Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Μην μολύνετε το εβραϊκό αίμα με γκοΐμ»



Η οργάνωση Λεχάβα ("Οργανισμός Lehava για την Πρόληψης της Αφομοίωση στους Αγίους Τόπους") απηύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου να επέμβει στη σχέση που έχει ο γιος του Yair με μια Νορβηγίδα ‘goyim’ (μη Εβραία) και να τον «φέρει στον σωστό δρόμο».

Λέει η ιστοσελίδα Jewish Press:

Ο Γιαίρ Νετανιάχου έχει σχέση με την Sandra Leikange, συμφοιτήτριά του, στο Διεπιστημονικό Κέντρο Herzliya στο Τελ Αβίβ.

Επικαλούμενη τον αείμνηστο πατέρα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ben Tzion ως τον «Εβραίο και σιωνιστή ο οποίος ανέθρεψε τα παιδιά του με τις εβραϊκές αξίες», ο ηγέτης της οργάνωσης Benzi Gopstein (φωτο) έγραψε σε επιστολή του : «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος σαν εσάς θα αφήσει την αφομοίωση να μπει από την μπροστινή πόρτα. Οι επιπτώσεις των δράσεων του γιου σας είναι εκτεταμένες ... Τι είδους παράδειγμα δίνει ο γιος του πρωθυπουργού του εβραϊκού κράτους που επενδύει εκατομμύρια δολάρια για να αποτρέψει την αφομοίωση στους Εβραίους της Διασποράς, όταν η αφομοίωση συμβαίνει μέσα στο σπίτι του ;»

Ο Gopstein ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Νετανιάχου «θα στριφογύριζε στον τάφο του για τις ενέργειες του εγγονού του» και είπε ότι ακόμη και αν η μη Εβραία φίλη του προσηλυτιζόταν στον ιουδαϊσμό, δεν θα ήταν από ειλικρίνεια.
Ο Yair Νετανιάχου στην πραγματικότητα, ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα του. Η δεύτερη σύζυγος του Πρωθυπουργού Νετανιάχου, Fleur Cate, ήταν Βρετανίδα που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό. Χώρισαν μετά από τρία χρόνια.

Ο Yair είναι ο γιος της τρίτης και νυν συζύγου του Netanyau, Σάρας.

Προφανώς, αν η φιλία του Yair με την ξανθιά Νορβηγίδα φίλη του καταλήξει σε γάμο, θα πρέπει να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό, και κατά πάσα πιθανότητα, τον ορθόδοξο ιουδαϊσμό.

Αυτό θα ήταν μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία για τους ραβίνους. Ο εβραϊκός νόμος περί μεταστροφής απαιτεί εκείνος που θα μεταστραφεί στον ιουδαϊσμό να δείξει την ειλικρίνειά του και την ικανότητα και την επιθυμία του να ζήσει σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο.

Η ίδια αυτή οργάνωση, άλλωστε, προ ετών είχε καλέσει το μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι να χωρίσει τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ίδιο λόγο, ενώ πρόσφατα της έστειλε γράμμα με το οποίο την παρακαλεί να «μην μολύνει το εβραϊκό της αίμα».
Αναφέρει η Haaretz :

Σε επιστολή της προς την Refaeli, ο ακροδεξιός Baruch Marzel έγραψε για λογαριασμό της εθνικιστικής ομάδας Lehava, η οποία έχει ως στόχο την καταπολέμηση της αφομοίωσης μεταξύ των Εβραίων: «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι γεννήθηκες Εβραία. Η γιαγιά σου και η γιαγιά της δεν ονειρεύτηκαν ότι ένας από τους απογόνους τους μια ημέρα θα καταργήσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειας από τον εβραϊκό λαό», αναφέρει η επιστολή. «Η αφομοίωση πάντα ήταν ένας από τους εχθρούς του εβραϊκού λαού».

‘Lehava’ στα εβραϊκά σημαίνει «φλόγα», αλλά είναι επίσης ένα αρκτικόλεξο για την «Πρόληψη Αφομοίωσης στους Αγίους Τόπους». Σύμφωνα με σελίδα της στο Facebook, έχει ως στόχο να παράσχει βοήθεια στις Εβραίες στις σχέσεις τους με τους μη Εβραίους και ιδιαίτερα τους Άραβες.

Ο Marzel έγραψε στην Refaeli ότι «δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντι Κάπριο, ο οποίος δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός». Αλλά προέτρεψε την Refaeli : «Έλα στα συγκαλά σου, κοίταξε προς τα εμπρός αλλά και πίσω - και όχι μόνο το παρόν. Μην παντρευτείς τον Leonardo DiCaprio, μην βλάψεις τις μελλοντικές γενιές».

Η οργάνωση είχε κατακρίνει επίσης το γάμο του Mark Zuckerberg με την Priscilla Chan.

