Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η εποχή της «αγάπης»: Ιεράρχες μοιράζουν Κοράνια σαν «δώρο»Η πρόσφατη είδηση:

Ο νεοχειροτονημένος Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρωνείας Παντελεήμονας, (ο οποίος αποκάλεσε την Κομοτηνή με τουρκικό όνομα («Γκιουλμουτζίνα» στην επίσημη τελετή ενθρόνισης του!! - δείτε βίντεο εδώ), επισκεπτόμενος τον Μουφτή Κομοτηνής του πρόσφερε δώρο ένα Κοράνι.
Όπως μεταδόθηκε από την Μουφτεία : «Ο νέος Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρώνειας Παντελεήμων στις 26 Μαρτίου 2013 και ημέρα Τρίτη, επισκέφθηκε τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο στα γραφεία της Μουφτείας. Η συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερο θετικό κλίμα, ο Μουφτής Κομοτηνής Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κομοτηνής και Μαρώνειας κ. Παντελεήμονα για την επίσκεψη του και τόνισε αυτή η επίσκεψη αποτελεί ένδειξη σύγκλισης μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών  της περιοχής. Ο Σοφολογιότατος Μουφτής επεσήμανε την σημασία να διδαχθεί ο λαός την θεϊκή κουλτούρα και τόνισε ότι σε αυτό καθοριστικό ρόλο παίζουν οι  ηγέτες και των δύο θρησκειών. Η συνάντηση έλαβε τέλος με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων».

 Πέρσι τέτοια εποχή, (18 Απριλίου 2012) ήταν η σειρά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων να δωρίσει Κοράνια. Στο πρίγκηπα της Ιορδανίας Εμίρ Γάζη και στον Μουφτή της Αιγύπτου Αλί Τζούμαση Τζαμάκ. Μάλιστα στον πρίγκηπα δόθηκε Κοράνι «εξ ελεφαντοστούν» και στον Μουφτή πλακέτα «μετ’ επιγραφής χωρίων του Κορανίου»..

Το Οκτώβριο του 2009 ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρισκόμενος στην Ατλάντα της Αμερικής, έκανε δώρο ένα Κοράνιο στον πρόεδρο της Coca Cola, το οποίο αποκάλεσε μάλιστα, «Άγιο Κοράνι» και ιερό βιβλίο «των αδελφών μας» των μουσουλμάνων. Στην ομιλία του είπε τα εξής: «Αξιότιμοι Μουχτάρ και Δάφνη Κεντ [ο μουσουλμάνος Πρόεδρος της Coca Cola και η σύζυγός του]…. Αγαπητέ φίλε Μουχτάρ… γνωρίζουμε πως οι ηρωικές προσπάθειες των γονιών σου χάριν των εβραίων κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δεν βασίζονταν σε κάποια θρησκευτική κοσμοαντίληψη αλλά στο σφαιρικό όραμα της αγάπης για όλους τους ανθρώπους και της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής….. Έχω ένα μικρό αναμνηστικό. Μικρό και σπουδαίο. Αναμνηστικό για την Δάφνη και τον Μουχτάρ. Αυτό είναι το Άγιο Κοράνιο. Το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων αδελφών μας».Λίγες ημέρες αργότερα, ο Πατριάρχης έδωσε και πάλι ένα Κοράνι ως "δώρο" στον πρόεδρο του Μουσουλμανικού Συμβουλίου του Καυκάσου Allahshukur Pasha-zade για την 60η επέτειο. Το Κοράνι δόθηκε στον Σείχη ενώπιον των αντιπροσώπων των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, του Βατικανού, και ισλαμικών κοινοτήτων από όλο τον κόσμο, σε μια «σεμνή τελετή» που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Gulistan στο Μπακού.

Οι Καθολικοί είναι όμως πιο... προχωρημένοι..

