Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΑ: Φετβά ισλαμιστή κληρικού δίνει την άδεια στους «επαναστάτες» να βιάζουν γυναίκες


"Σεξουαλική τζιχάντ" από τους υποστηριζόμενους από το ΝΑΤΟ «αντάρτες» 

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Άλλος ένας ισλαμιστής κληρικός ανακοίνωσε δημόσια μια φετφά που επιτρέπει στους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ αντάρτες του ‘Ελεύθερου Στρατού της Συρίας’ (FSA) να βιάζουν μη σουνίτισσες γυναίκες στη Συρία, στο πλαίσιο μιας «σεξουαλικής τζιχάντ» που έχει φέρει στην χώρα κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αντι-Άσαντ μαχητών.

"Ο Σαλαφιστής Σείχης Yasir al-‘Ajlawni, Ιορδανικής καταγωγής (φωτο), που ζούσε στη Δαμασκό της Συρίας εδώ και 17 χρόνια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube την περασμένη εβδομάδα, όπου είπε ότι ετοιμαζόταν να εκδώσει ένα "νόμιμο φετβά" που καθιστά νόμιμο (στα μάτια του Ισλάμ) για όσους Μουσουλμάνους αγωνίζονται να ανατρέψουν τον κοσμικό πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ και να εγκαταστήσουν το νόμο της Σαρία να "συλλαμβάνουν και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με "όλες τις γυναίκες που δεν ανήκουν στο σουνιτικό Ισλάμ, ειδικά εκείνες που ανήκουν στην ‘αίρεση’ του Ασάντ, τους Αλεβίτες, καθώς και τους Δρούζους και αρκετές άλλες, βασικά, όλες τις μη-σουνίτισσες και μη-μουσουλμάνες», αναφέρει το Human Events.
Το CNS News ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών αποστέλλονται στη Συρία από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής μετά από πρόσκληση του Σαουδάραβα ιεροκήρυκα Sheikh Mohamed al-Arifi (φώτο) στους αντάρτες να συμμετάσχουν σε μια «σεξουαλική τζιχάντ», ένα ονομαζόμενο "προσωρινό γάμο", που αναλογεί σε κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική δουλεία.

Αν και ο ίδιος αργότερα υπαναχώρησε μετά από πιέσεις, "ο al-Arifi είχε εκδώσει φετφά λέγοντας στους Σύριους αντάρτες ότι μπορούν να "παντρευτούν προσωρινά" κορίτσια από τη Συρία από την ηλικία των 14, και να υποσχεθούν "παράδεισο" στις "γυναίκες" τους", λέει η είδηση.

Η φετφά επέτρεπε "γάμο επαφής" με αιχμαλωτισμένες Σύριες γυναίκες που θα διαρκεί για λίγες ώρες, "προκειμένου να ξεδίνουν οι μαχητές", κάτι που, όπως σημειώνει το Human Events, είναι «γνωστό και ως βιασμός από συμμορίες».
Ο Αιγύπτιος Sheikh Ishaq Huwaini (φώτο) είχε επίσης κάνει έκκληση οι «αιχμάλωτοι άπιστοι» να οδηγούνται στην "αγορά σκλάβων, όπου πωλούνται τα κορίτσια σκλάβες και οι παλλακίδες» και να δίνονται στους τζιχαντιστές.

«Πήγαινε στην αγορά και αγόρασέ την και θα είναι σαν τη νόμιμη σύντροφό σου αν και χωρίς σύμβαση, ένας φύλακας, ή οτιδήποτε από αυτά τα πράγματα-και αυτό έχει συμφωνηθεί με την ulema .... Με άλλα λόγια, όταν θέλεις μια σεξουαλική σκλάβα, πήγαινε στην αγορά και πάρε όποιο θηλυκό επιθυμείς και αγόρασέ το», δήλωσε ο Huwaini.

Ενώ αμέτρητες εκθέσεις για βιασμούς Σύριων γυναικών από μαχητές της FSA έχουν αγνοηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σήμερα το Atlantic Wire ισχυρίζεται ότι μόλις το 1 τοις εκατό του συνόλου των βιασμών στη Συρία πραγματοποιούνται από μαχητές της αντιπολίτευσης και ότι η συντριπτική πλειοψηφία διαπράττεται από "στρατιώτες του καθεστώτος", παρά τις ενδείξεις ότι οι στρατιώτες του Άσαντ επανειλημμένα έχουν λάβει εντολές να μην παρενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες.

Οι Σύριες βιάζονται επίσης και από Ιορδανούς σε στρατόπεδα προσφύγων.

