Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Ο κομμουνιστής τύραννος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un θα εκτελέσει 33 χριστιανούς, γιατί φοβάται ότι θα ανατρέψουν την κυβέρνησή τουΟ κομμουνιστής τύραννος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un (Κιμ Γιονγκ Ουν) διέταξε την εκτέλεση 33 Χριστιανών που πιστεύεται ότι εργάζονται για Νοτιοκορεάτη βαπτιστή ιεραπόστολος Kim Jung-wook.

Ο Νοτιοκορεάτης ιεραπόστολος - ο οποίος συνελήφθη το περασμένο έτος - και οι συνεργοί του φέρεται να έχουν ιδρύσει γύρω στις 500 υπόγειες εκκλησίες.

Ο Τύπος της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Kim (φώτο) κατηγορείται ότι οι 33 χριστιανοί προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση – η ίδια κατηγορία που οδήγησε στην εκτέλεση του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Jang Song-thaek, και όλων των συγγενών του Jang.

Οι συνεργάτες του ιεραποστόλου θα εκτελεστούν σε ένα κελί της Υπηρεσίας Ασφαλείας, όπως ανέφερε η The Daily Mail.

Οι εκτελέσεις που ανακοινώθηκε έρχονται μόλις μια ημέρα μετά τις αναφορές που λένε ότι το νούμερο δύο της Βόρειας Κορέας, ο Choe Ryong Hae, έχει καιρό να εμφανισθεί σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις που κανονικά θα είχε  παρακολουθήσει - τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ίσως είναι ο τελευταίος που πρέπει να «καθαριστεί» από τον Κιμ.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε για να το γράφουν οι Washington Times δε μπορει... έτσι θα είναι. Αλίμονο, έχουμε εμπιστοσύνη στα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ. Κατά τα άλλα είμαστε πονηρεμένοι bloggers...
Δηλαδή, πιστεύεις πραγματικά ότι ένα μέσο σαν τους Washington Times, θα μπορούσε να λέει καλά λόγια για τη Β.Κορέα;
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε, τί καλά λόγια να πει;
Που σκοτώνουν χριστιανούς;
Και είναι πολύ γνωστό ότι απαγορεύονται οι θρησκείες στη Β. Κορέα και ιδιαίτερα η χριστιανική πίστη.
Υπενθυμίζω προηγούμενο αφιέρωμα του ΚΟ http://redskywarning.blogspot.gr/2012/01/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν θα μπορούσε να λέει καλά λόγια για την Κορέα αλλά είναι πασίγνωστο πώς ο τύπος με τα φουσκωτά μαγουλάκια δεν είναι στα καλά του...ο μπουχεσακης τραμπουκιζει τον κοσμάκη και βγαίνει με 100% στις εκλογές τώρα επειδή το γράψε η Ουάσινγκτον ποστ είναι το θέμα?η ποιος θα του πει ότι είναι κακό παιδί και πως αν εκτελέσει άλλον έναν άνθρωπο θα του κόψουνε το μεσημεριανό γεύμα....

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέει κάτι το παράξενο η είδηση, ανώνυμε.
Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν πάντα οι κομμουνιστές μόλις επικρατήσουν σε μία χώρα, σε πολλέ ςπεριπτώσεις και πριν επικρατήσουν...