Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Οι Χριστιανοί πρέπει να παντρευτούν μουσουλμάνες για να αντιμετωπιστεί η «ισλαμοφοβία», λέει ανώτερος δικαστικός



Όπως αναφέρει η Express, ο Λόρδος Scott, πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ανέφερε την δική του οικογένεια – όπου δύο από τα τέσσερα παιδιά του, παντρεύτηκαν μουσουλμάνους - ως παράδειγμα του τρόπου που οι ‘διαθρησκευτικές’ οικογένειες μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Ο δικαστής, ο οποίος βρίσκεται ως ανεξάρτητος βουλευτής στη Βουλή των Λόρδων, έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το πώς θα βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ της Μουσουλμανικής κοινότητας και άλλων θρησκευτικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είπε: «Από τους δύο γιους μου ο ένας έγινε μουσουλμάνος και από τις δύο κόρες μου η μία θα γίνει ένας μουσουλμάνα, και έχω 12 όμορφα εγγόνια, επτά από τα οποία είναι μουσουλμανάκια.

Και πρόσθεσε: «Οι οικογενειακές σχέσεις από τότε έχουν πάει καλύτερα, έχουν γίνει πιο στενές και καλές όσο οποιοσδήποτε γονέας, παππούς ή γιαγιά θα μπορούσε να επιθυμήσει.

«Απλά αναρωτιέμαι αν η βελτίωση είναι απαραίτητη μεταξύ των θρησκευτικών ομάδων, ένας τρόπος για την προώθηση αυτή θα μπορούσε να είναι να ενθαρρυνθούν οι διαθρησκευτικοί γάμοι».

Απαντώντας για την κυβέρνηση, η Βαρόνη Warsi είπε: «Είναι σημαντικό ότι επιτρέπουμε στους ανθρώπους να παντρευτούν κάποιο άτομο της επιλογής τους, σε οποιαδήποτε πίστη και αν ανήκει, και γι’ αυτό είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που η κυβέρνηση έχει κάνει τόση δουλειά για το θέμα των αναγκαστικών γάμων , συμπεριλαμβανομένης της ποινικοποίησης μια πρακτικής που έπρεπε να  ποινικοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό. "

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέει ο άνθρωπος, να παντρευτούν οι χριστιανοί μουσουλμάνες, μπας και γλυτώσει καμιά από την τυρρανία και το ξύλο.

mnk είπε...

Aναρωτιέμαι... γιατί άραγε έγιναν τα δικά του τα παιδια μουσουλμάνοι και δεν αλλαξοπίστησαν οι άλλοι; Εεεε, μυλόρδε;;;;

ΒΕ.Λ. είπε...

H χριστοφοβία πώς θα αντιμετωπιστεί στη Βρετανία;

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώντας ότι "παράπεσε" και δεν "έφαγα πόρτα" ας το ξαναγράψω το σχόλιό μου.

Αυτό ο Λόρδος και πρώην δικαστής μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει Χριστιανισμός.
Μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία όταν κάποια παιδιά αλλάζανε ομάδα ανάλογα με το ποιά πήγαινε καλύτερα.
Μόνο που αυτός είναι πολύπειρος, γονέας και πανέξυπνος αφού είχε τέτοια θέση.
Κλασσικό παράδειγμα περί της αξίας της μόρφωσης και του υψηλού δείκτη νοημοσύνης όπως την ορίζει το (ανθρώπινο) είδος μας αλλά και των θεμελίων που μπορεί να έχει μια κοινωνική καταξίωση.

Τάσος.

Ανώνυμος είπε...

μου φαινεται θα κανω ΕΜΕΤΟ...