Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΙΣΡΑΗΛ: «Οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν ‘ανώτερες ψυχές’ από τους μη – Εβραίους ετεροφυλόφιλους», λέει ο υφυπουργός θρησκευτικών θεμάτωνΟ ισραηλινός αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων και πρώην γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου του Ισραήλ δήλωσε ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν «ανώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς" (μη - Εβραίους ή γκοΐμ).

Άλλο ένα ξέσπασμα ρατσιστικού μίσους κατά των «εθνικών» από ανώτερο θρησκευτικό παράγοντα του Ισραήλ. Την φορά αυτή από τον ραβίνο Eli Ben Dahan, μέλος του ακροδεξιού κόμματος ‘Habayit Hayehudi’ που υπηρετεί στην κυβέρνηση συνασπισμού του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Dahan έκανε τα παραπάνω σχόλια σε μια συνέντευξη στην ισραηλινή εφημερίδα ‘Maariv’, ενώ συζητούσε την στάση του κόμματός του απέναντι στον «γάμο των ομοφυλοφίλων» στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Dahan, «ο “γάμος” μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου απαγορεύεται όπως και ο γάμος μεταξύ Εβραίων και εθνικών» και ότι «οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν “ανώτερες ψυχές” από τους Εθνικούς, ‘gay’ ή ‘straight’».

Η εφημερίδα παραθέτει τον Dahan να λέει ότι «Ακόμη και έτσι [που έχουν κατώτερες ψυχές οι εθνικοί] θα αντιταχθώ σε κάθε νομοσχέδιο περί ‘γάμου’ ατόμων του ιδίου φύλου, ακριβώς όπως θα αντιτασσόμουν σε γάμο μεταξύ Εβραίου και εθνικού».

Ο Dahan είπε ότι η αντίθεσή του στον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων πηγάζει από τη δέσμευσή του «να διατηρηθεί ο εβραϊκός χαρακτήρας του Ισραήλ. Πρέπει να διατηρήσω το κράτος εβραϊκό», είπε.
Ο Dahan υπηρετεί σήμερα ως μέλος της Κνεσέτ (Ισραηλινής Βουλής), καθώς και ως Υφυπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων. Έγινε γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου από το 1989, θέση την οποία κατείχε για 21 χρόνια. Τον Αύγουστο του 2013, ο Dahan περιέγραψε τους Παλαιστίνιους ως «ζώα που δεν αξίζουν να ζήσουν».

Φανταστείτε μόνο εάν ένας οποιοσδήποτε Ευρωπαίος (ή Άραβας ή Ασιάτης ή Αφρικανός) πολιτικός σηκωνόταν και έλεγε δημόσια ότι οι Εβραίοι έχουν «κατώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς" και ότι ο «γάμος» μεταξύ ομοφυλοφίλων θα πρέπει να απαγορευθεί με τον ίδιο τρόπο που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου ο γάμος μεταξύ Εβραίων και εθνικών.

Το μενού εναντίον του θα είχε από οργισμένες ανακοινώσεις οργανώσεων του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, και "αντιρατσιστικών" οργανώσεων, κραυγές για «ρατσιστικό παραλήρημα» από τα ΜΜΕ, καταδίκες από τις ‘δυτικές’ κυβερνήσεις, βέβαιη εκδίωξη από την κυβέρνηση που μέχρι τώρα υπηρετούσε με την στάμπα του "ρατσιστή", έως και μια σίγουρη θέση στην «λίστα με τους αντισημίτες» και τους "κήρυκες μίσους".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς!
Πολύ θα ήθελα να δω MEGA, ANT1...να το λένε έστω κι ως τελευταία είδηση.
Και η είδηση είναι από την Haaretz. Δεν είναι κάποια τυχαία αναδημοσίευση λόγων που ίσως να μην έχουν ειπωθεί.
Τάσος

Ανώνυμος είπε...

Το έχουν χάσει τα άτομα .... τελειώσανε ... χαχαχαχαχαχαχαχα!!

Ιωάννης είπε...

Ένας λαός που θα επιτρέψει στον αντίχριστο να κάτσει στο ναό του Θεού ως θεός κρατάει υπεροπτική στάση ενάντια κάθε έθνους, καθώς πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα ναι ο κυρίαρχος λαός του κόσμου.