Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Η ανοχή είναι γενοκτονία» (video)



Πριν ένα μήνα ο ΚΟ έγραψε για το Νομοσχέδιο οργουελικής έμπνευσης που προτάθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από ΜΚΟ, με την οποίο τίθεται εκτός νόμου η ελευθερία του λόγου και στήνονται γκουλάγκ για τους «εγκληματίες σκέψης». Μια κίνηση (που χαρακτηρίστηκε “μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία”), πίσω από την οποία είναι ο Μοσέ Κάντορ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κονγκρέσου και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι, οι οποίοι ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δημιουργία «εθνικών μονάδων επιτήρησης» για την παρακολούθηση πολιτών των 27 κρατών μελών της ΕΕ υπόπτων για “μη-ανοχή”.
Παρακάτω είναι ένα βίντεο με την παρέμβαση του ηγέτη του εθνικιστικού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος Nick Griffin, ο οποίος εξηγεί ότι πρόκειται για Πρόγραμμα Γενοκτονίας που διεξάγεται εναντίον των λαών της Ευρώπης και τελειώνει την ομιλία του λέγοντας κοφτά αυτό που άλλοι διστάζουν να πουν ή κάνουν ότι δεν βλέπουν: «Η ανοχή είναι γενοκτονία».
Ο Griffin λέει ότι το εν λόγω έγγραφο μιλά για «εκπαίδευση», αλλά πρόκειται για την εξάλειψη της αντίθετης γνώμης και την προώθηση ενός δόγματος που πρεσβεύει μια πολύ απομονωμένη κατεστημένη ομάδα, η οποία όμως θέλει να επιβληθεί πάνω στα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που απεχθάνονται το τεράστιο αυτό οργανωμένο σχέδιο για τη μετανάστευση που καταστρέφει την ταυτότητά μας. Δεν είναι «εκπαίδευση», είναι στην πραγματικότητα «κατήχηση». Από την κούνια μέχρι τον τάφο. Είναι αντιδημοκρατικό. Είναι «1984» του Όργουελ. Θέλουν να καταπιέσουν τους αυτόχθονες λαούς και να απαγορεύσουν κάθε αντίσταση στο έργο αυτό, μετατρέποντας τους λαούς μας σε μειονότητες μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες. Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας που βρίσκονται πίσω από την έμπνευση αυτού του σχεδίου, θα πρέπει να γνωρίζουν περί καταπίεσης, καθώς έχουν πολύ ισχυρή ταυτότητα στο κράτος του Ισραήλ, καταπιέζοντας τους Παλαιστίνιους με τον τρόπο που έκαναν παλιά οι ναζί. Πρόκειται για Πρόγραμμα Γενοκτονίας. Πρόκειται για προπαγάνδα. Νομίζω ότι ένα νέο σλόγκαν πρέπει να γραφτεί την κορυφή του οργουελικού «Υπουργείου της Αλήθειας», εκτός από το «Ο Πόλεμος είναι Ειρήνη», «Η Ελευθερία είναι Σκλαβιά». Τι λέτε για το «Η Ανοχή είναι Γενοκτονία»;

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: