Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ποιος είπε ότι οι μουσουλμάνοι είναι εναντίον των Εβραίων και των ομοφυλόφιλων;



Ποιος είναι ο "κοινός εχθρός";

Alternative Right / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Παρόλο που μέσα στην πολυπολιτισμική ‘δυτική’ κοινωνία μας μαθαίνουμε ότι οι ομάδες των μουσουλμάνων θεωρούνται ευρέως ως ανταγωνιστικές προς εκείνες των Εβραίων όσο και των ομοφυλόφιλων, είναι ενδιαφέρον να μάθουμε ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα συγκεκαλυμμένες κινήσεις που γίνονται από τον οργανωμένο Εβραϊσμό για συνεργασία και κατεύθυνση των δραστηριοτήτων ορισμένων ομάδων μουσουλμάνων και ομοφυλόφιλων στην προσπάθειά τους να προβάλλουν και να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα υποτιθέμενα «εγκλήματα μίσους» και τις «διακρίσεις» που φαινομενικά διαπράττει αποκλειστικά η ετεροφυλόφιλη Λευκή πλειοψηφία.

Πρόσφατα στην Μ. Βρετανία, μια νέα οργάνωση παρουσιάστηκε η οποία ενεργεί ως το μουσουλμανικό ισοδύναμο του Εβραϊκού «Community Trust Security» (CST), το οποίο λειτούργησε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πολλά χρόνια. Αυτή η νέα οργάνωση που ονομάζεται «Tell Mama» («Πέστο στη Μαμά»), όπου «Mama» σημαίνει Measuring Anti-Muslim Attacks” δηλ. "μέτρηση αντι – μουσουλμανικών επιθέσεων" .

ΚΟ: Η οργάνωση CommunityTrust Security (Κοινότητα Εμπιστοσύνη Ασφάλεια) ιδρύθηκε το 1994 «για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία της εβραϊκής κοινότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η ‘Tell Mama’ συστάθηκε από τον Fiyaz Mughal, (φώτο) που περιγράφεται στην εφημερίδα  Jewish Chronicle ως ένας «αγωνιστής κατά του εξτρεμισμού» , αλλά ο ίδιος προσέγγισε πρόσφατα την CST και συμφώνησε να παράσχει βοήθεια και τεχνογνωσία η οποία θα οδηγήσει τη νέα οργάνωση "στο επόμενο επίπεδο, ώστε να έχει περισσότερη επιτυχία και να βεβαιωθεί ότι θα έχει μέλλον".

Προφανώς, η ‘Tell Mama’ έχει αποδειχθεί στο παρελθόν να παρουσιάζει εξωφρενικά υπερβολικά αριθμητικά στοιχεία σχετικά με επιθέσεις κατά μουσουλμάνων μετά τη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη Drummer Lee Rigby που σφαγιάστηκε πέρυσι μές στη μέση του δρόμου από ισλαμιστές εξτρεμιστές. Κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι έχουν εκφράσει την ανησυχία του για τις μεθόδους της συλλογής δεδομένων της Tell Mama και η κίνηση από την CST φαίνεται να απαντάει σε αυτήν την ανησυχία.

Ως μέρος της βοήθειας που πρέπει να παρέχεται, έχει ανακοινωθεί ότι είναι ο προϊστάμενος ειδικός σε θέματα ασφάλειας της εβραϊκής κοινότητας στην Βρετανία, Richard Benson (φώτο), ο οποίος πέρυσι παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της CST, αλλά που παραμένει σε αυτήν, συμφώνησε να γίνει ο συν-πρόεδρος της μουσουλμανικής ομάδας.

Ένας εκπρόσωπος της CST φέρεται να είπε : «Έχουμε ήδη υποστηρίξει τις προσπάθειες της Tell Mama για την αντιμετώπιση των αντι – μουσουλμανικών εγκλημάτων μίσους και είμαστε ευτυχείς ότι η τεχνογνωσία του Ρίτσαρντ θα τεθεί σε τόσο καλή χρήση».

Ο Benson φέρεται να έχει πει στην Jewish Chronicle: «Ήθελαν επαγγελματική υποστήριξη και γι’ αυτό θεώρησα ότι ήταν ... ο ρόλος μου να προσφέρω την εμπειρία που έχω από την CST και να δώσω αυτά τα εργαλεία στην Tell Mama».

