Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η Εβραιοαμερικάνα ‘κωμικός’ Sarah Silverman παρωδεί τον Χριστό για να υποστηρίξει τις αμβλώσειςΗ εβραϊκής καταγωγής "κωμικός" Sarah Silverman - που έχει δημόσια δηλώσει ότι θα ήθελε «να σκοτώσει τον Χριστό» - γύρισε ένα προσβλητικό και βλάσφημο σκετς με πρωταγωνιστή τον «Ιησού», θέλοντας να υποστηρίξει τις αμβλώσεις.

Το βίντεο λέγεται "Sarah Silverman is visited by Jesus Christ" («Η Σάρα Σίλβερμαν δέχεται επίσκεψη από τον Ιησού Χριστό») και δείχνει τον ηθοποιό Michael Weatherly να εμφανίζεται ως “Ιησούς Χριστός” στην Silverman η οποία φοράει μία μπλούζα που γράφει «φεμινίστρια» και να της δηλώνει ότι "τα έχει πάρει" «με όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το όνομά μου για μισαλλοδοξία και καταπίεση».
Στη συνέχεια, ενώ χρησιμοποιεί την λέξη “f…”, της λέει ότι θέλει εκείνη να διαδώσει το «μήνυμά του» προς το λαό. Ο “Ιησούς” εξηγεί στην Silverman ότι : «Τα γονιμοποιημένα ωάρια δεν είναι άνθρωποι, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι».

Και ειρωνικά αργότερα της λέει, ότι : «Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα γονιμοποιημένα ωάρια είναι άνθρωποι, είναι επίσης κι αυτοί άνθρωποι. Πρέπει να τους αγαπούμε. Δεν είσαι καλύτερη από αυτούς...».

Η Silverman στη συνέχεια τα βάζει με την σύνδεση εκκλησίας – κράτους στις ΗΠΑ και υποστηρίζει ότι «το να χρησιμοποιούν την θρησκεία για να υπαγορεύσουν τη νομοθεσία είναι αντιαμερικανικό, αλλά αυτό συμβαίνει».

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από 100.000 άνθρωποι στο YouTube, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με πολλούς να βρίσκουν την παρωδία του Ιησού προσβλητική.

Η εβραϊκής καταγωγής 43χρονη Sarah Silverman, είναι ‘κωμικός’ της λεγόμενης stand-up comedy, συγγραφέας και ηθοποιός.

Σε μία «κωμική παράστασή» της («Jesus is Magic») το 2006 είχε πει τα εξής «αστεία»:

«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το f**king έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!»

Δες το video:
 

Εκτός από το να εύχεται να σκοτώσει τον Χριστό, κατεβάζει τα Xanax και τα Zoloft, καθώς πάσχει από κατάθλιψη, όπως έχει πει η ίδια, έχει μια αδελφή, την Susan, που είναι ραβίνος (ή ραβίνα;) στην Ιερουσαλήμ, έχει πει ότι δεν θα παντρευτεί εάν δεν αναγνωριστεί ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων, ενώ δηλώνει ‘αγνωστικίστρια’, αλλά, όπως λέει «δεν μπορώ να ξεφύγω πολιτιστικά, είμαι Ιουδαία». Οπότε ….

Πάλι περιχαρής τα έχει βάλει με τον Χριστό...
Θυμηθείτε τον σάλο που έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με την «απαράδεκτη» «αντισημιτική» σάτιρα του κωμικού Dieudonne M'Bala M'Bala… και…

..... δες κι εδώ..... κι ένα video εδώ.....

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ξέρει η μάνα της;

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

Δεν ξέρω αν το να χρησιμοποιείς την θρησκεία για να υπαγορεύεις τη νομοθεσία είναι αντιαμερικανικό, αλλά σίγουρα είναι εξ ίσου θεμιτό με το να χρησιμοποιείς τη νομοθεσία για να εκφράσεις με δημοκρατικό τρόπο την κοσμοθεωρία σου, όποια κι αν είναι αυτό. Ει δ' άλλως ποιο είναι το νόημα της λαϊκής κυριαρχίας, αν οι λαοί δεν μπορούν να ψηφίζουν τους νόμους που τους εκφράζουν;

Andrew είπε...

H συγκεκριμενη εχει δαιμονιο, προσεξτε το βλεμμα της στο 00:18 οταν βριζει στο βιντεο για τον Χριστο, ενω οι χαζοχαρουμενοι "ευαγγελιστες" απο κατω χαχανιζουν...