Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Οι τρομοκράτες της Νέας ΤάξηςΓράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Στις ΗΠΑ το αμερικανικό δημόσιο βρίσκεται περίπου σε κατάσταση χρεοκοπίας. Ήδη απολύθηκαν από τις δουλειές τους εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και ακόμα δεν έχει έρθει η μέρα που θα συζητηθεί στην γερουσία το ύψος του δημόσιου χρέους.

Ο τύπος σε Ελλάδα και εξωτερικό επιχείρησε να προβάλλει το όλο θέμα σαν δολιοφθορά της Αμερικάνικης δεξιάς προς τον Ομπάμα. Είναι χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Έθνος.
Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ το tea party - η δεξιά πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος- αντιμετωπίζεται όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα .Ο Αμερικάνικος τύπος χαρακτηρίζει τους οπαδούς του tea party “ακραίους”. Τα media στην Αμερική έχουν επανειλημμένως προσπαθήσει να χρεώσουν επιθέσεις με όπλα σε ακραίους εθνικιστές του tea party. Ακόμα και την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης προσπάθησαν να την φορτώσουν σε "ακραίους λευκούς ρατσιστές", αλλά δεν τους βγήκε το σενάριο. Σε γνωστή ιστοσελίδα στην οποία αρθρογραφούν και στελέχη του tea party το κόμμα της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε σαν «ριζοσπαστικό κόμμα» που αντιστέκεται στην επιχείρηση επιβολής της δικτατορίας της Νέας Τάξης (βλ. εδώ)....

Όλα αυτά συνέβησαν την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός(;) της Ελλάδος βρίσκεται στις ΗΠΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ δεν παρέλειψε να κάνει ομιλίες στην Ιουδαϊκή κοινότητα των ΗΠΑ και σε άλλα κέντρα οικονομικο-πολιτικής ισχύος.
Στις ομιλίες αυτές από παραδρομή της γλώσσας αποκαλύφθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει εκτός νόμου τους Εθνικιστές. Παράλληλα η κυβέρνηση έχοντας δώσει σαφείς οδηγίες στον υπουργό δικαιοσύνης φέρνει και νέο δρακόντειο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο». Η υποτίθεται δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά η οποία είχε βάλει κατά των προηγούμενων προσπαθειών Ρουπακιώτη και Καστανίδη για ανάλογους νόμους, τώρα προτίθεται να φέρει τον ίδιο το νόμο Ρουπακιώτη ενισχυμένο και επικαιροποιημένο, ώστε να απαγορεύει ακόμα και τα συσσίτια μόνο για Έλληνες (!) και να επιβάλλει εξοντωτικές ποινές για μη πολιτικά ορθές απόψεις...

Το συμπέρασμα από τον συνδυασμό των ειδήσεων είναι ένα.
Για την Νέα Τάξη πραγμάτων έχει ταυτοποιηθεί πλέον ο τρομοκράτης του μέλλοντος. Είναι ο λευκός χριστιανός πολίτης, ο οποίος όποτε θα τολμάει να εκφράζει απόψεις μη πολιτικά ορθές θα αντιμετωπίζεται από την σύγχρονη ιερά εξέταση των ΜΜΕ ως εγκληματίας, ρατσιστής, εξτρεμιστής και επικίνδυνος για την κοινωνική ειρήνη.
Τα υπόλοιπα όσα η κυβέρνηση διακηρύττει για πάταξη του «ναζισμού» και του «φασισμού» είναι απλώς επικοινωνιακή διαχείριση, για να αφομοιωθεί καλύτερα από την κοινή γνώμη η επιχείρηση δίωξης φρονήματος.

Στη νεοταξική δικτατορία όποιος δεν συμφωνεί με την ιερά εξέταση της πολιτικής ορθότητας θα διώκεται. Όποιος είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στα αντιφυσικά ιδεολογήματα της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας» θα διώκεται. Τόσο απλά. Όποιος δεν θέλει η χώρα του να είναι γεμάτη ξένους και όποιος αντιστέκεται στους γάμους ομοφυλόφιλων, παιδόφιλων, ζωόφιλων και κάθε άλλου είδους μειονότητας, θα στιγματίζεται ως "ρατσιστής", "ναζιστής", "φασίστας" ή οτιδήποτε άλλο...
Κανείς πλέον να μην τρέφει αυταπάτες δίνοντας εμπιστοσύνη σε θεσμούς που νόμιζε θεματοφύλακες του κράτους. Το κράτος τελεί υπό κατοχή και σιγά-σιγά όσο θα εμβαθύνει η νεοταξική δικτατορία θα πέφτουν και όλα τα προσχήματα...