Πιο αποκαλυπτικά, ο Benson φέρεται να δήλωσε: «Ήθελα να είμαι συμπρόεδρος με κάποιον από τη μουσουλμανική κοινότητα και βρισκόμαστε στο στάδιο της οριστικοποίησης τώρα. Δεν θα είναι μια μουσουλμανική οργάνωση που θα καθοδηγείται από κάποιον από την εβραϊκή κοινότητα», λέει σε δήλωσή του ο Benson, στον οποίον αρχικά είχε προταθεί η προεδρία της ‘Tell Mama’, αλλά επέλεξε ότι είναι προτιμότερο «μια μουσουλμανική οργάνωση να μην καθοδηγείται από κάποιον από την εβραϊκή κοινότητα», για λόγους δημοσίων σχέσεων.

Σύμφωνα με την Jewish Chronicle, ο Benson δήλωσε περαιτέρω: «Το έκανα αυτό για το καλύτερο συμφέρον της εβραϊκής κοινότητας, επίσης. Πίστευα πως αυτό ήταν μέρος του έργου που η CST κάνει, στο να συνδεθεί με άλλες κοινότητες».

Και έρχεται στη συνέχεια το άρθρο στην Jewish Chronicle να προσφέρει και την δεύτερη έκπληξη, στο ότι «ο ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, Peter Tatchell, (φώτο) διορίστηκε επίσης ως προστάτης της ομάδας αυτή την εβδομάδα». Αυτό πράγματι κι αν είναι ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν δήθεν "λύσσα" κατά των ομοφυλοφίλων. Όταν βλέπει κανείς στην ιστοσελίδα τους στο κατάλογο των οργανώσεων που είναι τώρα σε συνεργασία με την Tell Mama, περιλαμβάνονται οι συνήθεις ύποπτοι : οι οργανώσεις ‘Stop Hate UK’ και ‘Hope Not Hate’, αλλά και η «Imaan» η αυτοαποκαλούμενη Μουσουλμανική Ομάδα Υποστήριξης, λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανσεξουαλικών, queer ταυτότητας ατόμων (LGBTQI). Επίσης, όταν κάποιος κοιτάζει τους ‘προστάτες’ της, διαπιστώνει ότι από τα εννέα άτομα που απαριθμούνται, τρεις είναι προφανώς εβραϊκής καταγωγής, ο ένας είναι λευκός ομοφυλόφιλος, ένας άλλος είναι χριστιανός κληρικός γνωστός ως «αγωνιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων εντός της χριστιανικής εκκλησίας», ο ένας είναι Ευρωπαίος που ασπάστηκε το Ισλάμ και ο δέκατος προστάτης είναι η οργάνωση ‘Imaan’ που αναφέραμε παραπάνω. Μόνο τρεις από τους δέκα προστάτες φαίνεται να είναι ασιατικής / μουσουλμανικής καταγωγής.

Προφανώς υπάρχουν τρεις μειονοτικές ομάδες εδώ που συντονίζουν τις προσπάθειές τους για την δημοσιοποίηση και όπως προαναφέραμε, την πολιτική εκμετάλλευση των υποτιθέμενων «εγκλημάτων μίσους», που διαπράττονται κατά των κοινοτήτων τους, και το πράττουν, δεν χρειάζεται κανείς να είναι πυρηνικός επιστήμονας για να το συνειδητοποιήσει. Οι άνθρωποι που θα «εκτίθενται» εμμέσως ως αντι - μουσουλμάνοι βολεύει να  μην είναι Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι. Οι άνθρωποι που θα «εκτίθενται» εμμέσως ως αντι – ομοφυλόφιλοι, θα τείνουν να μην είναι Εβραίοι και μουσουλμάνοι. Και οι άνθρωποι που θα «εκτίθενται» εμμέσως ως αντι – Εβραίοι, θα τείνουν να μην είναι ομοφυλόφιλοι ή μουσουλμάνοι. Προφανώς θα είναι η πλειοψηφική ετεροφυλόφιλη Λευκή κοινότητα που εμμέσως θα δαιμονοποιείται από τη συνδυασμένη παραγωγή προπαγάνδας αυτών των μειονοτικών ομάδων ως «μισαλλόδοξοι» και «μισητές».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινε ουρανέ άλλαξε τα χρώματα από τις γραμματοσειρες των τίτλων για να μπορούν να διαβάζονται εύκολα

Ανώνυμος είπε...

Συνεταιρακια δηλαδη κατα των γηγενων λαων..Βρε Ουστ!