Έτσι, το 1999 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ δεν αρκέστηκε στο να δωρίσει ή να διαβάσει το Κοράνι. Έκανε κάτι ασύλληπτο. Το πήρε και το φίλησε! (Το Κοράνι που φίλησε με «ιερό σεβασμό», μεταξύ άλλων, αρνείται την θεότητα του Ιησού Χριστού*).   
 
Το 1999 (πριν τον Πάπα) ο καθολικός ιερέας George Marovitch, μπροστά στα έκπληκτα μάτια χριστιανών και μουσουλμάνων, προσκύνησε το Κοράνι κατά την πρώτη ημέρα του εορτασμού του Ραμαζανιού στην Κωνσταντινούπολη. Την είδηση έγραψε η εφημερίδα «Εξουσία» (19-1-1999) και βρίσκεται στο χρήσιμο βιβλίο «Ορθοδοξία, Ισλάμ και Πολιτισμός» του Νικ. Βασιλειάδη.

Στην Δύση επίσης, στα πλαίσια του «πλουραλισμού» (δηλ. Οικουμενισμού – συγκρητισμού) και της «πολυπολιτισμικότητας» έχει γίνει «μόδα» η ανάγνωση του Κορανίου μέσα στους χριστιανικούς ναούς, ιδιαίτερα των προτεσταντικών ομολογιών.

Έτσι, η Λουθηριανή ιέρεια της ενορίας του Ellingsrud της πρωτεύουσας της Νορβηγίας, δεν στενοχωρήθηκε που έχασε κάποια μέλη της εκκλησίας της, όταν αποφάσισε, χριστουγεννιάτικα, να διαβάσει αποσπάσματα από το Κοράνι κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Η ιέρεια Klara Vogel διάβασε από τον άμβωνα της εκκλησίας της από το Κοράνι, και ειδικά για την εξήγηση του Μωάμεθ για το πώς γεννήθηκε ο Μεσσίας.

"Οι πόνοι της γέννας της ήρθαν, ενώ καθόταν κάτω από ένα φοίνικα". (....). Μην φοβάσαι. Ο Κύριος έχει κάνει ένα ρυάκι μπροστά στα πόδια σου», έλεγε η περικοπή από το Κοράνι που διάβασε η Vogel. Η Vogel παρουσίασε το Κοράνι ως μια «προσθήκη» του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου στο περιστατικό της Γέννησης.

Το σχέδιο μάλιστα, ήταν να διαβάσουν από το Κοράνι, τα ίδια τα παιδιά, αλλά κάποιοι γονείς πρόβαλαν αντιρρήσεις. (Προφανώς «οπισθοδρομικοί», «στενόμυαλοι» και «ισλαμοφοβικοί»)

«Δεν με πειράζει η κόρη μου να μάθει για το Ισλάμ. Αλλά έχω αντίρρηση ότι πρέπει να τη πει ένας ιερέας να κάνει κήρυγμα μέσα από το Κοράνι, εν αγνοία μου» κατήγγειλε η Elisabeth Sjølie. Είπε μάλιστα ότι θα διαγράψει τόσο το όνομά της όσο και το όνομα των παιδιών από το αρχείο της Λουθηρανής εκκλησίας της Νορβηγίας. 
Σε άλλο μέρος της Νορβηγίας, όμως οι «ανοικτόμυαλοι» οπαδοί της «διαφορετικότητας» επικράτησαν. ‘έτσι όπως γράφει παλαιότερο άρθρο του ΚΟ με τίτλο Το Κοράνι διαβάζεται μέσα σε εκκλησία, χάριν της "πολυφωνίας" και της "ανεκτικότητας" : Για πρώτη φορά, το Κοράνι ακούστηκε μέσα στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας. Το μήνυμα από το Κοράνι έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από μαθητές δύο σχολείων με μεγάλο αριθμό μεταναστών. Είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ημέρα σχηματισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Από την άλλη πλευρά, την τακτική αυτή της «αγάπης», της «ανοχής» και του «ανοικτού πνεύματος» δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι «αδελφοί» μας μουσουλμάνοι. Κάποια ανάλογη είδηση, που να λέει ότι κάποιος ιμάμης πρόσφερε ως «δώρο» μία Καινή Διαθήκη σε χριστιανό ιερέα, δεν θα βρείτε πουθενά. Το να διαβάσει κιόλας ένας ιμάμης, μέσα στο τζαμί, αποσπάσματα από την Καινή Διαθήκη αυτό πια μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί.

