Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απέλυσαν χριστιανή από παιδικό σταθμό γιατί δεν ήθελε να διαβάσει στα παιδάκια βιβλία υπέρ της ομοφυλοφιλίας!..

Μια χριστιανή εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό προστέθηκε στην αυξανόμενη λίστα των εργαζομένων που ανακαλύπτουν ότι η πίστη τους δεν είναι πλέον ανεκτή σε αυτήν την ‘πολιτισμένη’ και ‘προοδευτική’ μας κοινωνία.

Η Sarah Mbuyi, η οποία δούλευε στον παιδικό σταθμό Newpark στο Λονδίνο, από τον περασμένο Απρίλιο, εκδιώχθηκε μετά από μια πειθαρχική συνεδρίαση, την οποία προκάλεσε ένα παράπονο από μια ομοφυλόφιλη συνάδελφό της.

Οι εργοδότες της αποφάσισαν ότι «παρενόχλησε» συνάδελφο της, η οποία συμπεριφορά, κατέληξαν, ανέρχονταν σε «σοβαρό παράπτωμα». Κατά τη διάρκεια της πειθαρχικής συνάντησης ρωτήθηκε η γνώμη της για το αν μπορεί να διαβάζει βιβλία στα παιδιά που μιλάνε για «ομοφυλόφιλους γονείς». Δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.

Φαίνεται ότι η Mbuyi (φώτο) όχι μόνο δεν έκρυψε την πίστη της, αλλά έκανε και κάποιες συζητήσεις με την ομοφυλόφιλη συνάδελφό της, και ακόμη κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα της έδωσε μια Βίβλο. Η Mbuyi ισχυρίζεται ότι δήλωσε τη γνώμη της σχετικά με τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής για την ομοφυλοφιλία μόνο αφού ρωτήθηκε από την συνάδελφό της.

«Αν σου πω ότι ο Θεός δεν έχει πρόβλημα, θα σου πω ψέματα», δήλωσε - αφού κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της στην συνάδελφό της, ερώτηση που τώρα αναγνωρίζει ότι ήταν «στημένη» για να την παγιδεύσει.

Η Mbuyi πρόσθεσε ότι της είπε «ο Θεός σε αγαπά και λέει ότι πρέπει να έρθεις σ’ Αυτόν, όπως είσαι». Σε εκείνο το σημείο, ισχυρίζεται, η συνάδελφος «αγρίεψε και πήγε να με αναφέρει στον προϊστάμενό μου».

Περιέγραψε την πειθαρχική ακρόαση της ως «απελπιστικά μονόπλευρη επειδή θεώρησαν τις κατηγορίες εναντίον μου από την συνάδελφό μου ως γεγονός. Μου φάνηκε ότι είχαν ήδη πάρει στο μυαλό την απόφαση για την απόλυσή μου, πριν ακούσουν την δική μου πλευρά για την ιστορία».

Η Mguyi προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της απόφασης απόλυσης, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη καθώς απολύθηκε για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δέχτηκε επιθέσεις γιατί δήλωσε ότι η Βρετανία είναι «μια χριστιανική χώρα». Μία δήλωση που έγινε ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς είναι ο ίδιος που προώθησε μετά μανίας τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο!!!!
Πως έχουμε καταλήξει έτσι!!!!
Γιάννης κ.

Ανώνυμος είπε...

Οσο οι ομοφυλόφιλοι θα αγωνίζονται για την ανωμαλία και την αμαρτία τους άλλο τόσο θα υπάρχουν και χριστιανοί που θα τους χαλάνε τη συνταγή της αποδοχής τους.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