Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Αψηφούν την απαγόρευση χιλιάδες πατριώτες μοτοσικλετιστές και καταφθάνουν κατά χιλιάδες στην Ουάσιγκτον




Από Patriot Action (ΗΠΑ) και την σελίδα του English National Resistance στο facebook:

Έρχονται συνεχώς! Παρά την απαγόρευση, οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι πάνω από 800.000 μοτοσικλετιστές είναι τώρα στο δρόμο!

Σαν κινούμενη θάλασσα από όλη την Αμερική, γεμίζουν τους δρόμους, ένα πατριωτικό τσουνάμι κατευθύνεται προς την Ουάσιγκτον!

Καβάλα στις Harleys, ο στρατός των πατριωτών μηχανόβιων κυλά προς την DC σε ένα ασταμάτητο παλιρροϊκό κύμα από μέταλλο, αναθυμιάσεις και δέρμα για να αποτίσουν φόρο τιμής και να υπερασπιστούν την τιμή όλων των ανθρώπων που σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές στις 9/11.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό θα πρέπει να δώσει σε αυτούς τους προδότες π****** πολιτικούς στην Ουάσινγκτον μια ιδέα για το τι θα συμβεί αν ποτέ αποφασίσουν να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν θα υπάρξει κανένα ασφαλές μέρος για να κρυφτούν!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή και εδώ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι "πατριώτες", άπλυτοι μαστούρηδες αλκοολικοί ακολουθούν τον δρόμο της χίππικης υποκουλτούρας και μαζεύονται σε μέρος ιερό για κάποιους αφελείς για να ανταλλάξουν απόψεις για την καλλιέργεια μαριχουάνας, την επόμενη μέρα μετά το μεθύσι και πώς να κάνουν όσο μεγαλύτερη ηχορρύπανση μπορούν. Θα ήταν πραγματικά ευτύχημα για τον υπόλοιπο κόσμο εάν η άμυνα των ΗΠΑ εξαρτάται από αυτούς τους βρωμιάρηδες. Εύκολη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

12 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:32πμ

Νομίζω πως τόσο ηλίθιο σχόλιο έχω καιρό να διαβάσω εδώ μέσα.

Είναι σαν να λες ότι και ο Κολοκοτρώνης σύμφωνα με την παρουσία του δεν ήταν πατριώτης.

Αφού δεν ξέρεις τίποτα από ''χαρλεάδες'' και μηχανόβιους γιατί πετάς ότι σου κατέβει χωρίς να το ψάξεις πρώτα?

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε φίλε, που θα μας πεις ότι είναι και διανοούμενοι φιλόσοφοι οι χαρλεάδες. Ένας όχλος από ευκόλως διαχειριζόμενα κρέατα είναι.
Όπως και εσύ μάλλον, κρίνοντας από το σχόλιό σου, που συγκρίνεις τον μαχητή Κολοκοτρώνη με τα άπλυτα μαστούρια.

SkyWatcher είπε...

To ότι τα mainsteram media σε ΗΠΑ και εκτός ΗΠΑ, γενικώς, έθαψαν ή υποβάθμισαν την είδηση, πάει να πει ότι προφανώς δεν πρόκειται για "ευκόλως διαχειριζόμενα κρέατα".
Έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για τους "χαρλεάδες", αλλά δύο εκατομμύρια άνθρωποι που καβάλησαν τις μηχανές τους και διένυσαν χιλάδες χιλόμετρα για ένα σκοπό "πατριωτικό", κουβαλώντας με καμάρι τις σημαίες τους δεν μπορεί να είναι "άπλυτοι μαστούρηδες αλκοολικοί που ακολουθούν τον δρόμο της χίππικης υποκουλτούρας" και που "μαζεύονται.. για να ανταλλάξουν απόψεις για την καλλιέργεια μαριχουάνας".
Είναι γνωστό ότι οι "άπλυτοι χίππηδες" (και γενικώς οι... "άπλυτοι") είναι αντίθετοι με κάθε έννοια "πατριωτισμού" γιατί τους νοιάζει (πέρα από την μαριχουάνα) τα "MAKE LOVE NOT WAR", "PEACE" και τα λοιπά τσιτάτα.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος ο skywatcher ...οι πραγματικοι μαστουρηδες ειναι οι αναρχοαπλυτοι που δεν εχουν ιερα και οσια και ζουν και αναπνεουν τσαμπα σε αυτον τον ταλαιπωρο πλανητη χωρις να πιστευουν στα 3 πιο ιερα πραγματα για καθε ανθρωπο και ιδιαιτερα για καθε Ελληνα , δηλαδη την πατριδα , τη θρησκεια και την οικογενεια !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ?
ΟΙ ΤΣΟΠΕΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΟΧΙ .

Ανώνυμος είπε...

Προς
12 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:32πμ

Εθνικά και πατριωτικά σύμβολα έβαζαν οι τσοπεράδες πολύ πριν αποφάσεις εσύ να το παίξεις υπερ - πατριώτης και τροχονόμος του πατριωτισμού.

Και διανοούμενοι είναι και επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων και καθηγητές αλλά και παράνομοι και οικογενειάρχες κτλ. ότι θες έχει ο χώρος και εδώ και στις ΗΠΑ.
Φυσικά υπάρχουν σε ιδεολογίες και αναρχικοί, αριστεροί, εθνικιστές, κομουνιστές, ακροδεξιοί...

Το άρθρο λέει το εξής σημαντικό ότι στον χώρο υπάρχει μεγαλύτερη πατριωτική συνείδηση από ότι οτιδήποτε άλλο και αυτό είναι που τους χτύπησε εκεί που δεν του περιμένανε. Θέλανε να περάσουν πόσο κουλ είναι να είσαι φιλελευθερος και πολυπολιτισμικος και εφαγαν ταπα.

SkyWatcher είπε...

Για τον ανώνυμο 13 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:40 μ.μ.
Έτερον εκάτερον φίλε. Η συγκέντρωση των μηχανόβιων έγινε ως αντίδραση για την προγραμματιζόμενη συγκέντρωση "1 εκατομμυρίου μουσουλμάνων" στις 11 Σεπτεμβρίου (Τελικά μαζεύτηκαν 25 άτομα!!! υπό την προστασία αστυνομικών).

citizenbasil είπε...


HARLEY FOR GOD AND COUNTRY!
NICE!
BORN TO BE WILD!