Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οι αηδιαστικές «ευαισθησίες» των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου». Ο Δήμαρχος Καβάλας διέκοψε επίσημη εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων επειδή ο ομιλητής "έθιξε" την Ρεπούση (video)



Ημέρα Μνήμης Τιμής και Χρέους 19ης Μαΐου - Γενοκτονία των Ποντίων
Αποκαλυπτήρια του Μνημείου - Κρηνίδες - Καβάλας 9/06/2013

Ο Γενικός Γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) Π.Ο.Ε – Δημοσιογράφος Γεωργιάδης Γεώργιος σε αντιπαράθεση με τον Κ. Σιμιτσή Δήμαρχο Καβάλας (ΠΑΣΟΚ) του οποίου θίχτηκαν οι "δημοκρατικές ευαισθησίες" με την αναφορά στην Ρεπούση…. Εξαιρετική και αντρίκεια η απάντηση από τον Γεωργιάδη.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα του είπε..

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα πια ειναι ομως: Οτι τετοιες ιδεες βρισκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ στηριξη απο τα λευκα αντρογυνα στις ΗΠΑ. Οι δε μαυροι και μεξικανοι αυξανονται και πληθυνονται....