Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο «ανεβάζει» την τελική βαθμολογία μόνο σε Αφρο-Αμερικάνους φοιτητές



Οι διευθυντές των σχολών στο Winston-Salem State University (WSSU) αυξάνουν συστηματικά τους τελικούς βαθμούς των Αφρο-Αμερικάνων φοιτητών, λένε τρία πρώην μέλη του WSSU στο Campus Reform.

Η πρώην Διευθύντρια του τμήματος Ακαδημαϊκής Τεχνολογίας Shira Hedgepeth, μαζί με δύο πρώην καθηγητές μίλησαν στην ιστοσελίδα ‘Campus Reform’ υπό τον όρο της ανωνυμίας, και κατήγγειλαν ότι στο ιστορικά μαύρο κολλέγιο αυξάνουν συστηματικά τους τελικούς βαθμούς των Αφρο-Αμερικανών φοιτητών, προκειμένου να ανυψώσουν το κύρος της σχολής.

"Σε μερικούς φοιτητές άλλαξαν οι τελικοί τους βαθμοί, με βάση τη φυλή τους," είπε η Hedgepeth. "Αυτή είναι μια συνηθισμένη καταγγελία πολλών με τους οποίους έχω εργαστεί στη σχολή."

"Κανενός Καυκάσιου (λευκού) ή μη αφρο-Αμερικάνου φοιτητή ...δεν άλλαξαν οι βαθμοί", πρόσθεσε.

Το Campus Reform παρέλαβε έγγραφα από ένα από τα πρώην μέλη που φαίνεται να επικυρώνει αυτές τις αξιώσεις, αλλά έχει επιλέξει να μην δημοσιεύσει αυτά τα αρχεία λόγω της ανησυχίας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να παραβιάζει το Νόμο περί Δικαιωμάτων της Οικογενειακής Εκπαίδευσης και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποκαλύπτοντας τα ονόματα και τους βαθμούς των μαθητών.

Σύμφωνα με την Hedgepeth, (φωτο) και τους δύο πρώην καθηγητές που παρέμειναν ανώνυμοι, επειδή φοβούνται ότι αν γίνουν γνωστοί μπορεί να κινδυνεύσει η συνταξιοδότησή τους, οι εκπαιδευτές άλλαζαν την τελική βαθμολογία προς τα πάνω για να «φροντίζουν τους Αφρο-Αμερικάνους φοιτητές».

«Δεν υπάρχει άλλο κίνητρο», είπε η Hedgepeth. "Εάν εργάζεσαι σε αυτό το πανεπιστήμιο ξέρεις. Ό, τι έγινε, έγινε για να βεβαιωθούμε ότι εξυπηρετούμε τους Αφρο-Αμερικανούς φοιτητές".

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου, Aaron Singleton, είπε στο Campus Reform ότι το πανεπιστήμιο δεν είχε λάβει καμία καταγγελία.

Σύμφωνα με έναν από τους πρώην καθηγητές, όμως, αρκετά μέλη έχουν καταθέσει πολυάριθμες καταγγελίες οι οποίες αγνοήθηκαν.

«Έχω καταγγείλει τα πάντα», είπε ο καθηγητής. "Αμφιβάλλω αν έγινε κάτι."

«Όλοι στη σχολή, λευκοί και μαύροι είναι πολύ φοβισμένοι για να μιλήσουν», είπε ένας από τους καθηγητές. "Το τμήμα λειτουργεί με το φόβο των αντιποίνων. Αν μιλήσεις θα υπάρχουν αντίποινα. "

Η Hedgepeth έφυγε από το πανεπιστήμιο το 2011. Η Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης έκτοτε έκρινε ότι ήταν θύμα φυλετικών διακρίσεων όταν έφυγε. Έχει τώρα δύο εκκρεμείς αγωγές που κατατέθηκαν κατά της σχολής.


Παρέμβαση του αμερικάνικου Υπουργείου "Δικαιοσύνης" για να πέσει η βάση στις προσλήψεις αστυνομικών, προκειμένου να περάσουν περισσότεροι μαύροι που δεν είχαν καταφέρει να πιάσουν τη βάση. Πως τα σχολεία στις ΗΠΑ δίδουν ‘χαριστικά’, καλούς βαθμούς και πτυχία σε μαύρους μαθητές.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο φρασεις:
affirmative action
και
welfare
και τα δυο νομοθετηθηκαν απο εβραιους νομοθετες για να πραγματοποιηθη καλυτερα η εξαφανισις της λευκης φυλης στις ΗΠΑ.

Η affirmative action προωθει ενα ποσοστο μαυρων στα πανεπιστημια ασχετως αν ακαδημαϊκα ειναι ικανοι να παρακολουθησουν οποιοδηποτε αντικειμενο. Μ' αλλα λογια τουβλα τους μπαζουν και τουβλα τους βγαζουν οι εβραιοι, οι οποιοι εβραιοι, εχουν απο χρονια μολυνει με τις διοικητικες τους θεσεις την Ακαδημια των ΗΠΑ. Και κατοπιν τους διοριζουν κιολας.

Το welfare ειναι μια αλλη νομοθεσια που κανει τον τεμπελη μαυρο ακομα πιο τεμπελη διδοντας του στεγη και τροφη τζαμπα και αρκετο χρονο για να σχεδιαση και να πραξη τα εγκληματα του.




Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

According to estimates by The National Institute for Literacy, roughly 47 percent of adults in Detroit, Michigan -- 200,000 total -- are "functionally illiterate," meaning they have trouble with reading, speaking, writing and computational skills. Even more surprisingly, the Detroit Regional Workforce finds half of that illiterate population has obtained a high school degree.

http://www.huffingtonpost.com/2011/05/07/detroit-illiteracy-nearly-half-education_n_858307.html

Εύρυτος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΤΣΕΝΑΪ

Ανώνυμος είπε...

Και παλαιότερα γινόταν αυτό για να μπορέσουν να δώσουν ευκαιρία σε μερικά παιδιά να φύγουν από τα γκέτο.
Ή ως επιβράβευση της προσπάθειας καθώς πολλά δεν είχαν καλή οικονομική κατάσταση και καμιά βοήθεια.
Αν όμως ζητάς ισότητα και φωνάζεις για ρατσισμό μπορεί να χάσεις πράγματα που άλλοτε μπορεί να φαίνονταν φυσιολογικά και σωστά.
Αυτός που φωνάζει για δημοκρατία και ελευθερία θα πρέπει πρώτα να την εφαρμόσει στον εαυτό του αλλιώς έρχεται μπούμερανγκ.
Διότι η πλειοψηφία μπορεί να μην θέλει αυτό που θεωρείται σωστό από κάποιους.

sta είπε...

Police Smack 8 year old in the face

Read more at http://www.liveleak.com/view?i=178_1375750129#VMc23yGU4xbssPRJ.99