τη συνέντευξη, έχουμε αριθμητικά παραδείγματα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της. Παρά την ευκαιρία που έχουν να «παντρευτούν», με τους διάφορους νόμους, είναι σχετικά μικρά τα ποσοστά των ομοφυλοφίλων που πραγματικά κάνουν τον κόπο να «παντρευτούν» σε σύγκριση με τους ετεροφυλόφιλους συναδέλφους τους. Αυτό προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική ανάγκη για την «δίκαιη» επέκταση των προνομίων του γάμου. Μόνο το 12 τοις εκατό των ομοφυλοφίλων στην Ολλανδία έχει «παντρευτεί» σε σύγκριση με το 86 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων συνομηλίκων τους. Λιγότερο από το 20 τοις εκατό των ζευγαριών του ίδιου φύλου που ήδη ζουν μαζί στην Καλιφόρνια «παντρεύτηκαν» όταν τους δόθηκε η ευκαιρία το 2008. Αντίθετα, το 91 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών στην Καλιφόρνια οι οποίοι ζουν μαζί είναι παντρεμένοι.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για πολιτιστική αλλαγή και γκρέμισμα της παραδοσιακής ηθικής της οικογένειας, καθώς φαίνεται ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι που ζουν μαζί, ούτε χρειάζονται ούτε επιθυμούν να παντρευτούν, αν και επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το θεσμό του γάμου.

Οι γκέι και οι λεσβίες είναι ελεύθεροι να ζήσουν όπως θέλουν, και ζούμε σε μια κοινωνία που απερίφραστα τους επικροτεί με ένα τρόπο που δεν υπήρξε ποτέ πριν στην ιστορία μας, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να ξαναγράψουν τον γάμο για ολόκληρη την κοινωνία.
* Η Gessen γεννήθηκε το 1967 στη Μόσχα σε μια οικογένεια Εβραίων Ασκενάζι. Το 1981 μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιστρέφοντας το 1991 στη Μόσχα, όπου ζει σήμερα. Στο βιβλίο της «The Man Without a Face: η απίθανη άνοδος του Βλαντιμίρ Πούτιν» είναι μια πολιτική βιογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο περιγράφει ως δικτάτορα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

konion είπε...

Ὁ γάμος εἶναι καὶ μία καλὴ μηχανὴ γιὰ τοὺς ὁμοφυλοφίλους, μεταβιβάσεως περιουσιῶν.
Ξέρετε πόσοι φτωχοὶ ὁμοφυλόφιλοι θὰ παντρεύονταν ἕνα πλούσιο τοιοῦτο γιὰ νὰ τοῦ φάνε περιουσία, σύνταξι κ.λπ.;
Θὰ πληρώνη ἡ κοινωνία συντάξεις ἀβέρτα σὲ αὐτοὺς ποὺ σκοπίμως δὲν τὴν διαιωνίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Η διαλυση του ακρογωνιαιου λιθου της καθε κοινωνιας που ειναι η οικογενεια ειναι ο απωτερος σκοπος των εβραιων ωστε να εφαρμοσουν πληρως τα Πρωτοκολλα τους.
Πολεμουν την Οικογενεια και τον Χριστιανισμο λυσσαλεα εδω και αιωνες.

Andrew είπε...

Οι Εβραίοι απο τοτε που σταυρωσαν τον Χριστο εχουν δαιμονιο? Πραγματικα η συμπεριφορά τους εκει παραπέμπει...

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες επίτηδες ψέμματα για όσα είπε η λεσβία. Δε παραδέχεται ότι ο αληθινός σκοπός τους είναι να καταστρέψουν το γάμο. Δε λέει πουθενά ότι οργανώνονται για να κάνουν αυτό το πράγμα.

Λέει ότι δε της αρέσει καθόλου το να υπάρχει ο θεσμός του γάμου. Λέει ότι δε καταλαβαίνει το λόγο που υπάρχει ο γάμος.

Αλλά, φυσικά, πήρες τις απόψεις της και θεώρησες επίτηδες ότι: 1. Η λεσβία αυτή εκπροσωπεί όλους τους οργανωμένους ανώμαλους που ζητούν γάμο και 2. Ότι έκανε κάποια 'αποκάλυψη' για τον 'αληθινό' σκοπό των ανώμαλων οργανώσεων.

Νομίζεις ότι τα ψέμματα που έγραψες σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο από αυτούς, ή χειρότερο;

Ανώνυμος είπε...

""""""Polemarxos""""""" (σε πολλα εισαγωγικα)

Εσυ πρεπει νασαι η πρωτοπαλληκαρισα της ............Βαλλιανατης


Φιλος των
Αχιλλεα/Πατροκλου

Ανώνυμος είπε...

Born into an Ashkenazi Jewish family in Moscow, in 1981 Gessen moved with her family to the United States, returning in 1991 to Moscow, where she lives now.[1] She holds both Russian and US citizenship.