Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο αριθμός των θανάτων των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους διπλασιάστηκε το 2013


Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Reuters, ο αριθμός των περιπτώσεων που οι χριστιανοί σκοτώθηκαν για την πίστη τους σε όλο τον κόσμο διπλασιάστηκε το 2013 από το προηγούμενο έτος, με τη Συρία να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το σύνολο του παγκόσμιου συνόλου το 2012, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της ‘Open Doors’, μιας οργάνωσης που υποστηρίζει τους διωκόμενους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Η οργάνωση δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει τεκμηριωμένες 2.123 δολοφονίες «μαρτύρων», σε σύγκριση με τις 1.201 το 2012. 1.213 τέτοιοι θάνατοι υπήρχαν μόνο στη Συρία πέρυσι, αναφέρει η οργάνωση.

 
«Αυτή είναι μια πολύ ελάχιστη μέτρηση με βάση τα όσα έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης και μπορούμε εμείς να επιβεβαιώσουμε», δήλωσε ο Frans Veerman, επικεφαλής της έρευνας για την Open Doors. Οι εκτιμήσεις από άλλες χριστιανικές ομάδες ανεβάζουν το ετήσιο ποσοστό στο ύψος των 8.000.

Η έκθεση της Open Doors τοποθετεί την Βόρεια Κορέα στην κορυφή του καταλόγου των 50 πιο επικίνδυνων χωρών για τους χριστιανούς, μια θέση που κατέχει από τότε που η ετήσια έρευνα ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Η Σομαλία, η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι στις επόμενες τέσσερις θέσεις.
 

Η ομάδα που εδρεύει στις ΗΠΑ ανέφερε αυξανόμενη βία κατά των χριστιανών στην Αφρική και είπε ότι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι η κύρια πηγή των διωγμών σε 36 χώρες στη λίστα.

«Ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι ο χειρότερος διώκτης της παγκόσμιας εκκλησίας», αναφέρει η έκθεση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Days of Elijah είπε...

Για όσους γνωρίζουν αγγλικά, στο παρακάτω βίντεο ο πάστορας John MacArthur αναλύοντας την εσχατολογία των μουσουλμάνων, αποκαλύπτει οτι ο μεσσίας που περιμένουν(Mahdi) είναι ο αντίχριστος(θηρίο) της Αποκάλυψης του Ιωάννη.Είναι μια σατανικά ανεστραμμένη, πλαστή ισλαμική «αποκάλυψη».Ποιός θα μπορούσε να είναι άλλωστε ο φανατικότερος στρατός που θα υποστηρίξει τον αντίχριστο, αν όχι οι ισλαμιστές;
Αξίζει να αφιερώσετε 18 λεπτά για να το δείτε.

Days of Elijah είπε...

Εδώ το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=6EHEoA5SaoE