Άσε που κάποιοι μουσουλμάνοι ούτε να αγγίξουν δεν θέλουν την Βίβλο μην μολυνθούν!

Όπως αναφέρει η είδηση από την βρετανική Telegraph, στα Marks and Spencer υπήρξε καταγγελία ότι ένας μουσουλμάνος υπάλληλος αρνήθηκε να αγγίξει μια Βίβλο που ήθελε να αγοράσει μια πελάτισσα!

Η Sally Friday, είπε ότι αισθάνθηκε «ταπεινωμένη», όταν πήγε στο ταμείο για να πληρώσει για μια Αγία Γραφή με εικόνες για το εγγονάκι της.

Είπε ότι ο υπάλληλος πίσω από το ταμείο αρνήθηκε να αγγίξει το βιβλίο μόλις κατάλαβε τι ήταν, και είπε μάλιστα σε ένα συνάδελφό του ότι το βιβλίο αυτό ήταν «ακάθαρτο».

Όπως καταγγέλλει η 69χρονη Friday : «Αρνήθηκε να αγγίξει το βιβλίο και μου ζήτησε να το βάλω εγώ η ίδια στο καλάθι με τα ψώνια μου».

Στις φωτογραφίες: Περιχαρείς μουσουλμάνοι προσφέρουν το Κοράνι σε "άπιστους" στη Γερμανία.(Γιατί  να κουράζονται; Σε λίγο θα τους το διαβάζει ο παπάς τους)..

* Παράρτημα :

- «…Ο Ιησούς Χριστός, ο γιος της Μαριάμ, δεν είναι περισσότερο από Απόστολος του Αλλάχ, κι ο Λόγος Του προς τη Μαριάμ, κι ένα Πνεύμα απ’ Αυτόν (τον Αλλάχ). Πιστεύετε λοιπόν στον Αλλάχ και στους Αποστόλους Του και μη λέτε “[Αγία] Τριάδα”. Παραιτηθείτε, θα είναι το καλύτερο για σας» (Σούρα 4 «ελ-Νισά», §171).
- ΑΛΛΑΧ: «Ω Ιησού, γιέ της Μαριάμ! Μήπως είπες στους ανθρώπους: “Λατρεύετε εμένα σαν Θεό εκτός απ” τον Αλλάχ”»;
ΙΗΣΟΥΣ: «Δόξα σε Σένα! Ποτέ δεν θα έλεγα κάτι που δεν είχα δικαίωμα να πω….. Ποτέ δεν τους είπα τίποτε παραπάνω από όσα με διέταξες να πω: «Να λατρεύετε τον Αλλάχ, τον Κύριό μου και Κύριό σας»» (Σούρα 5 «ελ-Μάιντε», §72).

- «Και γράφοντας [ο Μωάμεθ] πολλά άλλα τέτοια τερατολογήματα σ’ αυτό το σύγγραμμα [το Κοράνιο], που είναι για γέλια, καυχιέται ότι αυτό κατήλθε σ’ αυτόν από το Θεό!» - Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός («Περί αιρέσεων», ρα’, στίχοι 38-39, μετάφραση).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

konion είπε...

