Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΙΤΑΛΙΑ: Δικάζεται για «ρατσισμό» Ιταλός πολιτικός γιατί είπε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων. «Ρατσιστής» και ο δικηγόρος του γιατί αποκάλεσε τον Εβραίο μηνυτή… «Εβραίο»!



Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας. Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.

Στις 15 Απριλίου, ο 49χρονος Polidori είχε παρακολουθήσει στο Excelsior Hotel το συνέδριο του κόμματος του Umberto Bossi. Εκεί είπε «Ο Πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνηση, είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας».

Στις 17 Απριλίου, όταν η είδηση ​​της δήλωσης αυτής δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Τεργέστης ‘Piccolo’, ο Paolo Polidori (φωτο), όπως αναφέρει η μήνυση που ασκήθηκε αναντίον του, «αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, απαντώντας στις επικρίσεις της εβραϊκής κοινότητας συνειδητά επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη είναι στα χέρια ενός Εβραιο-Μασονικού συστηματος». Στη συνέχεια ο Polidori υποστήριξε ότι «τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός, όσο και ο Έλληνας, είναι άνδρες της Goldman Sachs, μιας τράπεζας με Εβραίους ιδιόκτητες». Σύμφωνα με τον Polidori η Τράπεζα επιδιώκει να καταργήσει σταδιακά την κυριαρχία των επιμέρους εθνικών κυβερνήσεων και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη».

Κατά του Polidori ασκήθηκε δίωξη και ήδη η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη. Την μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Alberto Kostoris, σύμφωνα με τον οποίον, η δήλωση αυτή αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Διεθνούς Σύμβασης για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις αυτές «απηχούν ανησυχητικά νεοφασιστικά σλόγκαν, με σαφή υποκίνηση σε φυλετικό μίσος».

Αλλά στη δίκη προέκυψε και άλλη καταγγελία για «ρατσισμό», αυτή τη φορά κατά του δικηγόρου του Πολιντόρι, του Giuseppe Turco. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Turco (φωτο), ανέφερε συνεχώς τον Alberto Kostoris, ο οποίος είναι δικηγόρος της εβραϊκής κοινότητας, ως «Εβραίο».

Όταν του ζητήθηκε από τον δικαστή να χρησιμοποιεί μια καλύτερη γλώσσα που να ταιριάζει καλύτερα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Turco απάντησε ότι δεν έβλεπε τίποτα λάθος σε αυτό. Ο Kostoris είναι Εβραίος και είχε πει ότι είναι υπερήφανος που είναι Εβραίος. Ο Kostoris έχει παραπονεθεί στον ιταλικό δικηγορικό σύλλογο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 3.12.2013
Βλέπετε αγαπητοί μου ΄Ελληνες που οδεύει η ανθρωπότητα ; Eδώ πρόκειται για μια παγκόσμια λογοκρισία. Αυτό που έγινε στην Ιταλία, γίνεται και σε άλλες χώρες ταυτόχρονα. Πρόκειται για την αρχή μιας παγκόσμιας χούντας που η Σιωνιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλει να επιβάλλει. Με το κατάπτυστο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δεν θα τολμούμε να μιλάμε κατά των Σιωνιστών αλλά ούτε να κατακρίνουμε οποιαδήποτε απάνθρωπη πολιτική του κράτους του Ισραήλ, γιατί θα μας χαρακτηρίζουν ''αντισημίτες''. Δεν θα μπορούμε να αντιδρούμε όπως πρέπει κατά των μεταναστών, γιατί θα μας θεωρούν ''ρατσιστές''. Δεν θα μπορούμε να αντιδρούμε κατά των διεστραμμένων ομοφυλόφιλων και των παράλογων απαιτήσεών τους, γιατί θα μας θεωρούν ''ομοφοβικούς''. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι για όλες μας αυτές τις αντιδράσεις (που έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδρούμε), θα μας διώκουν ποινικά. Ας κρίνουμε όμως το συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτά που είπε ο Ιταλός πολιτικός, δηλαδή ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια Εβραιο-Μασόνων, δεν έχουν καμία σχέση με ανησυχητικό νεοφασισμό ή με υποκίνηση σε φυλετικό μίσος που ισχυρίστηκε ο σιωνιστής δικηγόρος Alberto Kostoris.
Φαίνεται όμως, πως οι Σιωνιστές έχουν τη μύγα και μυγιάζονται γι αυτό αντιδρούν μ΄αυτό τον απαράδεκτο και απάνθρωπο τρόπο. Επειδή οι σιωνιστές επιδιώκουν παγκόσμια εξουσία δηλαδή παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία που είναι το προαιώνιο όνειρό τους, με επικεφαλής το 'Μεσσία' τους), γι αυτό δεν θέλουν κανένα να ενεργεί εναντίον τους. Και συμπεριφέρονται έτσι αυταρχικά και απάνθρωπα, ώστε μέχρι να έλθουν στην παγκόσμια εξουσία να μην υπάρχουν αντίθετες φωνές προς αυτούς. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις τους : α) με τον αρρωστημένο αντισημιτισμό τους, β) τον ρατσισμό, γ) όσοι είναι εναντίον του Σιωνισμού, δ) όσοι δεν δέχονται το ολοκαύτωμα όπως αυτοί θέλουν, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα είδος αυστηρής λογοκρισίας τον οποίο όμως θέλουν να επιβάλλουν παγκοσμίως. Γι αυτό πιέζουν όλο και περισσότερες χώρες, να θεσπίσουν αυστηρούς νόμους κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού ή κατά των αρνητών και παραποιητών του ολοκαυτώματος.