Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΙΤΑΛΙΑ: Προεξέχων καθολικός επίσκοπος κοινώνησε διάσημο τρανσέξουαλ στην κηδεία μαρξιστή ιερέαLifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο επικεφαλής της Διάσκεψης των Ιταλών Επισκόπων εμφανίζεται σε βίντεο να δίνει Θεία Κοινωνία (όστια) σε έναν διάσημο «τρανσέξουαλ» και ομοφυλόφιλο πολιτικό ακτιβιστή που φέρει το όνομα ‘Vladimir Luxuria’, στην κηδεία ενός αμφιλεγόμενου Γενουάτη ιερέα.

Ο αποβιώσας ιερέας, Fr. Andrea Gallo (Don Gallo), αντιτάχθηκε σθεναρά στην καθολική διδασκαλία για τη σεξουαλικότητα. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Corriere della Sera, (δείτε το εδώ)ο Angelo Bagnasco, ο Αρχιεπίσκοπος Καρδινάλιος της Γένοβας φαίνεται να δίνει θεία κοινωνία στον Luxuria, και ένα άλλο τραβεστί στην κηδεία του Fr. Andrea Gallo.
Τρεις χιλιάδες άτομα ήρθαν από όλη την Ιταλία για την κηδεία του Ντον Gallo, του ιερέα που ονομάστηκε "pretaccio communista" (κάτι σαν «άθλιος κομμουνιστής ιερέας») και «αγγελικός αναρχικός». Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες φορούσαν μπλουζάκια με το σύνθημα «Πες μου ποιον αποκλείεις και θα σου πω ποιος είσαι».

Αφού στάθηκε μπροστά σε μια ομάδα ιερέων με ενδυμασίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου και σε χιλιάδες που είχαν συγκεντρωθεί, ο Vladimir Luxuria εγκωμίασε τον Don Gallo τον οποίο ευχαρίστησε επειδή "μας άνοιξες τις πόρτες της εκκλησίας σου και την καρδιά σου".

"Σας ευχαριστώ που εμάς τα τρανσέξουαλ πλάσματα μας έκανες να αισθανόμαστε ότι ήταν αυτό το θέλημα Θεού και ότι αγαπηθήκαμε από τον Θεό. Ελπίζουμε ότι πολλοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και κάποιος θα ζητήσει συγγνώμη".
Γεννημένος ως Wladimiro Guadagno, ηθοποιός και πρώην πόρνη Vladimir Luxuria  ήταν μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου και ιδρυτικό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Επανίδρυσης. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος παραμένει σωματικά άντρας, ισχυρίζεται ότι έχει «γυναικεία ταυτότητα» και είναι γνωστός στην ευρωπαϊκή πολιτική ως το πρώτο ανοιχτά «τρανσέξουαλ» μέλος οποιασδήποτε ευρωπαϊκής βουλής. Το 1994 βοήθησε να οργανωθεί το πρώτο ‘Gay Pride’ φεστιβάλ της Ιταλίας στη Ρώμη.

Ο Gallo, του οποίου το φέρετρο ήταν διακοσμημένο με ένα κόκκινο μαντίλι, ήταν γνωστός για την προώθησης της μαρξιστικής ιδεολογίας, και ήταν δημοφιλής στη πιο ριζοσπαστική πλευρά του ομοφυλοφιλικού κινήματος ενώ είχε συμμετάσχει τον Ιούνιο του 2009 στη διαδήλωση ‘Pride’ της Γένοβα, διαμαρτυρόμενος στον Τύπο για την «αβεβαιότητα» της Καθολικής διδασκαλίας σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Στον Gallo δόθηκε ο τίτλος του «Gay Χαρακτήρα της Χρονιάς» από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές.

Τον προηγούμενο Μάρτιο ο Don Gallo ανέφερε στα ΜΜΕ ότι η Καθολική Εκκλησία χρειάζεται «ένα ανοιχτά γκέι Πάπα» και είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι ιερείς πρέπει να επιτρέπεται να «εκφράσουν» τη σεξουαλικότητά τους. "Επειδή η καταστολή οδηγεί στην παιδεραστία," είπε ο Gallo στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA, προσθέτοντας ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως νεαρός ιερέας.
Δεν εξεδόθη ποτέ κάποια επίσημη κανονική κύρωση εναντίον του κατά τη διάρκεια της ιερατικής καριέρας του. Μια νεκρολογία στην Avvenire, το επίσημο έγγραφο των Ιταλών Επισκόπων, ονόμασε τον Gallo "ιερέα του δρόμου για τους αδύναμους", και ότι έδωσε «μια μαρτυρία για το Χριστό και την Εκκλησία."