Λέτε νὰ ἰσχύη «Μωραίνει Κύριος ὤν βούλεται ἀπωλέσθαι»;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / 18.4.2013
Θα μπορούσα να γράψω τόσα πολλά για το εν λόγω θέμα, αλλά δεν γίνεται με το παρόν σχόλιο. Μην μας φαίνεται παράξενη η δωρεά αυτή του κορανίου. Είναι μία από τις πολλές οικουμενιστικές κινήσεις που τελευταία αυξάνονται όλο και περισσότερο. Τι σημαίνουν οι κινήσεις αυτές ; Σημαίνουν την αποστασία της ανθρωπότητας όσον αφορά την πίστη.Ιδιαίτερα για μας τους χριστιανούς που έχουμε την αληθινή πίστη, είναι απαράδεκτο και αισχρό να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε οικουμενιστική κίνηση με άλλη θρησκεία. Τι νόημα έχει όταν οι μουσουλμάνοι αποκαλούν όλους τους άλλους ''άπιστους'', δεν πιάνουν την Αγία Γραφή να μην μολυνθούν, δεν θα διάβαζαν ποτέ Αγία γραφή μέσα σε τζαμί (ούτε για ανέκδοτο όπως αναφέρθηκε), κι εμείς να τους χαρίζουμε κοράνιο, να διαβάζουμε αποσπάσματά του σε χριστιανικές εκλησίες ή να το ασπαζόμαστε όπως τόλμησε ο αιρεσιάρχης Πάππας ; Για όσους δεν γνωρίζουν, πίσω από όλες τις οικουμενιστικές ενέργειες βρίσκεται το Σιωνιστικό Ιερατείο και η Νέα Παγκόσμια Τάξη, οι οποίοι δεν προωθούν μόνο την παγκόσμια κυβέρνηση
αλλά και την παγκόσμια θρησκεία. Για να πειστείτε, δείτε τι γράφουν οι Σιωνιστές στο 14ο πρωτόκολλό τους. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 14 : ''Όταν έρθει η βασιλεία μας, δεν θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας που πιστεύει στον ένα Θεό. Με το Θεό αυτό είναι δεμένη η μοίρα μας, είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω αυτού του Θεού η μοίρα η δική μας είναι ενωμένη με τη μοίρα όλου του κόσμου. Γι αυτό το λόγο πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη''.
Το τελευταίο ''για το λόγο αυτό πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη'', επιβεβαιώνει όλον αυτόν τον υποχθόνιο θρησκευτικό οικουμενισμό που συμβαίνει στις μέρες μας. Εσείς ιεράρχες που πρέπει να είστε οι θεματοφύλακες και προστάτες της χριστιανική μας πίστης, πως τολμάτε να προβαίνετε σε τέτοιες ενέργειες ; Μ' αυτές τις οικουμενιστικές αισχρότητες : α) συμμετέχετε στη διαμόρφωση της παγκόσμιας θρησκείας, β) δείχνετε έλλειψη αληθινής χριστιανικής πίστης και γ) δεν προστατεύετε το ποίμνιό σας.
Κρίνεστε ανάξιοι και προδότες της πίστεώς μας και όταν έρθει η ώρα της Κρίσεως, εύχομαι να μην κληρονομήσετε τη βασιλεία του θεού αλλά του διαβόλου !

Ανώνυμος είπε...

Καὶ βέβαια ἰσχύει,ἀλλά γιὰ τοὺς ἱερεῖς,καὶ ὄχι γιὰ μᾶς.

Θὰ δοῦν μιὰ μέρα τὶς ἐκκλησίες ἄδειες.

Μπορεῖς νἀ εἶσαι ὀρθόδοξος ἤ καθολικὸς ἤ ἄλλου χριστιανικοῦ δόγματος,μόνος μέσα στὸν οἶκο σου.

Ανώνυμος είπε...