«Στους άντρες - συνήθως από τη Σαουδική Αραβία και άλλα κράτη του Κόλπου - δίνεται απόλυτη ελευθερία στα στρατόπεδα. Ερχόμενοι με το πρόσχημα των ευεργετών που προσφέρουν φιλανθρωπία, σε αντάλλαγμα πολλοί θέλουν μια γυναίκα, λέει το Channel 4 News. "Αλλά αυτοί είναι εικονικοί γάμοι - για τους άνδρες τουλάχιστον. Οι λεγόμενοι «γάμοι ευχαρίστησης», δίνουν κάλυψη - μια βιτρίνα αξιοπρέπειας – στους πλούσιους άνδρες που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά ευάλωτες γυναίκες».
Είναι ιδιαίτερα ειρωνικό το γεγονός ότι οι εξτρεμιστές σαλαφιστές μαχητές - οι οποίοι πιστεύουν ότι ο σκοπός τους είναι ‘ιερός’ και δίκαιος, ενώ αποκεφαλίζουν  κρατούμενους, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" εν αναμονή των 72 παρθένων τους στον ‘Παράδεισο’ - εξακολουθούν να ονομάζονται "μαχητές της ελευθερίας" από τα media, ακόμα και αυτές οι συμμορία που βιάζουν παιδιά και διαπράττουν μια πληθώρα από άλλες αγριότητες.

Ο Raymond Ibrahim, Αναπληρωτής Ερευνητής στο Middle East Forum, σημείωσε ότι η υποστήριξη των βιασμών από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους στη Συρία και αλλού είναι μια εκτροπή και ότι, "η μόνη ανωμαλία φαίνεται να είναι η χονδροειδής υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για αυτούς τους φανερά βιαστές και τρομοκράτες - στο όνομα της «δημοκρατίας».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γ.ΒΛΑΧΟΣ / 5.4.2013
Είναι δυνατόν σε τέτοια θέματα να μην απαντάει κανείς ; Ενώ δεν υπάρχει αξιοπρέπεια στην πολιτική ζωή, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια ούτε στη θρησκευτική.Αυτά τα φανατισμένα κτήνη του ισλάμ, δεν φτάνει που έχουν το θράσος να αποκαλούν εμάς ''άπιστους'', εχουν επιπλέον το θράσος να βιάζουν χριστιανές γυναίκες. Πώς θα τους φαίνονταν αν βιάζαμε εμείς μία μουσουλμάνα νεαρή ; Θα τους άρεσε ; Θα ξεσηκώνονταν και τον ένοχο που θα συλλάμβαναν, την άλλη μέρα θα τον αποκεφάλιζαν. Ομως, ο αρωστημένος φανατισμός που έχουν δεν τους αφήνει να δουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια τους πιστούς των άλλων θρησκειών.Δεν τους αφήνει να φερθούν ανθρώπινα. Μπροστά στον ακραίο φανατισμό τους, αδιαφορούν για την αξιοπρέπεια των άλλων πιστών. Μεταξύ των άλλων, καταστρέφουν και ρημάζουν χριστιανικές εκκλησίες στη Συρία και άλλες χώρες, ίσως επειδή αυτοί είναι ''πιστοί'' κι εμείς είμαστε οι ''άπιστοι''. Κατά τα άλλα, οι θεματοφύλακες της ορθοδοξίας μας, όπως ο οικουμενίσταρος πατριάρχης Βαρθολομαίος και η υπόλοιπη παρέα του, το μόνο που της ενδιαφέρει είναι οι διαχριστιανικές και διαθρησκειακές συναντήσεις. Πως δηλαδή να προωθήσουν την πανθρησκεία.Τους έχετε ακούσει καμία φορά να διαμαρτηρηθούν έντονα για τις αγριότητες των φανατικών κτηνών του ισλάμ ; Μέχρι τώρα δεν το έχουν κάνει και φοβάμαι πως δεν πρόκειται να το κάνουν. Αυτοί έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τη χριστιανική μας θρησκεία, αλλά τηρούν σιγή ιχθύος. Θα δώσουν όμως, μεγάλη απολογία κατά την ώρα της Κρίσεως.Είναι επικίνδυνοι και ανάξιοι για την αποστολή τους.

Ανώνυμος είπε...

Έχω πολύ καιρό να σχολιάσω αλλά σε παρακολουθώ...βουβά
http://www.prisonplanet.gr/διεθνη/15928-h-άλλη-όψη-του-ντουμπάι

SkyWatcher είπε...

Θα σε παρακαλούσα θερμά να ξεβουβαθείς!