Σε επιστολή του προς τον δημιουργό του facebook, ο Benzi Gopstein έγραψε : «Η Γκόλντα Μέιρ, η οποία ήταν πρωθυπουργός του Ισραήλ, δήλωσε ότι κάθε Εβραίος που αφομοιώνει είναι ουσιαστικά ένας συνεταίρος στο έργο των Ναζί, δεδομένου ότι μέσω της αφομοίωσης εσείς οι ίδιοι εξοντώνετε την συνέχιση του εβραϊκού λαού. Η αφομοίωση φέρνει την εξόντωση των Εβραίων στο έβδομο εκατομμύριο!»
Το καλοκαίρι του 2011, μέλη της Lehava μοίρασαν δεκάδες φυλλάδια σε Εβραίες στις παραλίες Bat Yam, Ashkelon, Ασντόντ, Καισάρεια και Eilat, ζητώντας τους να διατηρήσουν την Εβραϊκή καταγωγή τους και να μην ενδώσουν στις εκκλήσεις μη Εβραίων ανδρών.

Για κάποιους ηχούν παράξενα ή και αστεία όλα αυτά. Για άλλους είναι απλώς "υπερβολές" από λίγους «φανατικούς».

Είναι έτσι όμως;

Όπως έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Η ιεράρχηση του ανθρώπινου είδους», ο Eli Ben Dahan, ο ισραηλινός αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων και πρώην γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου του Ισραήλ οι «εθνικοί» (γκοΐμ) βρίσκονται στον πάτο της λίστας τους ανθρώπινου είδους (για αυτό δήλωσε ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν «ανώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς").

Μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και τον Ιουδαϊσμό, ο Dahan παρουσίασε την “ιεραρχία” του ανθρωπίνου είδους, σύμφωνα με τον ιουδαϊκό νόμο, ως ακολούθως:

«1. Οι Εβραίοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίες.

2. Οι Εβραίοι που είναι νόθοι.

3. Οι Εβραίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίους.

4. Οι Εβραίοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη - Εβραίες.

5. Οι Εβραίοι ομοφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίους.

6. Οι Εβραίες λεσβίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίες.

7. Οι Εβραίοι ομοφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη – Εβραίους.

8. Οι Εβραίες λεσβίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη – Εβραίες.
———————————————————————
9. Άντρες Γκοΐμ.

10. Γυναίκες Γκοΐμ».
Το άρθρο συνεχίζει και επισημαίνει :

«Σημειώστε το γεγονός ότι κάτω από τη γραμμή είναι μόνο "γκοΐμ". Δεν υπάρχει ανάγκη ή λόγος να τους χωρίσουμε σε υποκατηγορίες».

Αφήστε για λίγο την φαντασία σας και σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν ακούγονταν σε άλλο κράτος τέτοιου είδους δηλώσεις…
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάν τήν βαθμολογία τού ποδοσφαίρου είναι αυτή η "ιεραρχία", όπου μεταξύ 8ης καί 9ης θέσης υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή τού... υποβιβασμού.
Έτσι τά δικά τους παιδιά μένουν στήν "Α' Εθνική" ακόμα καί όταν έχουν... "κουνήσει τήν αχλαδιά" καί "χτενίσει τό καταϊφι", όπως ομολογούν κυνικά, ενώ εμείς θά έχουμε τήν τύχη τών Παλαιστινίων...

Αλχημιστής είπε...

