Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Προσβολή της σημαίας μας από Γερμανό κάφρο πολιτικό σε τηλεοπτική εκπομπήΤυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ένας κάφρος που λέγεται Μπερντ Λούκε (Bernd Lucke) και είναι ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD).

Ο Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.

«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.

Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ένας άλλος κάφρος, ο παρουσιαστής της εκπομπής, να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο κάφρος πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

Ο πρώτος κάφρος (δημοσιογράφος) τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον άλλο κάφρο (Λούκε) και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα μαζί με τον Λούκε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ ἀλήθεια εἶναι σκληρὴ καὶ καμμιὰ φορὰ πονάει.
Ἔτσι δὲν λέμε γιὰ τοὺς γερμανούς;
Δὲν τοὺς δουλεύουμε μὲ χιτλερικὲς σημαῖες;
Πῶς λέμε τὸν Σόιμπλε;
Καὶ τώρα ποὺ μᾶς γυρίζουν τὸ δούλεμα πίσω μᾶς ἐνοχλεῖ;
Μὴπως κατὰ βάθος μᾶς ἐνοχλεῖ ποὺ σταμάτησε τὸ πάρτι μὲ τὰ δανεικά;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό να το δουν οι ευρωλιγούριδες που μας φόρτωναν τους προδότες για κυβέρνηση.

Φοινικας1957 είπε...

τα παντα εχουνε σχεση με το χρημα
-ΤΑ ΠΑΝΤΑ-

Ανώνυμος είπε...

Konion φίλε μου είσαι εκτός θέματος......βρήκες προφανώς κάτι συναφές κατά 1% με αυτό που εσένα σε απασχολεί και το είπες....άσε λοιπόν γιατί δεν πείθεις....και μην γενικεύεις γιατί η γενίκευση είναι λαϊκισμός και η αρχή όλων των ακραίων ιδεολογιών....