χαλαρωστε ρε λιγο
τι το κακό έχει η ανταλλαγή των ιερών βιβλίων από εκπροσώπους κάθε θρησκείας ως ενδειξη προσφορας των υψιστων αξιακα γι' αυτους συμβολα?
οσο για τη χοντραδα-ντεμεκ-του μαρωνειας,εαν δεν υπονοει συμβολικα την πολιτισμικη υπεροχη των τουρκων ωστε να ονοματιζουμε μια περιοχη στα τουρκικα,τη στιγμη που υπαρχει ελληνικο ονομα,δεν βλεπω κατι μεμπτο.
πιθανον να ειναι αποπειρα προσεγγισης των 2 λαων με συμβολικη μειωση της ελληνικής πλευράς.
αλλα κατι τετοιο δεν ειναι και αναμενομενα απο τους παπαδες που διδασκουν 'αγαπατε αλληλους' και 'αμα σε βαρεσουν στο 1 μαγουλο να γυρισεις το αλλο'...πραγματα αδιανοητα για καθε γνησιο ελληνα που διατηρει ζωντανο το αρχαιοελληνικο πνευμα

Ανώνυμος είπε...

#

Αφού η αιρετική εγκύκλιος του 1920 ήταν ξεκάθαρη.
Θεωρούσε "Εκκλησίες" (του Χριστού) και "Συγκληρονόμους της Βασιλείας του Θεού", όλα τα ανίερα σχίσματα και τις αιρέσεις και δήλωνε ξεκάθαρα οτι "θα αλλάξουμε το Ημερολόγιο για να συλλειτουργούμε και να συμπροσευχόμαστε με όλους αυτούς" (τους παραδέχονται με λίγα λόγια) και θα κάνουμε τα Παγκόσμια Συμβούλεια Εκκλησίων (ΠΣΕ) από περίπου το 1948, μέχρι σήμερα... (βλέπε βίντεο youtube με όνονα "αυτοί θα μας παραδώσουν στον αντίχριστο" για να καταλάβετε "τι κάνουν εκεί μέσα όλοι αυτοί" και οτι όλοι ΣΙΩΠΟΥΝ...και τους "Μνημονεύουν"...και "έχουν κοινωνία" μαζί τους...), θα ανταλλάσουμε φοιτητές με τους αιρετικούς και σχισματικούς κλπ. (Εξαπάτησαν τον κόσμο και ΔΙΩΞΑΝ όσους αντιστάθηκαν το 1924 στον Οικουμενισμό-Νεοημερολογιτισμό και στο "Φράγκεμα"...τόσο με σωματικό όσο και με ψυχολογικό τρόπο (έπεφτε ξύλο, γινότανε κανονικότατος διωγμός στους εναπομείναντες ορθοδόξους και έγινε μέχρι και φόνος (διώξανε σκοτώσανε δηλαδή Ορθοδόξους που αντιστεκόντουσαν στο φράγκεμα)).

Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έγινε το Σχίσμα του Νέου Ημερολογίου τότε και όχι η διόρθωση. (και φυσικά το Νέο Ημερολόγιο είναι "Σχίσμα" και τα σχίσματα - σύμφωνα με την Ορθοδοξία - ΔΕΝ έχουν Ιεροσύνη και Έγκυρα Μυστήρια (είναι όπως οι αιρέσεις δηλαδή ως προς την Ιεροσύνη - ΔΕΝ έχουν Ιεροσύνη - χάνουν την αποστολική διαδοχή κλπ))

Δείτε και δυο Επίσημα ΦΕΚ (Φυλλα Εφημερίδας Κυβέρνησης για το Νέο Ημερολόγιο - όπου οι Νεοημερολογίτες Αυτο-Παραδέχονται οτι είναι σχισματικοί σε επίσημο Έγγραφο του Κράτους (ΦΕΚ)...)

