Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Ο Spider Man είναι Εβραίος», λέει ο πρωταγωνιστής του "The Amazing Spider Man"



Ο Andrew Garfield, πρωταγωνιστής του "The Amazing Spider Man 2", (που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 2 Μαΐου) θεωρεί ότι ο Spider Man (‘Peter Parker’) είναι Εβραίος.

Ο συλλογισμός του Garfield φαίνεται "στερεοτυπικός" :

«Ο Peter Parker δεν είναι ένας απλός μάγκας. Δεν μπορεί να μείνει ήσυχος».

«Ποτέ δεν αισθάνεται ότι κάνει αρκετά. Και ο Peter πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κομπιάζει για το μέλλον του, γιατί είναι νευρωτικός. Είναι Εβραίος. Είναι ένας χαρακτηριστικός τύπος (Εβραίου)».
Και ο Garfield συνεχίζει:

«Ελπίζω ότι ο εβραϊκός λαός δεν θα σκεφτεί ότι αυτό είναι κλισέ, εξαιτίας του Εβραίου πατέρα μου. Το έχω μέσα μου σίγουρα».

ΚΟ: Ο Γκάρφιλντ έχει δηλώσει ότι θέλει ο Spider Man να τα «φτιάξει» με... άνδρα. Διάβασε: “Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman)


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΜΟΥΦΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.theguardian.com/film/2014/apr/25/frozen-disney-movie-word-god-banned-let-it-go-oscars

Για ρίξε μια ματιά skywatcher

ΒΕ.Λ. είπε...

«ΚΟ: Ο Γκάρφιλντ έχει δηλώσει ότι θέλει ο Spider Man να τα «φτιάξει» με... άνδρα. Διάβασε: “Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman)»


Σε μια ιδανική, σώφρονα κοινωνία η παραπάνω δήλωση θα θεωρούνταν παρακίνηση σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, προσβολή της ανθρώπινης ψυχοσωματικής οντολογίας, κακοποίηση της ανδρικής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κακουργηματική δυσφήμιση της υπόστασης του γυναικείου φύλου.

Ανώνυμος είπε...

Το ατομο ειναι κατ' ευθειαν γιά ψυχιατρειο.

Ανώνυμος είπε...

«ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ» ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΤΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

http://aoratopedio.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5723.html