Υπό τη διακυβέρνηση του Καρδιναλίου Bagnasco, που είχε ονομαστεί «πρωτοπόρος» του τελευταίου Κονκλάβιου, η Γένοβα έγινε ο παράδεισος για τους ιερείς που αντιτίθενται ανοιχτά στην καθολική διδασκαλία και πειθαρχία.

Για παράδειγμα, ο Fr. Paolo Farinella είναι ένας άλλος αγαπημένος ιερέας των κοσμικών ιταλικών media και πολύ γνωστός, για τις δημόσιες διαφωνίες του στην Καθολική διδασκαλία σε μια ποικιλία θεμάτων. Πρόσφατα, σε μια συνέντευξη σε εφημερίδα κατηγόρησε τον Πάπα Βενέδικτο XVI ότι «βίασε» την Εκκλησία, όταν εξέδωσε το έγγραφο που επιτρέπει την ευρύτερη χρήση της παραδοσιακής λατινικής λειτουργίας. Στο άρθρο, ο Fr. Farinella είπε ότι ο Πάπας Βενέδικτος είχε χάσει την πίστη, όταν ήρε τον αφορισμό για τους τέσσερις (παραδοσιακούς) επισκόπους της Κοινωνίας του Αγίου Πίου Χ και επομένως δεν είχε καμία εξουσία πάνω του.

Ο Farinella μίλησε ακόμα και για την παρουσία των σταυρών στις ιταλικές σχολικές αίθουσες, ενώ είχε επικριθεί για την τέλεση «εορταστικής λειτουργίας» προς τιμή του γνωστού υπέρμαχου της ευθανασίας, Piergiorgio Welby στον οποίο η Καθολική Εκκλησία είχε αρνηθεί θρησκευτική κηδεία.

Ωστόσο, άλλοι Ιταλοί ιερείς εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Ο Don Ariel Levi Gualdo, σε blog έγραψε για την απογοήτευσή του για τέτοια περιστατικά, μιλώντας για "πορνο-κηδεία" του Don Gallo και για τον Gallo ως «πραγματική ντροπή για το σώμα του ιερατείου».

Ο Don Gualdo, ο οποίος είπε ότι έκανε λειτουργία για την ανάπαυση της ψυχής του Gallo, δήλωσε ότι ο Gallo, ο "κόκκινος ιερέας" πρόδωσε την έννοια της ιεροσύνηςκαι έγινε ένας «ταπεινωτικός ιδεολόγος και δημαγωγός που συνέβαλε στον διαχωρισμό παρά στην ενότητα, με τη χρήση στρεβλώσεων του Ευαγγελίου προκειμένου να υποστηρίξει την μαρξιστική ιδεολογία του».

"Ο Andrea Gallo πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να παντρέψει και να υποστηρίξει όλα αυτά που βρίσκονται σε ανοικτή σύγκρουση με την θεολογία, την ηθική και το κοινωνικό δόγμα της Εκκλησίας, αλλά κυρίως σε ανοιχτή σύγκρουση με το ίδιο το Ευαγγέλιο."

Και πρόσθεσε: «Το ότι βοήθησε τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους δεν τον κάνει αυτόματα έναν αληθινό Χριστιανό ή έναν αληθινό κήρυκα του Ευαγγελίου."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

konion είπε...

Ἕνα ὡραῖο κόλπο εἶναι νὰ συγχέης τὴν ἀλήθεια μὲ τὸ ψεῦδος. Ὁ ἄλλος μπερδεύεται και νομίζει ὅ,τι λὲς ὅτι εἶναι σωστό.
Ἐὰν εἶσαι καὶ παπάς, ἀκόμη καλύτερα, κρύβεσαι πίσω ἀπὸ τὸ ράσο, τὸ ὁποῖο σοῦ δίνει ἐγκυρότητα.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν και Μπουταρηδες στο Βατικανο;


Πατρικιος

Andrew είπε...

«Δεν είναι ανάγκη να κάνεις το σταυρό σου, επειδή αυτό το μέρος είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως»
http://www.impantokratoros.gr/3D206C5D.el.aspx