Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Σιωνιστική «χαρισματική» εκκλησία κατά εθνικιστικών ομάδων



Σύμφωνα με το ουγγρικό εθνικιστικό ιστολόγιο ‘Hungarian Ambiance’, κρυφή κάμερα εμφανίζει τον ηγέτη της σιωνιστικής «χαρισματικής» (πεντηκοστιανής) εκκλησίας με το όνομα "Hit Gyülekezete" (‘Εκκλησία Πίστης’) Sandor Nemeth, σε κήρυγμά του, να υποκινεί το μίσος κατά εθνικιστικών ουγγρικών ομάδων όπως είναι το ‘Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom’ (‘Κίνημα Νεολαίας Εξήντα Τέσσερις Επαρχίες’) και το κόμμα Jobbik. [O "πάστορας Nemeth" έχει βραβευθεί από ομάδα ισραηλινών βουλευτών και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο για την προσφορά του στην "βελτίωση της εικόνας του Ισραήλ στην Ευρώπη"].
Η κεντροδεξιά κυβέρνηση το κόμματος ‘Fidesz’ του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν αναγνώρισε την "Hit Gyülekezete" ως ιστορική εκκλησία παρέχοντάς της το ίδιο καθεστώς και τα προνόμια με τις πραγματικά ιστορικές εκκλησίες.
 
Η ‘Εκκλησία Πίστης’ που ιδρύθηκε το 1979, έχει πάνω από 60.000 μέλη, κυρίως στην Βουδαπέστη, μιμείται την πρακτική των Αμερικάνων τηλευαγγελιστών, επιβάλλει στα μέλη της την «δεκάτη» και προωθεί με θέρμη τον ‘χριστιανικό σιωνισμό’, υποστηρίζοντας το κράτος του Ισραήλ, του οποίου τα σύμβολα αναρτά στις αίθουσες που συναθροίζεται το ποίμνιο, το οποίο ενίοτε χορεύει στους ρυθμούς φιλοισραηλινών ασμάτων.


Από ότι φαίνεται, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, η "Hit Gyülekezete" παραμερίζοντας τα «πνευματικά της καθήκοντα», όχι μόνο ορθώνει πολιτικό λόγο (ενάντια στον «αντισημιτισμό» και το «ναζισμό» - άλλωστε ο Nemeth έχει συμμετάσχει σε πορείες "κατά των ναζι"), αλλά διοργανώνει αντι - Jobbik συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα προσπαθώντας να διεγείρει τα αντι - Jobbik αισθήματα των Ούγγρων. Το βίντεο από την κάμερα, είναι στα ουγγρικά και δεν υπάρχει μετάφραση, αλλά η ουσία της επίθεσης (όπως προκύπτει από άλλα δημοσιεύματα) κατά του κόμματος Jobbik, είναι ότι το «αντισημιτικό» και «ακροδεξιό» κόμμα Jobbik, είναι «διάδοχος παλαιότερων ναζιστικών κομμάτων» (‘Arrow Cross’) και ότι έχει την «κληρονομιά του Χίτλερ» και ότι «δεν πρέπει να σιωπήσουμε» κλπ.


Το Jobbik κατηγόρησε την ομάδα ότι βρίσκεται πίσω από πρόσφατες επιθέσεις σε αφίσες του κόμματος όπου ζωγραφίζουν χιτλερικό μουστάκι στον αρχηγό του Jobbik.

Παρακάτω ένα βίντεο για το συμβαίνει στις συνάξεις της ομάδας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΜΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΣΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.gistmania.com/talk/topic,203640.0.html βαλτε το λιγο το βατικανο λεει πως δεν θα ερθει ο χριστος για την δευτερη παρουσια και οτι επινε οταν το λεγε