Τήν 16ην Ἰανουαρίου 1923, ἡ Ἔκθεσις τῆς πενταμελοῦς Ἐπιτροπῆς ἐπί τῆς Μεταρρυθμίσεως τοῦ Ἡμερολογίου, ἡ ὁποία εἶχε συσταθῆ ὑπό τῆς Ἑλληνικῆς Κυβερνήσεως, ἀπεφάνθη μεταξύ ἄλλων ὅτι: «οὐδεμία (Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία) δύναται νά χωρισθῇ τῶν λοιπῶν καί ἀποδεχθῇ Νέον Ἡμερολόγιον, χωρίς νά καταστῇ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ἀπέναντι τῶν ἄλλων» (ΦΕΚ/24/Α/25-1-1923, σελ. 159-161).

Και εδώ και ως προς το "Ποιό Ημερολόγιο είναι Εν Ισχύ" κανονικά...

Τήν 25ην Ἰανουαρίου 1923, τό Βασιλικόν ∆ιάταγμα περί τοῦ Νέου Πολιτικοῦ Ἡμερολογίου Ν.∆. 25/1923/ΦΕΚ/24/Α/25-1-1923, τό ὁποῖον ἰσχύει μέχρι σήμερον καί δέν ἔχει ἀνακληθῆ ὑπό ἄλλου Νομοθετικοῦ ∆ιατάγματος, ἐθέσπισεν ὅτι: «διατηρεῖται ἐν ἰσχύϊ τό Ἰουλιανόν Ἡμερολόγιον ὅσον ἀφορᾷ ἐν γένει τήν Ἐκκλησίαν καί τάς Θρησκευτικάς Ἑορτάς. . . Ἡ Ἐθνική Ἑορτή τῆς 25ης Μαρτίου καί πᾶσαι αἱ κατά τούς κειμένους νόμους ἑορτάσιμοι καί ἐξαιρετέαι ἡμέραι ρυθμίζονται κατά τό Ἰουλιανόν Ἡμερολόγιον.»

Το ότι "δώρησαν το Κοράνι" λοιπόν,...είναι κατά κάποιον τρόπο "πταίσμα" μπροστά σε όλα τα άλλα που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια (και πρώτα από όλα οτι χάλασαν/ Καταπάτησαν τις γραπτές και άγραφες παραδόσεις της Ορθοδοξίας - πράγμα που στρέφει τα αναθέματα της Ζ Οικουμενικής Συνόδου (και όχι μόνο) στα κεφάλια τους και στα κεφάλια όλων όσων τους ακολουθούνε...

Τώρα λίγο-λίγο ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει οτι βρίσκεται μέσα στο σχίσμα και την αίρεση που δημιούργησαν οι σκοτεινές δυνάμεις, με όνομα "Νέο Ημερολόγιο" το οποίο αποτέλεσε (αποδεδειγμένα - βλέπε Ιστορική διαδρομή και πλούσιο Οπτικο-Ακουστικό Υλικό, καθώς και δημοσιεύματα και άρθρα κλπ) τον "Δούρειο Ίππο του Οικουμενισμού" για την Ορθοδοξία μέσω του οποίου αλλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της Ορθοδοξίας παγκοσμίως...

Περισσότερα εδώ (Η Αιρετική Εγκύκλιος του 1920) ---> http://www.sendspace.com/file/z1ap7s

(διαβάστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό με την Αιρετική Εγκύκλιο του 1920 από τα Φιλήματα Ιούδα)

Πρέπει ο κόσμος να πάψει να τους Ακολουθεί όλους αυτούς τους Μισθωτούς Ψευτο-Ποιμένες που είναι Λύκοι Βαρείς (μας έχουν προειδοποιήσει τόσο ο Χριστός - όσο και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας για αυτούς) διότι οδηγείται όπου και αυτοί (στην απώλεια) με το που τους παραδέχεται και τους ακολουθεί (δηλαδή να φύγει από το σχίσμα και την αίρεση και να επιστρέψει "εντός Εκκλησίας").

Τον Πάπα να Καταράσθαι...αυτός θα είναι η Αιτία του Κακού (μας λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)...

Καλό είναι να ψαχτεί ο κόσμος ΕΓΚΑΙΡΑ...