4 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ πολυπολιτισμικότης δὲν τοὺς βγαίνει.
Τὸ Ἰσλὰμ ἐνισχύεται, στὴν Εὐρώπη ἔχουν σχηματισθῆ οἱ ἀντίστοιχες ὁμάδες, ἐκατέρωθεν.
Ἡ παραγωγὴ ἀγαθῶν μετακομίζει σιγά - σιγά πρὸς τὴν Ἀσία. Ἡ παγκόσμια ἰσχὺς τῶν Η.Π.Α. ἀμφισβητείται, προφανῶς τὸ ἴδιο θὰ γίνη καὶ μὲ τὰ πανεπιστήμιά της, τὶς ἰδέες της καὶ τὴν ἠθική της.
Τὸ μίγμα εἶναι ἐκρηκτικόν, εἴδωμεν.

konion είπε...

Ἡ μαλακὴ ἰσχὺς τῶν Η.Π.Α. δουλεύει πρὸς τὸ παρὸν καλῶς, ἀλλὰ οἱ ἄλλοι δὲν εἶναι κορόιδα. Π.χ. εἴδατε πῶς καταδικάσθηκε ἡ ὁμοφυλοφιλία στὴν Ρωσσία, οἱ Πούσι Ράιοτς κ.λπ. τὸ μήνυμα στὶς Η.Π.Α. εἶναι σαφές, δὲν θὰ μᾶς νικήσετε κατ' ἀρχὰς ἰδεολογικῶς ὅπως τὴν προκάτοχό μας Ε.Σ.Σ.Δ., διότι δὲν ἐνστερνιζόμεθα τὶς ἀξίες σας.
Στὴν Κίνα ὅποιος λαθρομετανάστης εἰσβάλλει στὴν χώρα πυροβολεῖται ἀπὸ τὸν στρατὸ στὰ σύνορα. Καταλαβαίνετε τὸ βάρος ποὺ δίνουν οἱ κινέζοι στὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα, εἰδικῶς στὴν ἑρμηνεία τους τὴν ὁποῖαν μονοπωλοῦν οἱ Η.Π.Α.
Μετὰ βλέπουμε οἰκονομικοὺς πολέμους π.χ. ἰσοτιμἰα δολαρίου γουάν, διπλωματικοστρατιωτικοὺς πολέμους π.χ. Συρία.
Πιστεύω λοιπὸν ὅτι ἡ μονοκρατορία τῶν Η.Π.Α. μὲ τὴν μορφὴ τῆς συγκεκριμένης παγκοσμιοποιήσεως δὲν τοὺς βγαίνει.
Βεβαίως ἡ τεχνολογία δὲν εἶναι ἀκριβῶς οὐδέτερη, διότι ἔχει μικρύνει ἀποστάσεις, εὔκολες ἐπικοινωνίες ἔχει κάνει πολλά. Συνεπῶς ἔχει ἀλλάξει τὸν ἀνθρώπινο πολιτισμό, αὐτὸ δὲν μπορεῖ νὰ περάσῃ ἔτσι, θὰ ἔχη συνέπειες.
Ἡ παγκοσμιοποίησις σίγουρα λόγῳ δραματικῆς ἀλλαγῆς τοῦ ἀνθρωπίνου πολιτισμοῦ ἀπὸ τὴν παρελθοῦσα, νὺν καὶ μέλλουσα τεχνολογία θὰ ἐπανέλθη, δὲν ξέρω ὅμως μὲ ποιὰ μορφὴ καὶ τύπο, καθῶς καὶ ἐὰν θὰ εἶναι ριζικῶς διαφορετικὴ ἀπὸ τὴν σημερινή.

Ανώνυμος είπε...

<<
Για την Νέα Τάξη πραγμάτων έχει ταυτοποιηθεί πλέον ο τρομοκράτης του μέλλοντος. Είναι ο λευκός χριστιανός πολίτης
>>

Μην τρελαθούμε τελείως ρε παιδία.. Δεν λές χριστιανούς τους χρυσαυγίτες...Ίσα ίσα το αντίθετο!

Ανώνυμος είπε...

Προς: 10:42
Καλά μάθε να καταλαβαίνεις, έχεις χάσει πολλά επεισόδια..