Ο Εβραϊσμός είναι η πλέον φασιστική ιδεολογία που έχει γεννήσει ποτέ ο ανθρώπινος νους. Λέγοντας Εβραϊσμός δεν αναφέρομε στην βιολογική–φυλετική καταγωγή του ατόμου που μπορεί να θεωρηθεί ως τυχαίο βιολογικό γεγονός, ακριβώς όπως δεν θα αναφερόμουν στην Ιταλική καταγωγή για να χαρακτηρίσω κάποιον φασίστα ή στην Γερμανική καταγωγή για να χαρακτηρίσω κάποιον Ναζιστή. Δεν αναφέρομαι γενικά στους Ισραηλινούς πολίτες που έχουν την υπηκοότητα του κράτους του Ισραήλ.
Αναφέρομαι σε αυτό ακριβώς που εκφράζει η λέξη Εβραίος, δηλαδή στο θρήσκευμα των Εβραίων, στην κουλτούρα, στον πολιτισμό, στα ήθη. Αν σε άλλους λαούς ο ολοκληρωτισμός γεννήθηκε με την μορφή πολιτικής ιδεολογίας, στους Εβραίους γεννήθηκε ως θρησκευτικό δόγμα, άρρηκτα συνδεδεμένο με το έθνος, τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους, ως θέσφατο που δεν χωράει καμία λογική αμφισβήτηση. Για τους Εβραίους φασίστες του ΓΙΑΧΒΕ ο φασισμός αποτελεί διαχρονικό θρησκευτικό δόγμα.
Όλες οι πλέον φασιστικές ιδέες απαντώνται μέσα στο Εβραϊκό σύστημα πεποιθήσεων. Ο ρατσισμός, η ιδέα της Άριας φυλής, του εκλεκτού έθνους, της ολοκληρωτικής επιβολής και υποδούλωσης αλλόφυλων και αλλόθρησκων, έως και την ολοκληρωτική εξόντωση κάποιων εθνών, η ιδέα της συλλογικής ευθύνης γεννήθηκαν πρώιμα στις νομάδες που αποτέλεσαν την απαρχή του Εβραϊκού έθνους. Αυτές οι ιδέες προβάλλονται ως απαιτήσεις μιας πανίσχυρης οντότητας που προκαλεί φοβικά συναισθήματα ενώ παράλληλα εμφανίζεται να κατέχει τις λύσεις όλων των ανθρώπινων προβλημάτων, που θα δωρίσει στους εκλεκτούς του ως αντάλλαγμα για την πλήρη υποταγή στην εξουσία του. Αυτές οι πρωταρχικές θρησκευτικές ιδέες αποτελούν το απόλυτο εργαλείο χειραγώγησης και ψυχαναγκασμού. Μέσω της Εβραϊκής θρησκείας ο ΓΙΑΧΒΕ παρουσιάζεται ως μια βλοσυρή προσωπικότητα που συγκεντρώνει πάνω της τις σκοτεινότερες πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Μία οντότητα εγωκεντρική, αλαζονική, εκδικητική, απολυταρχική και αδιάλλακτη, με μηδενική ανοχή και έλεος προς την διαφορετικότητα, μια οντότητα με έντονη διάθεση αυτοπροβολής και επιβολής, που διψά για αίμα και επιζητεί την δημιουργία ενός ολόκληρου έθνους πειθήνιων δούλων. Φυσικά η τιμωρία για όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν το στυγνό θεοκρατικό καθεστώς είναι σκληρή και αμείλικτη.
Αυτή είναι η θρησκευτική και πολιτιστική παιδεία που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να διδάσκονται και να ενστερνίζονται οι γενιές των Εβραίων. Τα «ιερά» κείμενα των Εβραίων που αποτελούν την βάση και για την θρησκεία των Χριστιανών, εξιστορούν την ίδρυση και την διαδρομή του Εβραϊκού έθνους, καθώς και την αλληλεπίδραση του με τα γειτονικά έθνη στην ευρύτερη περιοχή της σύγχρονης μέσης ανατολής. Η διαδρομή τους έτσι όπως εξιστορείται από τα ιερά τους κείμενα, είναι βουτηγμένη στο αίμα, στις σφαγές αμάχων, γυναικόπαιδων, στις εθνικές και θρησκευτικές εκκαθαρίσεις, στην ολοκληρωτική εξόντωση του αντιπάλου δίχως κανένα έλεος. Το έλεος προς τον αντίπαλο θεωρείται αδυναμία και σε πολλές περιπτώσεις τιμωρείται. Γέροι, νέοι, γυναίκες, παιδιά και βρέφη του αντιπάλου πρέπει να εξοντωθούν με την προσταγή του ΓΙΑΧΒΕ. Μονάχα σε κάποιες περιπτώσεις δίνεται η εντολή από τον μαστροπό θεό να διασωθούν ορισμένες νεαρές παρθένες ώστε να χρησιμέψουν για την σεξουαλική ικανοποίηση του στρατού και να στελεχώσουν τα χαρέμια της άρχουσας τάξης. Η θέση της γυναίκας μέσα σε αυτό το καθεστώς είναι φυσικά υποδεέστερη, θεωρούμενες ως αναπαραγωγικές μηχανές για την παραγωγή των υπηκόων του έθνους. Αυτά που οι σύγχρονες δυτικές κοινωνίες θεωρούν ως βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η ελευθερία έκφρασης και η αυτοδιάθεση είναι πράγματα αδιανόητα στην Εβραϊκή θρησκευτική παράδοση.
Με τέτοια «ιερά» κείμενα και τέτοια γαλούχηση, δεν είναι να απορεί κανείς για τις σύγχρονες θηριωδίες των Εβραίων. Αρκετά πια με το ταμπού που λέγεται αντισημιτισμός. Αν η εθνική καταγωγή είναι τυχαίο βιολογικό γεγονός, η αποδοχή των θρησκευτικών πεποιθήσεων, της κουλτούρας και του συστήματος αξιών είναι προσωπική του επιλογή. Το να γεννηθεί κάποιος Ισραηλινός είναι ένα τυχαίο γεγονός, το να εξακολουθεί όμως να είναι Εβραίος είναι προσωπική επιλογή, για την οποία φέρει την απόλυτη ευθύνη.