Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΔΑΝΙΑ: Γεωργική έκθεση αναγκάζεται να αφαιρέσει τα γουρούνια, καθώς δέχονται συνεχείς λιθοβολισμούς από μουσουλμανάκια



«Μερικά παιδιά είναι λυπημένα για το γεγονός ότι τα αστεία γουρουνάκια έχουν πλέον αφαιρεθεί από ένα γεωργικό μουσείο κοντά στο Gellerupparken στο Δήμο του Aarhus στη Δανία.

Η εξήγηση που μέχρι τώρα έχει δοθεί είναι ότι τα γουρούνια είχαν αφαιρεθεί για λόγους «περιβαλλοντικούς» και λόγους καλής διαβίωσης.

Όμως, ο πραγματικός λόγος είναι η βάναυση κακομεταχείριση των χοίρων - συνήθως με λιθοβολισμό.

Σε μία περίπτωση, ένα χοιρίδιο σκοτώθηκε όταν παιδιά διαφορετικής εθνοτικής καταγωγής (και όχι δανέζικης) του κόλλησαν ένα ραβδί, λέει στη ‘Metro’ ο βιολόγος Niels Jørgen Friis. ...
«Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε την καλύβα με τα γουρούνια, με ένα φράχτη ώστε να μπορούν να μένουν στην ησυχία τους, από πέτρες και άλλα αντικείμενα».
Αλλά οι επιθέσεις συνεχίστηκαν, και οι χοίροι έχουν πλέον αφαιρεθεί.

«Ήταν τα πιο δημοφιλή ζώα μας για τους περισσότερους επισκέπτες. Και ήμασταν ενθουσιασμένοι που δείχναμε πώς ζουν μια φυσική ζωή τα γουρούνια», λέει και προσθέτει ότι υπάρχουν, επίσης, κουνέλια, κότες, αρνιά και πρόβατα που έχουν πληγωθεί.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ἁπλῆ ἡ ἐξήγησις.

Τὰ Ἰσλαμᾶ δὲν μποροῦν νὰ βλέπουν τόν ἑαυτό τους πίσω ἀπὸ φράκτη ἐγκλωβισμένο.

Μοῦ θυμίζει τοὺς μαύρους στὴν Ἀγγλία ποὺ διαμαρτητήθηκαν γιὰ τὰ διαφημιστικὰ spots τσαγιοῦ στὴν TV διότι ἔδειχναν monkeys νὰ πίνουν τσάϊ καὶ ὄχι ἀνθρώπους.
Ἦταν λέει ρατσιστικά τὰ spots!!!!

Δλδ ὁ καθένας ἀναγνωρίζει τὸν ἑαυτό του!
Ἔτσι καὶ τὰ Ἰσλαμᾶ.

Πολύ σπουδαῖα ὑπόθεσις τὸ "γνῶθι σ᾿αὐτόν"!!!!!!

Νέμεσις είπε...

Ωραία λύση. Αντί να σταματήσουν τους δράστες, αφαίρεσαν τα ζωάκια. Και γενικός σε αυτές τις περιπτώσεις αντί να προσαρμοστούν οι μειωνότητες, προσαρμόζουν τις κοινωνίες μας σε αυτούς τους μεσαιωνικούς πιθικάνθροπους!

Ανώνυμος είπε...

Ἐπειδή οἱ εὐρωπαῖοι πολῖτες ἔχουν ξυπνήσει,ζητοῦν ποιότητα ζωῆς καὶ δὲν εἶναι διατεθημένοι νὰ ψηφίζουν καραγκιόζηδες,γι᾿αὐτό,εἰσάγουν ψηφοφόρους.
Αὐτές οἱ μειονότητες εἶναι μελλοντικοὶ ψηφοφόροι,γίνεται νὰ τοὺς χαλάσουν χατήρι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ησαν ολα ισλαμακια.
Ησαν και μερικα εβραιακια με σκουφι που πετροβολουσαν τα χοιριδια.

Το γνωριζω γιατι ημουν και γω στην εκθεση. Τηλεφωνησα στους PETA αλλα αφαντοι. Μου απηντησαν οτι δεν επιθυμουν να εμπλακουν σε "ψηγματα" αντισιμητισμου.



Πατρικιος