Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Είμαι ο Χριστός» λέει Νοτιοαφρικανός, (αλλά να ήταν κι ο μόνος…)



Ένας άνθρωπος από τη Νότια Αφρική ισχυρίζεται ότι είναι η «μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού», μια είδηση που έρχεται μετά από μια εβδομάδα από την ανακοίνωση ενός ανθρώπου στην Αυστραλία ότι είναι αυτός ο «Ιησούς Χριστός».

«Δεν θα πεθάνω ποτέ, καθώς ο Θεός μου έδωσε μια εντολή», δήλωσε ο Moses Hlongwane σε συνέντευξή του στο Κανάλι eNews Channel Africa. Ο άνθρωπος, που ζει στη βόρεια πόλη KwaZulu-Natal, έχει προσελκύσει κοντά του πάνω από μια ντουζίνα οπαδούς, οι οποίοι του δίνουν χρήματα με την ελπίδα ότι το μήνυμά του θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Ο Hlongwane λέει ότι μοιάζει πολύ με τον Ιησού, ξοδεύοντας χρόνο στην έρημο, όπου «νίκησε τον Σατανά» και «αναστήθηκε ως Υιός του Θεού».

"Ήμουν σε αυτό το δωμάτιο από το 1992 και έχουν περάσει 22 χρόνια μαχών με το διάβολο και τον νίκησα", λέει ο Νοτιοαφρικανός. «Όπως σας έχω πει ποτέ δεν θα γνωρίσω θάνατο και ετοιμάζομαι τώρα για το άνοιγμα των τάφων και την θεραπεία των τυφλών και των κουτσών".

Το eNews Channel Africa πήρε συνέντευξη από έναν οπαδό του, τον 84χρονο Paul Sibiya, ο οποίος είπε ότι ο ίδιος δίνει ολόκληρη τη σύνταξή του για τον άνθρωπο που πιστεύει ότι είναι ο μετενσαρκωθείς Υιός του Θεού.

"Είμαι ένας συνταξιούχος, όμως, δεν χρησιμοποιώ την σύνταξή μου για να υποστηρίξω τη σύζυγό μου, αλλά την δίνω στον βασιλιά των βασιλιάδων ως οικονομική ενίσχυση," είπε ο Sibiya.

Η σύζυγός του, Alfin, είπε ότι ο σύζυγός της, πιστεύει ότι έχει «κάνει μια θυσία για την ψυχή του».

Μερικοί από τους μαθητές που φαίνονται στο βίντεο είναι οι νέοι ως 14 ετών, και λένε ότι θέλουν όλος ο κόσμος να «αναγνωρίσει τον Hlongwane ως το νόμιμο Ιησού Χριστό».

Δείτε το βίντεο: 



Και άλλος..

Την περασμένη εβδομάδα, παρουσιάστηκε η είδηση ότι ένας Αυστραλός επίσης ισχυρίζεται τα τελευταία χρόνια ότι είναι η «μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού» και ότι η σύντροφός του είναι η μετενσάρκωση της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.
 "Περίπου πριν από 2.000 χρόνια, φτάσαμε στη γη για πρώτη φορά. Το όνομά μου τότε ήταν Yeshua ben Yosef, ή ο Ιησούς της Βίβλου, ο γιος του Ιωσήφ και της Μαρίας. Το όνομα της Μαρίας τότε ήταν Μαρία από τα Μάγδαλα, η γυναίκα που ονομάζεται στην Αγία Γραφή, Μαρία η Μαγδαληνή. Η Μαρία ήταν η γυναίκα μου τότε, και το πρώτο πρόσωπο που στο οποίο εμφανίστηκα αφού σταυρώθηκα", λέει ο 50χρονος πρώην προγραμματιστής Alan John Miller στην ιστοσελίδα του, η οποία διαθέτει DVD με τις ομιλίες του και βίντεο από το YouTube που απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς του. Ο Miller, του οποίου η κίνηση  ονομάζεται ‘Divine Truth’ (Θεϊκή Αλήθεια) είναι πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά.


Για τον Αυστραλό "Χριστό" διάβασε : Ο "Ιησούς"επέστρεψε και είναι Αυστραλός

 Δείτε το βίντεο:



Και άλλος..

Πάντως για να επιστρέψουμε στον Hlongwane, φαίνεται ότι έχει και άλλον «ανταγωνιστή» και μάλιστα μέσα στην Νότια Αφρική, καθώς ένας 48χρονος, ο Phetole Selepe, από το χωριό Dan έξω από την Tzaneen στη Limpopo της Νότιας Αφρικής ισχυρίζεται και αυτός ότι είναι ο «Ιησούς Χριστός».


Ο Selepe υποστηρίζει ότι τον έστειλαν οι πρόγονοί του για να σώσει τον κόσμο.

Από το 2004 ζούσε παράνομα στις όχθες του ποταμού Letaba και ο δήμος προσπάθησε μάταια να τον ξεφορτωθεί. Τον συνέλαβαν συνολικά οκτώ φορές.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μπορεί λέει να αναστήσει ανθρώπους, να συγχωρήσει αμαρτίες και - σύντομα – να εξουσιάζει τον κόσμο, ιδίως εκείνον των εχθρών του

Ο «Χριστός» λέει ότι δεν του επιτρέπεται να είναι με γυναίκα και του επιτρέπεται μόνο να επιβιώνει με ψωμί, τα ψάρια και μπανάνες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές : εδώ, εδώ και εδώ

2 σχόλια:

Andrew είπε...

23 Τότε, αν κάποιος σας πει: Να! εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, να μη πιστέψετε.
24 Επειδή, θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατόν, και τους εκλεκτούς.
25 Δέστε, σας τα προείπα.

26 Αν λοιπόν σας πουν: “Ιδού, στην έρημο είναι”, μην εξέλθετε. “Ιδού, στα απόμερα δωμάτια”, μην το πιστέψετε. 27 Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

konion είπε...

Σᾶς τὸ λέγω ὑπεύθυνα: Ὁ Χριστὸς νὰ τοὺς βοηθήση.