Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σουηδός κεντροδεξιός υπουργός, υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας: «Σε λίγο όλη η Ευρώπη θα μοιάζει με την Αφρική»

Η Ευρώπη (προσεχώς)
Τουλάχιστον ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Anders Borg είναι ειλικρινής σχετικά με το τι θέλει και τι κάνει η κυβέρνησή του. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί η μετατροπή της Σουηδίας σε Νιγηρία, μια χώρα που βρίσκεται συνεχώς στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, την οποία το μόνο που τη σώζει είναι η βιομηχανία πετρελαίου και η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους απατεώνες του Διαδικτύου.

Ο Υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας, Anders Borg, του κυβερνόντος κεντροδεξιού κόμματος των «Μετριοπαθών», επισκεπτόμενος την Αφρική έδωσε μια συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα ‘Expressen’ ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο για το Λάγος. Ο Borg κοίταξε έξω από το παράθυρο, είδε όλα τα χρώματα και προσέβλεψε στην ημέρα που η Σουηδία θα γίνει και αυτή «πολύχρωμη».

Είναι άλλο πράγμα το ότι πιστεύει ότι η Αφρική θα ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια αγορά, και ότι θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στην αφρικανική ήπειρο και είναι κάτι τελείως διαφορετικό να ευχηθεί η Αφρική «να έρθει στη Σουηδία».

"Κοιτάξτε όλα τα όμορφα χρώματα που φορούν εδώ οι γυναίκες. Μέσα σε δέκα χρόνια έτσι θα μοιάζει όλη η Ευρώπη. Πίσω στην πατρίδα είναι τόσο ζοφερά και θλιβερά τα χρώματα. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας θα υπάρχουν 1,5 με 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Αφρική και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε 500 εκατομμύρια. Αυτό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στις τάσεις μας".


«Η Ευρώπη θα γίνει ένα καλύτερο μέρος, ένα πιο πολυπολιτισμικό μέρος», συνεχίζει.

«Το ότι η Αφρική ασκεί όλο και μεγαλύτερη επιρροή σε εμάς, μπορεί κανείς να το δει στην λαϊκή μουσική. Αλλά νομίζω ότι πραγματικά θα το συνειδητοποιήσουμε όταν αρχίσουμε να βλέπουμε αφρικάνικες αλυσίδες fast food στη Στοκχόλμη. "

Κάθε αντίσταση φαίνεται μάταιη Ευρωπαίε. Σκύψε το κεφάλι και αποχαιρέτα την Ευρώπη που ήξερες. Οφείλεις να πειθαρχήσεις και να υποταχθείς στην «διαφορετικότητα»...

 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ἐγώ ἔχω μάθει ὅτι ἄνδρες πού τρυποῦν αὐτιὰ γιὰ σκουλαρίκια,καταντοῦν θηλυπρεπεῖς διότι κάποια σχέσι ἔχει τό τρύπημα μὲ τὴν ἀνδρικὴ γονιμότητα.

Αὐτὸ,ἔλεγαν οἱ ἀρχαῖοι ὅτι τὸ ἔκαναν οἱ βάρβαροι καὶ τὸ θεωροῦσαν ὑποτιμητικὸ γιὰ ἕναν ἄνδρα.

Τώρα ὁ κύριος τῆς φῶτο,μακρύ μαλλὶ καὶ τρύπιο αὐτί,ἔχει βρῆ τὴν εὐχαρίστησι στὴν Ἀφρικὴ καὶ γιὰ νὰ μὴ κάνει τόσα χιλιόμετρα ταξιδεύοντας στὸν νότο σκέφθηκε νὰ μαυρίση τὴν χώρα του.

Διότι μαύρη θὰ γίνη καὶ ὄχι πολύχρωμη.

Ὁπαδὸς τοῦ Ἐπικούρου ἡ σκωραμίς τῆς φῶτο,ἐπιδιώκει τὸ "Ζῆν ἡδέως" χωρὶς ἀπαραιτήτως νὰ εἶναι καὶ "Ζῆν ἠθικῶς".

Βλέπω τὶς Χ.Α τῆς Εὐρώπης νὰ χτυποῦν ταβάνι.

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου να μην ήταν και με το κόμμα των...''μετριοπαθών'' τι θα έλεγε..

Οι Ευρωπαίοι φιλελεύθεροι έχουν ενστερνιστεί πλήρως την ατζέντα της νεοταξικής αριστεράς σε ζητήματα κοινωνικοπολιτικής φύσεως και πολιτιστικών/ηθικών αξιών και έπειτα απορούν , οι εκει κήνσορες της πολιτικής ορθότητας , για την άνοδο των ''ακροδεξιών'' ή εθνικιστικών κομμάτων.

Ας συνεχίσουν σε αυτή την ρότα και θα δούν πολύ χειρότερα να έρχονται...τι να έρχονται δηλαδή που '' τα χειρότερα'' ήδη βρίσκονται στην αυλή του οίκου τους..